Author Topic: 03 Οκτώμβριος 03 Uefa Cup ΠΑΟΚ - Debrecen 1-1 & 0-0 27 Νοεμβρη 03 & το πανό NO OLYMPIC GAMES IN FUCKING ATHENS  (Read 6714 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JOHNNYS-4-

• Guest
re file apo mannxaim pws ginetai na parete 50 kai pezetai gia 70 kai emeis edw gamiomaste sthn kyrioleksia gia ena xartaki?
ap oti akousa ka8e s.f. tou ekswterikou dikaioutai 10! an 8eletai bebaia dinetai plhrofories giati exw megalh aporia...
gamw thn ouggaria kai ta ghpeda tous !!!

Offline Suicidal

• Βασικός
Ayth thn apanthsh perimenw Giannh mou ki egw apo ths 14 tou mhnos !

Exei 5 meres twra .......    .........pou aporw  :P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

ak

• Guest
paidia posos kosmos tha paei telika?
700?

i tha pane kai alloi gia na einai apejo..
EYxomai na mazeyteitai kamia 1000-2000 oste na dosete kalo mathima sta ouggarakia..

DoctorBalendar

• Guest
Hdi edwse ston Conan tis plirofories pou xreiazetai.

Emeis 8a gemisoume ena diplo (mallon) apo Mannheim kai Frankfurt kai 8a sunanti8oume kai me allous PAOKtsides stin Nόrnberg gia na pame oloi convoy.

Min akoute ta trela noumera, den kanoume kai magika, mia ekdromi organwsame.

Offline Suicidal

• Βασικός

Emena dhladh DEN 8a mou lysei kanenas thn aporia ?
  :12:

Edw milame gia 5plasio ews 7plasio ari8mo eisitiriwn !
 Plaka kanoume h douleyomaste telika ?
 H mipos yparxoun KAI sto ekswteriko pleon 2 metra kai 2 sta8ma ?

A, kai pou eisai giatre....
 O Johnnys se rwtise , oxi o Conan....

Kai prin to ksexasw , magika den kanete alla  :Pmallon :P gemizete diplo lewforeio ? Ayto einai magiko pantos ......
« Last Edit: November 19, 2003, 19:57:10 by BillYpoglwssioS »

DoctorBalendar

• Guest
Eimaste 2 sundesmoi kai arketoi autonomoi pou 8a taksidepsoume mazi. Kaneis upeu8unos tou SF de milise gia 70 eisitiria twra, afou oi Ouggroi mas dwsane mono 650 sunolika.

Epeidi den kserw kai egw sta sigoura noumero kai prin parapliroforisw, 8a rwtisw kai 8a sas pw.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **

Emena dhladh DEN 8a mou lysei kanenas thn aporia ?
  :12:

Billy mou,mi mou sighizese please ;D

Btw,aftos o hotdog pou hathike ???
An ton dis i ton akousis pestona oti simera me ena (1)
tilefono kato,tha ehi kata 99% afto pou me zitise ;)
Kati gia ougaries ke tetia m'elege ala den variese afou ton simpathisa toso sto Oslo,halalin tou 8)

PAOK PANTOU KE PANTA

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
@ paokword-team

sorry paidia telios asxeto me to topic

@ ak4

sou egrapsa prive....... (malon den to blepis dioth ta matia sou ine sthn beba xexexexex3)

nixta ta leme alli fora pali sto chat......

@ stous ipolipous

to exo grapsi 10 fores...... re alania iparxi kai ena chat pou theli taizma, kante kai kanena ckick eki.
PAOK PANO APO OLLA

DoctorBalendar

• Guest
Euxaristoume olous tous kalo8elites pou mas "boi8isan" na xasoume ola ta eisitiria pou eixame kleisei kai telika na min kanoume ekdromi.

Euxaristw pragmatika gia to akraifnws paoktsidiko endiaferon kai tin boi8eia olwn autwn, kai kseroume poioi einai, se ena neoidru8en sullogo, pou EYTYXWS gia emas kai dustuxws gia esas einai kai paramenei aneksartitos.

Offline Suicidal

• Βασικός
Giatre , ginete na gineis ligo poio lianos ?  :-\

Poious ennoeis ?
 Ligo mperdemena ta les....
 Oloi oi s.f kleisan eisitiria , kanenas den ekleise mono 10....
 alla oloi piran 10 !

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Malakies...tosa eixane tosa mas dwsane...
eixame stirixthei apo Ellada oti tha paroume gyrw sta 50 kommatia dyo syndesmoi,alla avtos pou "ftaiei" einai i PAE...kai avto giati eixe yposxethei se travel tours opws tou Zormpidi eisitiria...ekleisan avta ekdromes kai anagkastike i PAE na tous ta dwsei...
den peirazei...i elpida pethenei televtaia...isws vrethei kana kommati na pame kai meis Debrecen,alliws tileorasi kai retsinoula...

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
paidia me olo to tharos kai xoris na exo kath kako sto mialo mou ok ???

re cs sthn germania iparxoun peripou 8 sindesmoi apo tous opoious mono 2 ine anagnorizmeni me katastiko ktlp. ktlp.

lipon ego sas bazo omos kai tous 8. leme tora an dinane opos les stous s.f. ths germanias apo 25 isitiria (2 s.f. mazi 50 opos  grapsate) tha eprepe na mas dinan sinolika 400 stous s.f. ths germanias xexexexexexexexexex

afto den ginete re aderfia opos kai na to kanoume. sinolika 650 tickets pire i pae. bgale 150 me to charter, perisevoun gia mirasma molis 500 tickets.

ta aderfia apo anglia na min dikaiountai tipota ??????????

opos kai na to kanoume, oso kai diskolo na mas fainete lisi alli den iparxi. afta ine ta tickets afta tha mirastoun. min ta pairnete sto kranio den ftai kanis apo emas, oute ta paidia apo elada, oute ta paidia apo to eksoteriko, oute h pae paok, oute i prosorini diikisi KAI GIA PROTI FORA DEN FTAII KAI O MBATAMAN AXAXXAXAAXXAXAXAXA

p.s. protou me arxisete sta brisidia mia pliroforia, kai ego apo germania ime

p.s.2 kai ego den exo isitirio opote den to grapho gia na nomizete oth exo kapio pleonektima

p.s.3 megali mangia sas tha itan na gini i ekdromi kai na kanoume kerkida ekso apo to gipedo (sovara to enoo)

p.s.4 isos iparxi kapio ticket sth mauri eki.

filika hotdog
PAOK PANO APO OLLA

apaoki13

• Guest
Isws ginetai tipota me foithtes apo ougkaria. Egw ap' oti 3erw apo ena paidi pou spoudazei ekei skopevoun na pane apo boudapesti kai ta eishthria fysika 8a ta agorasoun apo ekei.

DoctorBalendar

• Guest
Ti na pw re hotdog? Emeis exoume katastatiko, prwtodikeia kai ta panta, alla mas afisan mono 5 eisitiria...Oute ena parapanw. Kai kati alloi sundesmoi sti Germania pou den kserw KAN kata pou peftoun exoun 25. Emeis an eixame ta 10 mas den 8a fwnazame.

H ekdromi itan na ginei me Frankfurt kai aneksartitous, gia auto kai legame gia 40-50 eisitiria. Molis eidame oti mas dinoun apo ena faskelo kai se allous ta pentaplasia, giati na min ta parw?

PS: Tipota me ta paidia apo to forum, apla kserw oti to diabazoun oi "magkes"...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD

lipon ego sas bazo omos kai tous 8. leme tora an dinane opos les stous s.f. ths germanias apo 25 isitiria (2 s.f. mazi 50 opos  grapsate) tha eprepe na mas dinan sinolika 400 stous s.f. ths germanias xexexexexexexexexex

Re sy Taso, poio ma8hmatiko 8ewrhma xrhsimopoieies gia na kaneis thn parapanw pra3h?  ;D  :P  ;D

Na'se kala re kai mporei na mh bre8oume sto Debrecen, alla olo kai kati 8a katsei ston epomeno gyro xexexexe.

Dikefalos
« Last Edit: November 20, 2003, 20:32:01 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
xexexexe

tha dis dikefale tha erthi mera pou to theorima tha to onomasoun hotdokanona

kai ton einstein kapote gia trello ton ixan

gia ton da vinci oute na to sizitame

xexexexexxe

(ontos berdeutika me ta  noumera xexexexe)

p.s. re c afou den skeutikate oth mexri thn alli pempti tha aniksoun alloi 8 sindesmi edo re xexexexe

OLOI DEBRECEN REEEEEEEE ME I XORIS ISITIRIOOOOOOO

PAOK PANO APO OLLA

George_P.F.C.S.

• Guest
giaxara re paoktsides!

kai oi elvetia tha dosi to paron tis, ston agona me tin poutana!

ta tickets:15 legame,10 ipane,8 pirame kai 10  :hb: tha pane

xeretismata se ola ta palikaria 8)

--------------------------------------------------------------------------
lene oti mas perimenoun pano, but PAOK NEVER  :03: ALONE!!!

--------------------------------------------------------------------------

bannon

• Guest

kostas4

• Guest
The number of workers currently making the necessary preparations in the stadium has been doubled. Right now the focus is on the pitch itself, since the weather has had some negative effects on the surface.
The experts are preparing for both the weekend derby against Siófok, and the one against PAOK as well. The sectors reserved for the visiting fans are receiving special attention: a special net is being constructed and installed in order to perevent any unforseen accidents.

Αυτο ειναι απο το site της debrecen.Το χωριο τους μεσα,σε τι αχουρι θα παιξουμε ρε?

JOHNNYS-4-

• Guest
Autor: DoctorBalendar  Datum/Zeit: November 20, 2003, 19:31:02  

PS: Tipota me ta paidia apo to forum, apla kserw oti to diabazoun oi "magkes"...  
-------------------------------------------------------
re file pious magkes ennois giati nomizw an egine poustia me ta eisitiria mas afwra olous kai oxi mono esena den nomizhs?paok leme