ο άνθρωπος ρωτάει ΑΝ έβαλε... δεν μιλά για το αποτέλεσμα
δλδ ΔΕΝ ρωτάει, αν τα έβαλε από δάνειο (και δάνειο να πήρε... ΕΒΑΛΕ)
δλδ ΔΕΝ ρωτάει, αν τα έβαλε από δάνειο με εγγυήσεις δικές του (δλδ... πάλι ΕΒΑΛΕ)
δλδ ΔΕΝ ρωτάει, αν τα έβαλε από δάνειο με εγυήσεις τρίτων, πχ ακόμα και του ΠΑΟΚ (δλδ...πάλι ΕΒΑΛΕ)
δλδ ΔΕΝ ρωτάει, αν τα λεφτά που πλήρωνε τα έπαιρνε ο Χ, Ψ, Ζ μιζαδόρος, μάνατζερ ή δε ξέρω τι και δεν έπιαναν τόπο (δλδ... πάλι ΕΒΑΛΕ)
δλδ ΔΕΝ ρωτάει, αν τελικά τα λεφτά που ΈΒΑΛΕ ήταν λιγότερα από όσα τελικώς κατάφερε να κλέψει, καταχραστεί, πάρει ή δε ξέρω τι άλλο (δλδ... πάλι ΕΒΑΛΕ)
απαντήσατε όλοι στο αν ήταν χαμένος στο τελικό ισοζύγιο (που συμφωνούμε όλοι ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ! καθώς μάζεψε πολλά και έκλεψε περισσότερα και καταχράστηκε ακόμα περισσότερα) και όχι στο ερώτημα αν ΕΒΑΛΕ. δλδ και μισό ευρώ να έβαζε... έβαλε. όχι δεν έβαλε τα περισσότερα από οποιονδήποτε, όχι δεν έβαλε περισσότερα από όσα έχει δώσει σε ΄6 μήνες ο κόσμος ΑΛΛΑ σίγουρα έβαλε περισσότερα από τον κάθε Ζαγοράκη, Βρύζα ή δε ξέρω τι άλλο...
λεφτά έβαλε όπως είπα και στο live, το ότι ΔΕΝ πήγαν σε ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ή στο να μείνει κάτι και να κερδίσει η ομάδα δε νομίζω ότι διαφωνούμε! ΕΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ όμως με οτι σημαίνε το να μπορεί (κάποιος ακόμα και 3ος) να έχει πρόσβαση σε αυτά τα λεφτά εκείνη την εποχή στον ΠΑΟΚ. στον ΠΑΟΚ μπήκαν λεφτά ΑΛΛΑ δεν μείναν ούτε 2 λεπτά στον ΠΑΟΚ.