Author Topic: ΠΑΟΚ- πας γιάννινα 1 - 2 Κυριακή 01/04/12 ώρα 19:00 novasports7  (Read 2149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
ε οχι βασικα ολοι το ιδιο ειμαστε εδω μεσα αλλα δυστυχως η πλειοφηφια μας χαρακτηριζει και οταν βλεπω τον κοντο να χειροκροταει ειρωνικα στο ζεσταμα αυτους που τον βριζουν και τους αλλουσ μαλακες να τον χειροκροτουν και οταν βλεπεις να περναει για πλακα απο την Τουμπα αλλο ενα χωριο και να μην κουνιεται φυλλο τρελαινεσαι

Jordan-4

• Guest
πλύνετε το στόμα σας ρε όλη πριν μιλήσετε για τον παοκ γιατί ΠΑΟΚ δεν είναι μονο οι ένδεκα μέσα στο γήπεδο είναι και χιλιάδες αλάνια έξω από αυτό και βρίζετε μάη μας "παοκακι" και είμαστε "παοκακια" e και πάνα gam,"ιθουμε" εσείς να πάνα γαμηθείτε ρε ΓΑΜΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΑ ΙΣΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ "ΣΚΕΦΤΕΣ" ΑΙΤΙΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΟΛΟΙ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
ο ΠΑΟΚ ξεφτυλιζεται μικραινει και δε κουνιεται φυλλο...

ΥΓ Αγγελε το ματς της σεζον σου να ειναι παντα με το ΠΑΟΚ..εσυ και το σκουληκι
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Jordan-4

• Guest
ναι e ξεφτιλίζετε από pious πρώτα ρε από σας ρε που λέτε την μεγάλη παοκάρα "παοκακι" όταν κοιτάτε τα tsoutsounia σας να λέτε έχω "τσουτσουνακι" και για παοκ να σκέφτεστε τι λέτε πέθανε κόσμος για τον ΠΑΟΚ άντε "πανιβλακες"

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Αρρώστια αποπνέει πλέον η Τούμπα. Η εσώστρεφεια και η γκρίνια έχουν βαρέσει κόκκινο. Ο υπεύθυνος έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται λίλλης, ο οποίος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και τώρα χαλαρώνει στα μπουζουξίδικα της πρωτεύουσας, μακριά από κραξίματα και πεσίματα στα περίξ της Τούμπας. Αλλά ας προσέχαμε κι εμείς...

Εσύ ρε φίλε τι σκάλωσες με τον άγγελο; Πού να είχε και καμιά προκλητική συμπεριφορά... Εκτός και έπρεπε να χάσει το ματς για να μαστε εντάξει.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

tsim4

• Guest
ναι ρε παοκακι κανανε τον ΠΑΟΚ μας.και ακόμα χειρότερα.ΣΕΒΟΜΑΙ απεριόριστα τους νεκρούς μας και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ.Αλλά αυτο ειναι ΣΚΑΤΑ ρε,δεν ειναι ΠΑΟΚ.Με τον σκατοπροδοτη που τον κανουν αρχηγο που μεσα σε ολα τάλλα νομιζει οτι η μπαλα ειναι τετραγωνη σα το κεφαλι του,με τα γιδια στη κερκιδα που λενε τον υμνο στο 90 έχοντας την πουτσα παραμάσκαλα,με την αδεια τουμπα,με το αρχιδι το τσιριλο και τους λοιπούς.Η ΤΟΥΜΠΑ βρωμάει αδερφε και οπως ειπε κι ενας πιο πανω βγαζει σε καθε ματς αρρωστεια και μιζέρια.Για αλλα μια φορα να πω:ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ στον σ.φ θυρα 4.Θα μου πεις εσυ τι κάνεις για να αλλάξει κατι?Καθεσαι και βρίζεις σε ενα σάιτ??Ναι γραφω σε ενα(οχι οποιοδηποτε) σαιτ για να μου φευγει λιγο ο θυμός.Δηλαδη δεν κανω τιποτα.το παραδέχομαι.ΑΛΛΑ δεν μπορω να μην σχολιαζω ολη αυτη την καταντια.Θα στηριξω βέβαια οσο μπορω τον ανθρωπο ή τους ανθρωπους που θα ξεκινήσουν την ανεπίθεση σε ολο αυτο.ΕΛΠΙΖΩ..

stormi

• Guest
+1 (Μες το μυαλό μου είσαι).

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
Ασορτι με το χαλι της ομαδας ηταν, εκει που καθομουνα εγω γελακια, περα βρεχει και σπορακι, αλλα εδω θα μου πεις το πεταλο ελεγε τραγουδακια κατασκηνωσης και ειειειειμαστε αλανια. Ξαφνικα συνειδητοποιησηαν οτι φαγαμε κι αλλο γκολ και θυμηθηκαν το ΠΑΟΚ παιξε την μπαλα της ζωης σου. Τελειως ακυρα τα τραγουδακια, απορω. Εν τω μεταξυ ειδα και κατι τυπους να περιμενουν με αγωνια το σαλπιγγιδη να κανει φιλοτιμα τακλιν με σκοπο αμεσως να λιωσουν στο χειροκροτημα και την αποθεωση.Τι να πεις.....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

stormi

• Guest
Γιατί ο ύμνος που τραγούδησαν στο 93' ?? Ούτε γάτα, ούτε ζημιά ... Δυο φορές χλιαρά "ΠΑΟΚ παίξε τη μπάλα της ζωής σου" και μετά τουμπέκα ... Λες και πήραν γραμμή να σκάσουν ή τους συνεπήρε η υπερπροσπάθια της ομαδάρας μας να ανατρέψει το αποτέλεσμα ... Με τέτοια νοοτροπία, καλά να πάθουμε ... Ποιες Τρίπολες και Γιάννενα ρε ? Τα χειρότερα έρχονται και τρύπα πάει όλο και πιο βαθειά ...

Σκατά στα μούτρα μας κι εμάς που ανεχόμαστε το σαράκι και δεν κάνουμε τίποτα γμ τους κολοτρέντυδες και τις πατζουρογκόμενες που γέμισαν τα ιερά τσιμέντα ... Γμ την τελευταία 5ετία και τους νεοτερισμούς σας ... ΝΑΙ ΡΕ! ΠΑΟΚ ... ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ όχι αυτή η αναγούλα ... αϊ στα τσακίδια βραδιάτικα ...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Αυτό το πραγμα δεν είναι ΠΑΟΚ. Δεν αξίζει καν να ασχοληθεί κανείς σχολιάζοντας τα φετινά ματς και την απόδοση του Τσουκαλά και του Μπαλάφα. Απλά προστέθηκε άλλη μια ντροπή στις πολλές φετινές...
Αυτά να τα βλέπουν(μ)ε οι χειροκροτητές και να μη βάζουμε κανένα μαλάκα λαμόγιο πάνω από την ομάδα μας...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline babis36

• Αλλαγή
ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΑΣ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
Ασορτι με το χαλι της ομαδας ηταν, εκει που καθομουνα εγω γελακια, περα βρεχει και σπορακι, αλλα εδω θα μου πεις το πεταλο ελεγε τραγουδακια κατασκηνωσης και ειειειειμαστε αλανια. Ξαφνικα συνειδητοποιησηαν οτι φαγαμε κι αλλο γκολ και θυμηθηκαν το ΠΑΟΚ παιξε την μπαλα της ζωης σου. Τελειως ακυρα τα τραγουδακια, απορω. Εν τω μεταξυ ειδα και κατι τυπους να περιμενουν με αγωνια το σαλπιγγιδη να κανει φιλοτιμα τακλιν με σκοπο αμεσως να λιωσουν στο χειροκροτημα και την αποθεωση.Τι να πεις.....
ο κόσμος θα πάρει πολλές φορές ότι του δώσεις. Η ομάδα εδώ και πολύ καιρό (χρόνια ίσως) δεν έχει κάποιο στόχο που να τον θεωρεί πιθανό. το έχω ξαναγράψει, χάσει κερδίσει θα έρθει η Δευτέρα και θα πάνε προπόνηση, την τρίτη το ίδιο κοκ. δεν έχει κανένα παίκτη (ο ένας παίκτης που έχει δεν κρίνεται πλέον) να μπορεί να αντιληφθεί ότι ο πρωταθλητισμός δεν θέλει απλά μήν ας μπαίνει μήνας βγαίνει να παίζει παιχνίδια όπως τα γράφει το πρόγραμμα αλλά να έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Η διοίκηση λέει δεν τους πληρώνω οπότε δεν τους τη λέω, οι παίκτες λένε δεν πληρώνομαι αλλα παίζω οπότε ότι κάνω είτε το κάνω καλά είτε μέτρια ή άσχημα πάλι εγώ θα παίξω και η ζωή συνεχίζεται. η ομάδα εδώ και χρόνια δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ όραμα αγωνιστικό. μόνο λόγια και φανφάρες από όλους για όλα. από τον πρώην πρόεδρο μέχρι τον νυν. για τους παίκτες δε συζητάω... κερδίζουν Κέρκυρα και κάνουν δηλώσεις λες και παίξαν με την Μπάρτσα. πως λοιπόν θελουμε ο κόσμος να συναισθανθεί ότι τρέχει κάτι περίεργο με τον ΠΑΟΚ και να το βγάλει σαν αντίδραση στην κερκίδα;

0 από 0, 0 είμαστε ΌΛΟΙ μαζί.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
o dask4 επίσης ότι topic ανοίγει πάμε άπατοι. άστο ρε dask! ας ασχοληθεί κανένας άλλος... μας βλέπω να το κάνουμε συνήθεια!
 :'(

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Ρε μάγκες επειδή εγώ προσωπικά νιώθω ότι το ισοπεδώνετε το θέμα με τον ύμνο..
Εσείς όταν τον τραγουδάτε απευθύνεστε στην ομάδα ή τον τραγουδάτε για την πάρτη σας και γι'αυτά που νιώθετε για τον ΠΑΟΚ μέσα σας..?
Συμφωνώ στην αποδοκιμασία όλων των άλλων τραλαλί τραλαλό συνθημάτων αλλά ο ύμνος ρε μάγκες ΠΡΕΠΕΙ να λέγετε ΠΑΝΤΑ, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα..

Offline sabbath

• Αλλαγή
δεν ξερω αυτοι οι παικτες και ο προπονητης ειναι τελειως μαλακες..

εχω δει τον ΠΑΟΚ με πολυ χειροτερα ροστερ αλλα αυτο το χαλι δεν ξαναγινε μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ..

πολυ λιγες χρονιες τα τελευταια 30 χρονια ο ΠΑΟΚ ειχε να υπερηφανευεται οτι εχει πολυ καλη ομαδα..παντα ομως με λιγες εξαιρεσεις καθε χρονια υπηρχε το καμαρι της απορθητης ΤΟΥΜΠΑΣ..

φετος εχουμε φαει στην τουμπα τοσες που.. οσες θυμαμαι ολα τα υπολοιπα χρονια που βλεπω τον ΠΑΟΚ..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
Ρεζίλι, ρεζίλι, ρεζίλι. Από χτες δεν έχουμε ηρεμήσει. Τι να πει κανείς... Λίγη τσίπα να είχανε εκεί, θα βγαίνανε να ζητούσανε συγγνώμη και θα φεύγανε όλοι μαζί. Ούτε ένας να μην μείνει. Είτε τον λένε Γκαρσία, είτε τον λένε Αθανασιάδη. Δρόμο όλοι.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ειναι απο τις φορες που μια επισκεψη σε προπονηση επιβαλλεται κατα τη γνωμη μου

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

PAOK_VOLOS

• Guest
Γιατι να γινει επισκεψη?Απο τον Αρη χασαμε?

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Έχουμε ξεχασει τι ειναι νικη στα εντος και τι ειναι ηττα στα εκτος. Ποτε δεν πρεπει να εχει ξαναγινει αυτο... Εικονες απο το παρελθον, εικονες απο το μελλον με τη διαφορα πως αυτο το χωρις ηττα στα εκτος δε θα γινεται καθε χρονια... 2008-2012 θα μεινει σαν απλα μια λιγοτερο σκατα παρενθεση στη γενικοτερη μετριοτητα μιας ομαδας που την εβαλαν με το ζορι στη νοοτροπια της οτι ειναι πολυ μικρη για να παρει πρωταθλημα. Λιγοτερο σκατα, οχι καλη, γιατι οι χαρες ηταν περιστασιακες, χωρις συνεχεια και οι τιτλοι μακρια. Μακαρι να πεσω εξω και να λεω τι μαλακιες πιστευα... Και προκριματικα τσουλου να βγουμε, δε θα μας ωφελησει σε τιποτα με την εικονα που εχουμε τωρα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ρε φίλε savage τι λες ρε να πούμε το Πάμπλο Γκαρσία το κομαντάτε ρεβολουσονάριο χέφε θύρα 4 να πούμε;