Author Topic: ΠΑΟΚ - αστέρας Τρίπολης 2 - 3 Σάββατο 10/3/12 ώρα 19:30 novasports  (Read 2086 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Βλαχοπαικτακια που πηρανε 2 διπλα μαζεμενα στο οακα μετα απο 10 χρονια απο βαζελο-αεκ και μπηκανε σαν τουριστες σημερα..3 και λιγα ηταν.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

PAOK_VOLOS

• Guest
κωμοινει μπυναι πουττανασ γειαι

ακομη να βγαλει ανακοινωση η παε για τη σημερινη σφαγη?Σημερα δεν δωθηκαν υπερ μας 19 μπεναλντι, 3 κοκκινες και μας αικωψαι 9 σιγουρα γκολ ως οφσαιντ με τον σαλπι ναααμε..Αθηνα γαμημενη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει..

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Αστεια-γελοια ομαδα,ακομα πιο αστειοι-γελοιοι αυτοι που την χειροκροτανε μετα απο τετοια ξευτιλικια
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
μετά τη χρεοκοπία, οι ανάγκες μεγαλώνουν. βοηθάνε και κάτι συμπάσχοντα ευρωλιγούρια στον πάγκο φαίνεται...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline maria-mtb

• Βασικός
ντροπη που παιζετε παιχνιδια στο ονομα του μεγαλου ΠΑΟΚ. αλλα θελω να μπει ο γκει στα play-off, αντι ο βαζελος οπως υπολογιζετε (κ κατσατε σημερα) να μην παρετε ουτε ενα βαθμο σε ολα τα ματς. Γαμω τα στησιματα σας ολοι μπασταρδοι. Τελειωσατε.

CLUB LARISA

• Guest
Ωραία γαύρικα σχόλια γεμάτο δηλητήριο. Η ομάδα αυτή είναι και δεν φταίει κανείς που μερικοι πρώην ζούνε ακόμα. Νεύρα και στεναχωρια δικαιολογώ, αλλά το οτι πάσχετε απο αμπαλίαση όπως και η ομάδα είναι πρωτοφανές. Επί δικαίων και αδίκων δεν οδηγεί πουθενά. Η ομάδα δεν έχει καμία σχέση ποιοτικά με την ομάδα προ έτους και μόνο προς τα κάτω θα πηγαίνει απο δω και στο εξής, δεδομένου οτι 1ον φράγκα δεν παίζουν και 2ον ΟΤΑΝ και ΑΝ βγουν οι μικροί απαιτεί μια χρονοβόρα διαδικασία που θα έχει και πολλές ντροπές στην πορεία..

Εγώ δεν είδα κανένα λάθος τακτικό, είδα λάθη ατομικά που δεν ανατρέπονται απο τον πάγκο. Είδα εναν πιτσιρικά να ξεχνάει να γυρνάει στα μπακ και να ναι τρύπια η πλευρά πίσω γτ το παιδάκι δεν ξέρει να παίζει ακόμα επαγγελματικά όλη τη γραμμή (εξ ου κ η αλλαγή με τον Μπρέσκα), είδα τον καλύτερο σ φορ (βρείτε εσείς δίμετρο ποδοσφαιριστή με τέτοια τεχνική), ναι, αυτόν που δεν είχε ματς επί 6 μήνες να συντρίβεται στα χαφ, γτ κορυφή δεν γίνεται να παίξει, επειδή αυτό απαιτεί 4-4-2 , είδα την αλλαγή αυτού λόγω κραξίματος, πλην γκολ, ΝΑ ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Σ ΟΛΟ ΤΟ 45λεπτο, για άλλη μια φορά , είδα πάλι 800 χιλιάρικα να  πετιούνται στα σκουπίδια, είδα την αγωνιστική μετάλαξη του ΠΑΟΚ σε ζέλα - ενιαίος 1908 να βουτάει σαν ομαδούλα σε κάθε ανύπαρκτη επαφή, είδα πράγματα θλιβερά και θα βλέπω τουλάχιστον γι αλλα 2 χρόνια .

Και ζεις ακόμα ρε γιε της πουτάνας. Όχι μόνο ζεις αλλά έχεις ακόμα τσογλάνια άμπαλους να παίζουν μαλακίες στο άκουσμα του βλάχικου ονόματός σου.

30 χρόνια τρύπιες διοικήσεις και συνεχίζουμε

antenapoume-4-

• Guest

πηγα στην τουμπα που σαι ειχα πρωτοδει
μεγαλη ομαδα ησουν και εγινες μικρη

στο χορτο σαρδελα κι η λιλη στα μπουρδελα

tsim4

• Guest
[size=03pt]παοκ[/size]

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

baron

• Guest
Pe μαμάκες,  :o

να σας κατατοπίσω.

Αντί να βρίζετε ορίστε πληροφορία:

"ακουστηκε" ότι όλοι όσοι βάλανε το χέρι στο ταμείο γύρισαν το χρήμα στον Πρόεδρο μας. Αυτός αριστοτεχνικά μέσο OFF-shore και βάλε έριξε κάτι γαμάτα στοιχήματα κάπου στη μαλαισία με πολύ γαματους ορους.

0-3 στο πρώτο τέταρτο με τρελες αποδόσεις.

Τα σαΐνια μου μου λένε για εκατομμύρια που έρχονται...

δώσαμε ένα mats για να σωθούμε ρε!

Δώστε χρόνο στην διοίκηση και θα δείτε από δευτερα... το χρήμα θα ρέει από τα μπατσάκια μας!

Χωρίς μαλακίες τώρα: Συνιστώ στην OOOOOU(PE Πουτάνας γιοι)UEFA να ερευνήσει αυτό το ματσάκι.

Εμενα μου μυρίζει άσκημα.

Πέρα από το ότι δεν έχουμε ομάδα και μαλακίες. Για την τρίπολη ftanei πάντως.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
η ομαδα ειναι ανικανη και προδοθηκε οπως και στο τελη απο το μπαλαφα...προσθεσε και χαλκια και νιμανια και το 3 στα 3 απ οτο ναστερα και φτανεις στο 0-3...
η διπλη ευκαρια με σαλπι νιμανι ητνα η ευκαιρεια για το 1-2...δεν εγινε και μετα τρεχατε ποδαρακια μου...
ο κοσμος εκραξε στο 0-3 και αναθαρησε στο 0-2...ο κοσμος ψηθηκε απο τη προσπαθεια της ομαδας, γιαυτο και δε γιουχαρε στο τελος, μερικοι ψιλοχειροκροτησαν για τη προσπαθεια κιολας....αντε γιατι θα τρελαθουμε τελειως...αμπαλοι ειμαστε οχι στημενοι...ΠΑΟΚ ρε μουνια...το εγραψα και στου λαζλο..η ομαδα θελει γκρεμισμα και χτισιμο....αυτος μπορει να το κανει...η διοικηση μπορει και θελει?

πρόσεχε τις εκφράσεις σου, όλοι έχουν νεύρα

« Last Edit: March 11, 2012, 10:48:16 by tsakalaki »
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline pks

• Αποστολή
  • **
αυτή η π@παρια με το στήσιμο "μακάρι" να ήταν αληθινή...

"μακάρι" να το έστηναν οι "τσάκαλοι" υιοι Σάχηδες, ο Μπρύζας, ο Παντέλος ή όποιος άλλος και να εμφάνιζε τα Χ μύρια σαν "χορηγία" και καλά...

η μ@λακία είναι ότι ΚΑΙ πίπα κάναμε και τσάμπα το κάναμε...

PAOK_VOLOS

• Guest
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Εισαι σοβαρος ρε?
« Last Edit: March 11, 2012, 10:48:58 by tsakalaki »

Offline t.b

• Αλλαγή
τι λες ρε che?
Τι πρακτικές σκουληκιού είναι αυτές?
Εγώ που έχω πληρωμένη την χρονιά με το διαρκείας, έχω δικαίωμα να έχω άποψη για την ομάδα?
Θα μας τρελάνετε τελείως μερικοί....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
το να ψάχνουμε ευθύνες στον Νιμανί και στον Μπαλάφα μάλλον μας καθιστα άξιους σαν οπαδούς της κατάστασης στην οποία είμαστε σαν ομάδα.
αν θεωρούμε ότι ο Νιμανί, ο Μπαλάφας και κανένας πιτσιρικάς ακόμα είναι υπεύθυνοι για το ότι είμαστε τσιρκουλο τότε βγάζω το καπέλο σε όλη την ΠΑΕ για το ότι έχει τελικά δίκιο να μας θεωρεί πιθήκια και να κλέβει τον κόπο του καθενός μας. ΜΠΡΑΒΟ και άλλα τόσα να φάνε τα παιδιά, να πουλήσουν ότι υπάρχει και δεν υπάρχει να τα παντελονιάσουν και εμείς πάλι "ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ". ΑΞΙΟΙ!

εκτίθεται λέει ο μπόλονι γιατί βάζει τον Νιμανί. η ΠΑΕ δεν είναι έκθετη που έχει 800.000 ευρώ σε ποδοσφαιρικά σκουπίδια να καπαρώνουν τη θέση στην οποία ένας ποδοσφιαριστής ονόματι Γεωργιάδης παίζει... αλλά είναι έκθετος ο Μπολόνι που για να παίζει ο mr 800.000 απαξιωμένα δεξιά χαλάει 2 παίκτες σε μη φυσική τους θέση. να ντρεπόμαστε μόνο λέω εγώ. βρήκαμε εξιλαστήριο και δίνουμε και πάτημα στους ΑΡΔ να μιλάνε και να περνάνε ότι θέλουν! εκτίθεται ο μπολόνι με τον Νιμανί.... 1.90 παίκτης, με τεχνική που ο σκουπίδιας κοντός δεν φαντάζεται, 40 φορές πιο θετικός από όποια πλευρά και αν το δείς αλλά είναι χειρότερος γιατί στην ίδια φάση δνε τους έκανε μαγκες... ΠΡΩΤΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΑΧΑΣΤΟ Ο ΓΙΔΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ. ας την πληρώσει όμως το παιδάκι με τα 20.000. βολικό.

επιτρέψτε έτσι στους ΑΡΔ σήμερα να μιλάνε για "Σάλπι"... ενώ θα έπρεπε να ρίχνουν όλοι πυρ ομαδόν στο μυγόχεσμα που δεν έχει σχέση πλέον με το ποδόσφιαρο για την ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ απουσία του ένα χρόνο τώρα από τον ΠΑΟΚ.

@biv που ακριβώς να γυρίσει ο νιμανί να καλύψει στα 3 γκολ; έγιναν απο ολοκληρωμένες επιθέσεις του αστέρα και είμασταν άμυνα και δεν κάλυπτε;ή μήπως (δες τα replay) έγιναν από πούλημα ή χάσιμο της μπάλα στο κέντρο, κόντρα σε 4 με 4 (πχ στο 2ο γκολ) με τους δικούς μας και πάλι απο προσωπικές μονομαχίες ο περόνε φάνηκε Βαν νιστερλοι; στη φάση που ο Φωτάκης χάνει τη μπάλα είμασταν σε επίθεση για να καλύψουμε το κουλό που φάγαμε, που να ήταν αν όχι στην επίθεση;

εξιλαστήριο πάλι ο Μπαλάφας; δλδ αν παω εγώ να παίξω τέρμα στον ΠΑΟΚ θα φταίω εγώ;  ή η ΠΑΕ που άφησε χωρίς CB πάλι την ομάδα; είπαμε δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ τον ονείρων μας αλλά ok ρε πστ... τον βαφτίσαμε "παίξε όποτε θέλω όπως θέλω μια στο τόσο αλλά πρέπει να διαπρέπεις";

τέρμα κώλος και ο αστέρας. γαμώ το χωρίο και την ξεκωλιά. έπιασε 3-4 ο τέρμας πρώτη φορά στη ζωή του, κόντρες πάνω από τη γραμμή και πάρε να έχεις. γαμώ την κωλοφαρδία τους. εγώ με το στύλ που είχαμε στο 0-2 λέω θα βάλουμε 3... έτσι αισθανόμουνα. δεν έκατσε ρε πστ. απεναντίας κόντρα και  0-3...
μέχρι τη φάση του γκολ ο Αθανασιάδης δεν ήξερε που πατούσε, αντί να γαμήσει, ο κοντός δεν έχω πλέον λόγια και ο λαζάρ πεταγε τη μπάλα κάπου... λες και θα ερχόταν ο τσάβι να την πάρει. φωτάκης του πήρε 45 λεπτά να πατήσει και μετά απο κάθε διακοπή είναι το ίδιο.

ΠΩΣ λοιπόν να κερδίσεις όταν μοιρολατρικά συμβαίνουν όλα μαζί. τι άλλο να κάνει ο προπονητής σου ρε πστ; να μπει να παίξει; χάνεις και το άχαστο στο 90 με τον λίνο. (αληθεια γιατί ο σκουπίδιας δε βαράει πέναλτυ στον ΠΑΟΚ, το σκατό στην κάλτσα μη χρεωθεί τη δεδομένη για μένα τσαρουχιά; το επόμενο με δεδομένο ότι ο Λίνο το έχασε ποιος θα το βαρέσει;)

ας απασχολήσει την ΠΑΕ γιατί πήγε στο γήπεδο 5000 κόσμος. αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα για μένα. ΖΒ νοιώσε τι έρχεται και συντονίσου γιατί κλέφτης ή μη κλέφτης εσύ ή ο πρώην παιχνιδάκια δε χωράνε στην πλάτη του ΠΑΟΚ... μαλάκα και εσύ.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
ρε μαλακες εινα δυνατο να εισασταν στο γηπεδο και να ειδατε στησιμο γαμω τη τρελα μου?
μη με τρελενετε ρε πουστη μου...ανικανοτητα ναι αμπαλοσυνη ναι κακες επιλογες με ανετοιμους παικτες ναι...ΟΧΙ και στησιμο...
ελεος
και αυτο με το σκουληκισιο χαρακτηρισμο μη το ξαναγραψεις...ουτε πανω στη τρελα σου
και που ειπα εγω να μη κανουμε κριτικη? για στησιμο τα πηρα στο κρανειο...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Καταρχήν πρόσεξε πως απευθύνεσαι στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ και να δέχεσαι τις απόψεις τους.
Μια κίτρινη για σήμερα για να καλμάρεις
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline t.b

• Αλλαγή

Είπες ξεκάθαρα ότι όσοι δεν ήταν στο γήπεδο να αφήσουν τις μαλακίες και δεν δικαιούνται να μιλάνε.. εσύ θα μας τρελάνεις λοιπόν και όχι εμείς . και άσε τώρα τα δεν είπα εγώ να μην κριτικάρετε την ομάδα.

να μην δουλεύει το μυαλό σου με πρακτικές δικές τους για να μην τρως τον χαρακτηρισμό.

και άσε τα μαλάκες για την παρέα σου.

υγ όλα αυτά χωρίς να διαφωνώ γενικά με την άποψη σου σχετικά για την ομάδα.

northeagle_4

• Guest
 ειναι ξεκαθαρη η βλαχονοοτροπια και χαλαροτητα των παικτων μας.καναν διπλο στον βαζελο μετα τοσα χρονια και νομιζαν γιναν μπαρτσελονα.αποτελεσμα 3 επιθεσεις αστερα ως το 20' 0-3 το ματς. κατι που στην τουμπα δεν θυμαμε να ξαναγινε.μπορει να ηταν και 0-1 ή 0-2 αλλα επαιξε και κωλος οτι βαρουσαν εμπαινε μεσα απλα.μετα το 0-3 ξυπνησαν τα παιδακια πιεσαν παρα πολυ και το παλεψαν ειναι αληθεια φεραν το ματς στο 2-3 στο 57' ιδανικο δηλαδη για ανατροπη χρονικο σημειο αφου μεναν 35 λεπτα σιγουρα παιχνιδιου. το γιατι δεν μπορεσαν να βαλουν αλλα γκολ το βλεπει κανεις με γυμνο ματι. ποιοτικα πολυ λιγη η ομαδα,τελειωματα ερασιτεχνικου επιπεδου,χαμενο πεναλτυ λινο,αλλο ενα που δεν δοθηκε στον μπασταρδο, καραγκοζιλικια αστερα που 30 λεπτα ηταν ξαπλωμενοι.εν ολιγης ομαδα ακρωτηριασμενη, κακη νοοτροπια κ.ο.κ  το γιατι εμεινει η ομαδα ετσι το ξερουν ολοι αλλα δεν γινετε καθε φορα που χανει ο ΠΑΟΚ να μιλαμε για στησιμο λες και ειμαστε Η ομαδαρα που εχουμε την πολυτελεια να στησουμε, οποιον δεν περνουμε σοβαρα και οταν δεν μπαινουμε 100% μεσα αυτα θα παθαινουμε.Το επιπεδο μετα τον χειμωνα δεν εχει καμια σχεση με την ομαδα που ξεραμε και δεν μιλαω μονο για κοντρερας,βιερινια αλλα ακομα και παικτες οπως ο αριας ή ο σπαντασιο που θα ηταν ετοιμος τωρα,η μη αποκτηση 3ου σεντερ μπακ,η μη αποκτηση αντικαταστατη βιερινια ,η παραμονη της μαουνας δεξια που αμοιβεται αδρα ενω με τα ιδια λεφτα εφερνες 3 παικτες αξιοπρπεστατους.ολα εργο και αποτελεσματα της λειτουργιας της ληστρικης παε και της κακης νοοτροπιας που εχει ριζωσει στους παικτες χρονια τωρα με το κλασσικο παιζω 200% μονο οταν προβαλλομαι.
  Δεν υπαρχουν δικαιολογιες ουτε καν το τραγικο ,κορακι ,ουτε ο νιμανι,ουτε ο μπαλαφας και αποστολοπουλος που εμενα μ αρεσει σαν παικτης αν και απειρος τερμα.Η ομαδα ειναι αυτη με ροστερ ελλειπες και συμβολαια αδικα αναλογικα με την προσφορα καθενος, θελει ξιλωμα και χτισιμο απο τον λαζλο κατι που πιστευω οτι ηδη κανει.

Μπραβο στον κοσμο στο πεταλο που ακομα παει και ενισχυει τον ΠΑΟΚ,απο την προσελευση φανηκε ξεκαθαρα ποιοι ηταν και ειναι ΠΑΟΚ και ποιοι ηταν ζαγορακης,βρυζας κ.ο.κ. 8 χιλιαδες στο γηπεδο ,τραγικη εικονα. Αν κραζουμε ακομα και αυτους που πανε τωρα στο δυσκολα κατι δεν παει καλα με εμας.

baron

• Guest
Σε μένα πήγαινε το μπινελίκι? ;D

Εκτος το ότι κάνω πλακα -- λίγο -- γιατί αλλιώς είμαι για να σκοτώσω κόσμο από τα νεύρα μου, δεν μου κάθεται να βρίζω τον μπαλάφα τον θερμοσίφωνα τα τσιμέντα της τούμπας. Αυτοί παίρνουν πόδι από  σήμερα μέχρι και αύριο το πρωί.

Άρα πρέπει οι ευθύνες να αναζητηθούν αλλου.

Πλακα έχει φυσικά η ακλόνητη πιστη ορισμένων ότι στον ΠΑΟΚ δεν στήνονται παιχνίδια.

Μέσα στα ελληνικά σκατά οι διοικητικοί παράγοντες , οι δικοί μας , καθαροί και αλώβητοι. Μπράβο προσήλωση.