Θυμίστε μου λίγο σε ποια ομάδα είναι ο ζουέλα... Η χρονική στιγμή που τον έβαλαν να μιλήσει δεν είναι τυχαία. Σημασία έχει και το πότε μιλά κανείς, όχι μόνο τι λέει.
Ο ατρόμητος έχει τρελή αβάντα ελλείψει καλών νέων από βαζελοχάνουμο και για ακόμα μια χρονιά μετά το 05-06 θα κοιτάξει να αναδειχτεί στις πλάτες του ΠΑΟΚ. Όχι ότι Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν άξιζε τιμωρία τότε (τζον γου) αλλά η έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα μας τότε πέρασε έτσι, ξεχάστηκε σχεδόν. Στο χέρι μας είναι να τους γαμήσουμε τρις έστω και την ύστατη ώρα, με αρχή την Κυριακή. Φτάνει πια με το ανέκδοτο που μας έχει νικήσει 3 φορές στην Τούμπα από τότε που κατέστρεψε τη Χαλκηδόνα. Ναι, είναι μικροί αλλά μικρός και πουτάνας γιος πηγαίνουν μαζί πολλές φορές. Σέβομαι όσους λένε το αντίθετο αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει το "μην ασχολείστε με μικρές ομάδες". Αν κάποιος είναι πούστης, θα ασχοληθείς μαζί του είτε στηρίζει ποκ είτε τα άσπρα χώματα.
Δώνη όσο και να σκούζεις δε θα έρθεις στον ΠΑΟΚ. Ποτέ. Τα σπυριά σου, την εκ του ασφαλούς τρελίτσα σου και άντε στα χωράφια και τις συνοικίες που σ' αξίζουν προπονητικά. Θέλω να πιστεύω ότι ο Βρύζας δεν είναι τόσο κοντόφθαλμος....