Author Topic: ΠΑΟΚ - αστέρας Τρίπολης 2 - 3 Σάββατο 10/3/12 ώρα 19:30 novasports  (Read 2059 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
με σέντερ μπακ Τσιρίλο-Μπαλάφα μας άφησε αυτός που μας ανέβασε πολλά επίπεδα από το 2007!

στην υγειά των φοβισμένων-μη-μας-φύγει-ο-πρόεδρος-και-διαλυθούμε!καλοφάγωτα Ζαγόρ με την Ιωάννα και τον Ηλία τον Βιολίδη!

Εσένα μπορεί να στα φάγε ο Ψωμιάδης αλλά τη βόλεψες με την παε μια χαρά!!

Γιατί οι δρόμοι ήταν ανοιχτοί και όποιος έλεγε τίποτα ήθελε να διοικήσει!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Ntou_via_ÐÁÏÊ_anarxia

• Guest
ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑ..

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑ.

Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΚΥΠΡΟΥ

Offline sabbath

• Αλλαγή
τιποτα η μονη λυση για τα επομενα χρονια ειναι στηριζομαστε στους αθανασιαδη,γεωργιαδη,σταφυλιδη,αποστολοπουλο,μαλεζα και γενικα σε νεους που μπορουν να μπουν στην ομαδα..

ποτε ξανα στον ΠΑΟΚ ξενοι φθηνα παλτα στυλ νιμανι,αριας,ετο,τσιριλο..καλυτερα 1,2 ξενοι λιγο ποιο ακριβοι και καλοι..

προσευχομαστε ο μπολονι να μας βγει ικανος και οτι μπορει να φτιαξει μια αξιολογη ομαδα με νεους..(γιατι αν τον λεγαν χαβο η δερμιτζακη η μαλιουφα θα ειχε παρει μπουλο μετα το ματς με τον ατρομητο μαζι με τον θοδωρο)..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline petrov

• Αλλαγή
sabbath μη πέφτουμε στο δίπολο Έλληνες-ξένοι και αυτό μία κοινοτοπία είναι...
Όταν ήρθε ο Βιεϊρίνια σαν αμούστακο παιδάκι, ως ένας "φτηνός ξένος" είχε έρθει. Δουλεύτηκε σωστά, ασχολήθηκε μαζί του ένας προπονητής (επίσης ξένος) και απέδωσε αυτά που απέδωσε στη συνέχεια.
Ο Δερμιτζάκης δεν διώχτηκε επειδή είναι Έλληνας, διώχτηκε επειδή και 3 χρόνια να έμενε δε θα έδινε ποτέ στην ομάδα όσα ένας προπονητής διεθνούς επιπέδου. Ήταν ένα "μπάλωμα" όπως ήταν και ο Χάβος και αυτό το ξέρουν όλοι.
Όπως βέβαια έχουμε δει και ξένους προπονητές "μπαλώματα" στιλ Κοκότοβιτς και Φρίγκερ.
Επομένως είτε Έλληνας είτε ξένος δε με ενδιαφέρει, αρκεί να υπάρχει ένα σύστημα και μία φιλοσοφία στην οποία θα ενταχτούν τα άτομα που θα έρθουν και να μην είσαι σκορποχώρι.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Όσο στον ΑΣ κάνουν κουμάντο οι Κατσαρηδες και η κλίκα τους ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμμία ελπίδα..
Τώρα πώς θα καθαρίσει ο ΠΑΟΚ με απαξίωση της ομάδας από τους οπαδούς της τους ίδιους αδυνατώ να το καταλάβω...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Να δηλώσουμε αλλού έδρα για τα πλέιωχ. Απίστευτο κατάντημα εντός έδρας. Τρίτη τριάρα φέτος και τρίτη φορά μόνο μες στο 2012 που είμαστε με 2+ γκολ πίσω στο εικοσάλεπτο, επίσης δυο χαμένες προκρίσεις κι 1/3 ντέρμπι (1/4 αν μετράτε και το σκουλήκι) ενώ εκτός έδρας τρία γκολ έχουμε να φάμε από πέρσι στα πλέιωχ με κούλα και στην Ευρώπη έχουμε να χάσουμε από το πρώτο ματς του Χαβίνιο στο Βιγιαρεάλ, επίσης 2/3 ντέρμπι και σχεδόν ίδια συγκομιδή με εντός έδρας στα υπόλοιπα. Και πάλι καλά να λέμε που ήταν η κούλα σε πρωτάθλημα και κύπελλο και ξεχαρμανιάσαμε λίγο. Γι' αυτό οι ομάδες με νέους δεν είναι πανάκεια. Είναι τρομερά ασταθείς.

Ο κόσμος είναι ξενερωμένος. Θα προτιμούσα να ήταν εκνευρισμένος αλλά απ' ό,τι φαίνεται οι συνετοί, πιστοί οπαδοί δεν εκνευρίζονται αλλά χειροκροτούν μια ομάδα που έχανε 0-3 στο εικοσάλεπτο από την τρίπολη που έχει δυο διπλά στην Τούμπα ως απόγειο της παρουσίας της στην Α εθνική. Και ψάξε τώρα βρες νέο σημείο αναφοράς που δε θα είναι παπάς. Θα κάνεις καιρό να το βρεις...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
τα εισητηρια 4ατετιας βαση ισολογισμων ειναι απο 8-10εκ μεικτα ανα σαιζον αν θυμαμε καλα.αν τα αφαιρεσεις απο τον, μ.ο εσοδων 21 εκ βγαινει ενα ποσο περιπου στα 12-13 .

Μεμονομενες αντιδρασεις ειναι χωρις κοινο στοχο, αυτο ακριβως λεω.Δεν θεωρω οποιαδηποτε μαζικη κινηση για καποιον στοχο λαθος αρκει να μην ειναι παθητικη.Ουτε εκραξα ΚΑΝΕΝΑΝ που απεχει ισα ισα το σεβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ ανεξαρτητα αν συμφωνω ή διαφωνω, εγω καυτηριασα οτι μειναν 8.000 στο γηπεδο που πανε για τον ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι 7,8,9 χιλιαδες που πριν 2 μηνες πηγαινεν με τοντορα και μοδατοι γιουραπαλιγκακιδες λακισαν. Αμα εσυ θεωρεις σωστο να κραζεις οποιον παει ειδικα αυτην την στιγμη τουμπα απλα διαφωνω ,δεν υπαρχει αποχη,δεν υπαρχουν καποια αλλη δραση αυτην την στιγμη συντεταγμενη απο συνδεσμους ή αλλους ΠΑΟΚσιδικους φορεις.

Το δευτερο σκελος αν θες να σου απαντησω ευχαριστως. Επειδη λες για γουμενο οτι τον πονεσαν τα εισητηρια ο συγκεκριμενος προεισεπραξε 3ετια Νοβα και Πουμα εκανε ομαδα με μπατζετ 5εκ και παντελονιασε ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτα τα 35εκ. χρεη που σου αφησε σημερα.Δεν εφυγε για καμια αποχη αλλα γιατι 100-200-300 τρελλοι παιξαν την ζωη τους κορωνα γραμματα ,τα λεφτα απο τα παγια εσοδα μιας ομαδας ειναι υπεραρκετα για να κονμισεις και να παντελονιασεις υπερογκα ποσα. Ειδικα εκεινη την εποχη με αυξημενα κατα πολυ τηλεοπτικα ,χορηγιες και φυσικα καμια πωληση τυπου κοντου με 2 χαρτια καθαρα στην τσεπη.

Ε καλά το πρώτο που λες είναι φοβερή απλούστευση και για να σε προλάβω είχα γράψει έναν ψιλοπρόλογο στο προηγούμενο ποστ μου. Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι αγωνιστικά θα είσαι χάλια (όταν και αν υπάρξει μαζική αποχή από το γήπεδο), τότε αφαίρεσε φυσικά έσοδα από ουεφα, όπως και αυξημένα τηλεοπτικά που είχες τουλάχιστον όταν βγήκες δεύτερος. Αν μειώσεις και τα έσοδα από σπόνσορες που επίσης είναι δεδομένο με άδειο γήπεδο και με διοίκηση που δε χαίρει στήριξης, καταλαβαίνεις ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των 12-13 εκατ είναι μη επαναλαμβανόμενο.

Εγώ δε λέω ότι η αποχή από μόνη της μπορεί να ανατρέψει μια διοίκηση. Αλλά είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς το ρίσκο (π.χ. να βρεθείς αντιμέτωπος με το νόμο) δεν ανταποκρινέται στα προσδοκώμενα οφέλη. Μην ξεχνάς ότι οι ΠΑΕ είναι εταιρίες και ρυθμίζονται και από συγκεκριμένους νόμους. Δηλαδή με έναν κύκλο εργασιών 8εκατ, δε συνεπάγεται δυνατότητα να παντελωνιάσεις 8εκατ. Τουλάχιστον όχι χωρίς να πας φυλακή.
Εγώ πάντως δεν κράζω κανέναν. Απλά όπως προκύπτει από τα προηγούμενα κάθε άλλο παρά ανώφελη και παθητική τη θεωρώ την αποχή από το γήπεδο (οργανωμένα από τους συνδέσμους ή όχι). Όλα αυτά βέβαια αν συμφωνούμε ότι η παρούσα διοίκηση πρέπει να φύγει.

Όσο για το γούμενο διαφωνώ κάθετα. Τρέλα πουλούσε τότε και με τίποτα δε νομίζω να ήταν καθοριστικός παράγοντας έτσι όπως το αναφέρεις. Από τα 35εκατ το μεγαλύτερο μέρος ήταν πρόστιμα και προσαυξήσεις από δημόσιο, αυτός παντελόνιασε όσα μπορούσε και όταν είδε ότι θα κινδυνεύσει με φυλακή την ώρα που το βάζο είχε στερεύσει από μέλι (συν φυσικά πολιτικές πιέσεις)

Γενικά θεωρώ την αποχή φυσιολογική πορεία των πραγμάτων για οποιαδήποτε ομάδα, όταν η διοίκηση δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κόσμου. Ειδικά όταν υπάρχει πεποίθηση (ή έστω υποψία) κλεψιάς. Και πάντα επιταχύνει τις εξελίξεις.
Και φυσικά ξαναλέω ότι δεν υπάρχει λόγος η αποχή να αποκλείει οποιαδήποτε άλλη μορφή αντίδρασης

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
εγω μετα τα σημερινα αποτελεσματα της sl αρχιζω να παγιωνω οτι το στησιμο ειναι core business της λιγκας... ολοι συμμετεχουν. .&-

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Η παιξτε στοιχημα να κονομησετε χοντρα μιας και τα ξερετε η κοψτε τελειως μην παρακολουθειτε καν αμα ειναι στημενα του ΠΑΟΚ τα παιχνιδια..

Το πιο σωστο το ειπε ο νορθ.. εληξε 2-3 χτες και αμεσως να πουμε στημενο να βγει η Τριπολη 5αδα στην θεση της αεκ και να σπρωξουν ΠΑΟΚ που τους εκανε το χατηρι να κερδισει στο οακα τον βαζελο για τσουλου στα πλει οφ(στο αρμα του Μαρινακη ο Βρυζας μπλα μπλα μπλα.. οτι λεει ενας μεσος αλλοθρησκος αυτον τον καιρο..δεν βλεπω να διαφωνουνε και αρκετοι δικοι μας)

Απαξ ομως και ο Λινο εβαζε το πεναλτυ και τους κολλουσαμε και αλλο ενα στα 5 λεπτα που μενανε και καναμε το 4-3.. 2 ημιχρονο 1 τελικο.. μια χαρα τα κανονισε ο Βρυζας..29 αποδοση.. να που θα βρεθουνε τα 5 εκ ευρω που θελει ο συλλογος μεχρι της 30/6...

Δεν λεω οτι δεν στηνονται ματς προς θεου.. μαλιστα το νο1 διαφθαρμενο ματς φετος εγινε μολις πριν 6 μερες.. Κερκυρα-Λιβαδεια 2/1 απο 0-2 3-2.. εκει λεω οτι ειναι 100% στημενο..γνωμη μου αλλος μπορει να εχει διαφορετικη αποδειξεις δεν εχω(ασχετα οτι πολλες μερες πριν το διναν μεχρι και Αγγλοι στοιχηματζηδες 2/1..)

Και ετσι για να ειμαι και εντος κλιματος..

ΠΑΟΚ - Γιαννενα διπλο το δινουν σε ολο το 3ο ποδι Χαλκιδικης ηδη.. 1-2 ακριβες σκορ εχει βουηξει το Βατοπεδι..

Και τελευταια αγωνιστικη Λιβαδεια- ΠΑΟΚ  Κομποτικος ασσος με δωρεαν εισοδο, σουβλακια και ξυδια στους εκδρομεις μας ωστε να σωθει η αγαπημενη μας Λιβαδεια και να μην χαθει αυτη η εκδρομη για του χρονου.. και 2 παιχτες δωρο στον Ζηση(Ναπολεονι, Κορμπος)

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Δλδ ρε φιλε rabbit  το είχες απίθανο να χάσουμε απο τρίπολη να πετάξει ο gay 3 μπαλάκια στο ερπετο και να χάσουν οι λαγοί από τους χάνουμους???
Ο βάζελος ήθελε να χάσει πρωτάθλημα... τα ανύπαρκτα ερπετά θα κερδίζανε τους γαβρους και το στήσανε... και η δικιά μας υπερομάδα το είχε το ματς αλλά έχασε για το στοίχημα????
Εκτός αν αναφέρεσε σε άλλα παιχνίδια....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
μαλλον διαβαζετε οτι θελετε. αναφερομαι σε κατι πολυ συγκεκριμενο. μιλαω για ολη τη sl και το πως αντιλαμβανονται το ρολο τους τελικα. το αν στηθηκε ο ΠΑΟΚ η ο ζελας χθεσ δε βλεπω να το γραφω, γιατι προφανως και δε το ξερω.
biv αν καταλαβαινα και το στοχο αλλα και τον τροπο με τον οποιο το κανουν να εισαι σιγουρος οτι θα επαιζα στοιχημα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εγω αυτο που καταλαβα απο αυτο το παιχνιδι ειναι οτι εχει χαθει πλεον ο σεβασμος μου για τον ναο μας... Πραγματικα ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι οτι να'ναι πλεον, με τις ευθυνες να βαραινουν ολους, απο τους οργανωτες, μεχρι τον συνδεσμιτη και τον απλο φιλαθλο στην 5 και στην 1.
Συνθηματα χωρις καμια λογικη, τρως 1, τρως 2, τρως 3 και ΠΑΟΚ ολε λες και ειναι 0-0. Ενα ακαιρο, 3 λεπτο ΠΑΟΚ παιξε την μπαλα της ζωης σου και μετα παλι ΠΑΟΚ ολε εμεις δεν φυγαμε ποτε. Μπαινει η ομαδα στο ημιχρονο, χειροκροτημα, χανει το πεναλτι ο Λινο, χειροκροτημα, χειροκραταν και οι παικτες στο τελος, αναταποδιδουμε και εμεις, εμεις μαζι για μια ζωη, ανταλλαγη φανελας και ολοι σπιτι να κανονισουμε το σαββατοβραδο.
Δεν ξερω για ποιον λογο δεν θα πρωτοπαρω διαρκειας του χρονου. Για την ελλειψη οραματος, για το κλεψιμο που παλι εγινε στα ταμεια, για την ιδια την Τουμπα και τον κοσμο; Το μονο σιγουρο ειναι οτι μετα απο 12 χρονια συνεχομενα στην Τουμπα, και η τηλεοραση καλη ειναι.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline babis36

• Αλλαγή
εμενα πειτε με φυτο αλλα εγω διαρκειας του χρονου θα ξαναπαρω βρεξει χιονισει. Μα με σαχπασιδη μα με σαββιδη, καμπανη, εμπορο μαγιο, εμπορο φρουτων, κινημα πατατας εγω παλι εκει θα ειμαι.Ενα ξενερωμα ηταν ακομα στα χιλιαδες μεχρι τωρα στα 43 μου.Που θα παει καλα να ειμαστε μεχρι τα βαθια  ηντα (ελπιζω)  κατι θα κατσει και γιαυτονα τον συλλογο.Εγω θαμαι εκει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
μακαρι να χεις υγεια και λεφτα να μπορεις να βλεπεις παντου το ΔΙΚΕΦΑΛΟ φιλε....

η τρελα ειναι στο dna

ουτε στο μυαλο ουτε πουθενα

εαν την εχεις εισαι "αρρωστος"

ολοι το ξερουμε αυτο, δε γλιτωνει κανεις

τρελα, ασπρομαυρη υγεια και μαγεια και παμε μπροστα

ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
http://www.sport24.gr/football/omades/AsterasTripolis/prwtathlhths_o_asteras_tripolhs.1688029.html

Ο Αστέρας Τρίπολης λοιπόν όσο περίεργο κι αν ακούγεται σε κάποιους είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος όσον αφορά το δεύτερο γύρο!

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη κάνει πρωταθλητισμό με 25 πόντους σε 9 αγώνες ή αλλιώς με 8 νίκες και μία ισοπαλία! Για να καταλάβετε τη διαφορά να πούμε πως στον πρώτο γύρο είχε μόλις 12 βαθμούς.

Οι χαμένοι και ο κερδισμένος

Στη βαθμολογία που θα δείτε πιο κάτω η Ξάνθη έχει πάρει μόλις 2 βαθμούς σε 9 αγώνες(!), ενώ και ο Εργοτέλης με τα αποτελέσματα του δικαιολογεί τη θέση του βρίσκεται.

Από την άλλη ο Ατρόμητος και ο ΠΑΟΚ κάνουν σπουδαίο δεύτερο γύρο, ενώ ο Άρης δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου.
Η βαθμολογία του δεύτερου γύρου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 25 πόντοι (8 νίκες, 1 ισοπαλία)

Ολυμπιακός: 22 πόντοι (1 ήττα, 1 ισοπαλία)

ΠΑΟΚ: 20 πόντοι (2 ισοπαλίες, 2 ήττες)

Παναθηναϊκός: 18 πόντοι (2 ήττες)

Άρης: 18 πόντοι (3 ισοπαλίες, 1 ήττα)

Ατρόμητος: 17 πόντοι (2 ήττες, 2 ισοπαλίες)

ΟΦΗ: 13 πόντοι (4 ήττες, 1 ισοπαλία)

ΑΕΚ: 12 πόντοι (3 ισοπαλίες, 3 ήττες)

ΠΑΣ Γιάννινα: 10 πόντοι (5 ήττες, 1 ισοπαλία)

Πανιώνιος: 10 πόντοι (5 ήττες, 1 ισοπαλία)

Λεβαδειακός: 9 πόντοι (6 ήττες)

Παναιτωλικός: 8 πόντοι (5 ήττες, 2 ισοπαλίες)

Κέρκυρα: 8 πόντοι (5 ήττες, 2 ισοπαλίες)

Δόξα Δράμας: 7 πόντοι (1 ισοπαλία, 6 ήττες)

Εργοτέλης: 5 πόντοι (6 ήττες, 2 ισοπαλίες)

Ξάνθη: 2 πόντοι (2 ισοπαλίες, 6 ήττες)
My Own WoRST ENeMy.....

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Κατ' εμε το ολο ματσακι ηταν καραστημενο του κερατα και δεν μου το βγαζει ευκολα αυτο απο το μυαλο καποιος..... οσο για τα κερδη, με αυτα μαλλον θα κλείσει καμια μαυρη τρυπουλα απο τισ πολλές που θα υπαρχουν στα ταμεια, δεν πιστεύω οτι θα εμφανιστουν ουτε καν ως χορηγία......