Author Topic: Udinese Calcio - Π.Α.Ο.Κ. 16/02/2012, 22:05 ANT1 WebTV  (Read 5548 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: Udinese Calcio - Π.Α.Ο.Κ. 16/02/2012, 22:05 ANT1 WebTV
« Reply #100 on: February 17, 2012, 01:25:42 »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #101 on: February 17, 2012, 01:31:40 »
Θα συμφωνησω οτι η ρεβανς θα ειναι ΠΑΡΑ πολυ δυσκολη. Θα διαφωνησω ομως οτι πολλοι παικτες υστερησαν κλπ. Κατα τη γνωμη μου πεσαμε σε μια πολυ, πολυ οργανωμενη και πολυ διαβασμενη ομαδα με καλυτερη τεχνικη και κυριως ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ απο εμας. Ναι το κεντρο μας δεν τραβηξε καθολου και απο εκει ξεκινουσαν τα προβληματα, αλλα το θεμα ειναι οτι παντα επεφταν 2 σε 1 δικο μας και ποτε δεν ειχαν οι δικοι μας χρονο ουτε καν να κοντρολαρουν, ποσο μαλλον να σκεφτουν και να κανουν μια σωστη μπαλαια μπροστα. Μεγαλη απωλεια ο Φωτακης στη ρεβανς απο τη στιγμη που λειπει και ο Ιβιτς. Πρεπει να παιξει ο Λινο για να κραταμε λιγο παραπανω τη μπαλα.

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #103 on: February 17, 2012, 01:38:24 »
ήταν λογικό να πιεστεί πολύ το κέντρο μας από την στιγμή που λειπανε τα ανεβάσματα από τα πλάγια μπακ (που είναι υπεραπαραίτητα στο σύστημα του μπόλονι) . Χωρίς αυτά ήτανε επόμενο να δημιουργήσουνε υπεροπλία εκεί
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #104 on: February 17, 2012, 01:40:09 »
οτι και να λεμε μεταξυ μας για τη κατασταση που βρισκεται ο λαος, το σημερινο θεαμα ηταν μεγαλειωδες και η κερκιδα συγκλονιστικη. πουστη κομπλεξικε σκηνοθετη βλεπεις συχνα τετοιους οπαδους στο κωλοχωρι? καλη επιστροφη στα αλανια.

για το ματς τι να πουμε, με το ζορι κρατησε το χ αυτη η ομαδα που τη ξεχαρβαλωσαν απο το καλοκαιρι κ παιζει πλεον μονο με το μεταλλο. ακομα κ ετσι δε χανει εκτος απο μια πολυ καλη ομαδα.

ειπαν καποιοι οτι φοβηθηκαμε το ματς περισσοτερο απο οσο επρεπε. νομιζω πως και αυτο εχει να κανει με τη ποιοτητα. οταν δινεις τη μπαλα μπροστα και ενας κοντος παλαιστης-αστερι της ομαδας ειναι ανικανος να μη τη πουλησει κ οταν εχεις ενα δεξι μπακ που οσο φιλοτιμο κ αν ειναι δε κανει για β εθνικη, καταλαβαινεις οτι θα χεις πολλα προβληματα στον αγωνα. βαλε κ οτι σου λειπουν βασικα στηριγματα κ πισω κ μπροστα κ καταληγουμε να μη μπορουμε να αποβαλλουμε το αγχος.

για το ματς της τουμπας ειναι πολυ δυσκολο και η ουντινεζε σαν ομαδα δε μας παει. αλλα ΠΑΟΚ εισαι κ προγνωστικα σε τετοιας σημασιας ματς ευρωπαικο δε χωρανε. παμε γερα για τη νικη με σωτο λυτρωτη

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
« Reply #105 on: February 17, 2012, 01:50:03 »
Στα τετοια μου τα αγωνιστικα και τα διοικητικα...

Εχω τελειως σαστισει........ Ρεεεεεεεε ΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ το πεταλο στα ασπρομαυρα να χοροπηδαει...Λες και παιζαμε στην Καβαλα.................!! 6,500 αρρωστακια εν μεσω αυτης της γενικοτερης μιζεριας να γλεντανε απι 90 λεπτα για την καψουρα τους στο Φριουλι

Ειμαι τεραστιος λαος..

Καλη επιστροφη σε ολους...

Αλλο ενα πεταλο που ενοιωσε την τρελλα μας...

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #106 on: February 17, 2012, 02:20:31 »
Noμιζω η κερκιδαρα που εγινε και οι παικτες που δειξαν αρχιδια πηραν το αποτελεσμα.Πολυ δυνατη ομαδα η ουντινε ισως η πιο πιεστικη απο οσες παιξαμε φετος.Εμεις σχεδον τιποτα εκτος απο 2 σουτ του φωτακη ,αλλα δεν μασησαν οι παικτες μας ειχαν και αρκετη τυχη και πηραν το Χ.Καλο αποτελεσμα αλλα ο επαναληπτικος ακομα πιο δυσκολο ματς,ελπιζω στην παραδοση που λεει 3-0.
Κρεσιτς,Γεωργιαδης,Τσιριλο οι κορυφαιοι.Οι 3 του κεντρου καλοι,πουστοκοντος και Κλαους ανυπαρκτοι.Lazlo πολυ καλο στησιμο.Κορακας πολυ καλος.

Κερικιδαρα πολυ δυνατη ,6000 κοσμο,φωνη,παλμο,καυλα. ετσι το ειδα απο τιβι.

chiltsid

• Guest
« Reply #107 on: February 17, 2012, 03:59:06 »
αμα δεις το αποτελεσμα βαση ονοματος,ειναι καλο,δεν εχουν παρει πολλες ομαδες παρει Χ μεσα στο φριουλι κ εχουν κρατησει κ το μηδεν.
αμα το δουμε βαση της σημερινης εικονας που ειδαμε στο ματς,ειμασταν απλα πολυ τυχεροι που οι ουντινεζε ειχε της ελλειψεις πολυ σημαντικων παικτων.
απο την αλλη σε αφηνει μια πικρα αυτο το αποτελεσμα,γιατι η ομαδα εκανε το χειροτερο της παιχνιδι στην ευρωπη στα τελευταια 2 χρονια κ λες,αν παιζαμε εστω κ λγο,μπορει να καναμε την ζημια.
δεν κρατησαμε καθολου μπαλα,τα διωξιματα μας ηταν αθλια,γι αυτο κ δεν βγαλαμε καμια αντεπιθεση της προκοπης κ οποτε εφτανε η μπαλα στους επιθετικους μας,ειτε την χαναμε πολυ ευκολα,ειτε η ουντινεζε ειχε κλεισει ειδη τους διαδρομους.
απο την στιγμη που ο τερμας σου ειναι ο καλυτερος παικτης,τα λεει ολα.
η αμυνα ηταν ευτυχως σοβαρη,εκανε λιγα λαθη,απο τον μιρο δεν περιμενα να κανει κατι επιθετικα,αλλα δυστυχως εκανε καποια λαθη σε ευκολες μεταβιβασεις,ο μικρος ειχε την πιο δυσκολη δουλεια σημερα κ μπραβο του που τα πηγε καλα αμυντικα,ο γεωργιαδης του εδινε πολυ λιγες βοηθειες,συνεχεια ειχε να κανει με 2 παικτες.
στα διωξιματα του εβλεπες την ανασφαλεια ολης της ομαδας,οταν ο γκαρσια διωχνει οπου να ναι,μην περιμενεις απο τον πιτσιρικο να κανει κατι αλλο.
το κεντρο ηταν κακιστο,ο γκαρσια συνεχιζει της πολυ κακες εμφανισεις,αμα δεν τραβιξει αυτος,μην περιμενουμε πολλα,ο λαζαρ ηταν ο μονος που κρατησε λιγο μπαλα,αλλα ποτε δεν ειχε καλες επιλογες για πασα.
ο φωτακης,αρκεστηκε στον αχαρο ρολο του χιλιομετροφαγου,ναι ετρεξε πολυ,αλλα στο επιθετικο κομματι,δεν βοηθησε καθολου,μακαρι με της ανασες που θα παρει να καθαρισει λιγο το μυαλο του και να ξεκουραστη.
το φαουλ στο τελος ηταν εντελως αχριαστο παντως,πηγα ατσαλα κ βρηκε μονο ποδια,ενω ανετα μπορουσε να διωξει μπαλα,αλλα την ευκολη καρτα την ειχε παντα ο φωτακης.
για τους τρεις μπροστα δεν μπορεις να πεις πολλα,ο κλαους ηταν απλα εκτος παιχνιδιου κ φανηκε πως δεν ηταν ετοιμος,ο κοντος ηταν εντελως ανυπαρκτος κ ωρες ωρες σε εκνευριζε με το στιλ που επαιζε,λες κ δεν τρεχει τιποτα,αδιαφορος εντελως,αψυχος.
ο γεωργιαδης προσπαθησε αλλα δεν.....αμυντικα αφηνε συνεχεια τον ξανθο πολυ χωρο που μας δημιουργησε τα πιο πολλα προβληματα κιολα,επισης πρεπει να προσεξει της μεταβιβασεις του,κανει πολλα αβιαστα λαθη σε κρισιμες στιγμες κ ετσι χανονται ευκαιριες.

μεγαλο προβλημα πλεον ειναι οι απουσιες μας,στο ειδη ελλειπεστατο ροστερ μας,σε καθε σειρα εχουμε σημαντικες απουσιες που στην ρεβανς θα ειναι πιο πολλες.
η εικονα σημερα δεν μας δινει πολλες ελπιδες,αλλα την αλλη πεμπτη ειναι αλλο ματς,σε αλλο γηπεδο,τελειωσε τωρα αυτο,πηραμε ενα καλο αποτελεσμα που δεν το αξιζαμε και αυτο πρεπει να το εκμεταλλευτουμε κ να ξεχασουμε την σημερινη εικονα.
η ευρωπη ειναι ο μονος στοχος μας,δεν ξερω πως θα γινει,αλλα πρεπει να προκριθουμε κ αν οχι,τουλαχιστον να τα δωσουμε ολα για την προκριση,ειναι ευκαιρια για τον ΠΑΟΚ,δεν ειναι ακατορθωτο,απλα θελει να υπερβαλλουν οι παικτες τον εαυτο τους,να τα δωσουν ολα,να μην φοβηθουν.

η κερκιδα ηταν απλα απολαυση,εβλεπες αυτην την αχαρη εικονα κ απο πισω ακουγες επι 90 λεπτα μονο ΠΑΟΚ,μεγαλειο.
καλη επιστροφη σε ολους.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #108 on: February 17, 2012, 08:38:14 »
Το πρωτο μας Χ εκτος εδρας στην Ιταλια σε 5 προσπαθειες. Σημαντικο οπως και να το δει κανεις. Επισης η Ουντινεζε φετος εντος εδρας εχει 2-1-0 στο Γιουροπα (χωρις το δικο μας παιχνιδι) και 10-1-1 στο πρωταθλημα! Μοναδικη τους ηττα το περασμενο Σαββατο με τη Μιλαν (κι ενω προηγουνταν μεχρι το 77') και μοναδικη τους ισοπαλια με τη Γιουβεντους την 1η αγωνιστικη. Ενδιαμεσα δηλαδη ειχαν 10 σερι νικες στο καμπιονατο!

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #109 on: February 17, 2012, 08:43:40 »
Nα πω κι εγώ τη μαλακία μου.
Περίμενα μια ομαδάρα και είδα κάτι φλύαρα γατιά, που εκτός του δοκαριού και ενός πλασέ στο Α' από τη μικρή περιοχή που πήγε στα πουλιά, δεν απείλησαν ιδιαίτερα πουθενά, όσο κι αν προσπαθούσε να μας πείσει ο τραγικός σπίκερ ότι μας έχουν πατήσει. Ούτε καμιά τρελή ταχύτητα είδα, απλώς ο ΠΑΟΚ είναι πιο αργός και από το ριπλέι και κάνει τους άλλους να φαίνονται μπόλτον.

Εμείς είμαστε ένα χάλι, αλλά με κάποια σοβαρότητα. Καθαρά για το Χ κατεβήκαμε, φάνηκε από το ότι κάναμε μόνο σουτ από το υπερπέραν, δείγμα ότι φοβόντουσαν να κάνουν μπούκα ακόμα κι αν υπήρχαν παίκτες μας μπροστά. Λάθος του Μπόλονι, αφού ούτε κι εγώ αντιλαμβάνομαι πώς θα τους βάλουμε γκολ στην Τούμπα. Αν το κάρφωνες χτες, ακόμα και με 1-1 καλύτερα ήσουν.

Κλάους εκτός κλίματος, κοντός άριστα στατιστικά όπως πάντα-ούτε μια φορά δεν πήρε μπάλα χωρίς να την πουλήσει (κρατούσε για τις καθυστερήσεις το καλύτερο), Πάμπλο μέτριος, τσιρίλο ο μεγαλύτερος πουτάνας γιος που υπάρχει, 2 φάσεις στην αρχή αντί να κυνηγάει τον αντίπαλο σηκώνει χέρια και κοιτάει τον επόπτη για οφσάιντ.
Γενικώς μόνο ο κρέσιτς ήταν ψιλοσταθερός και ο λαζάρ καλός. Που σημαίνει ότι δε νομίζω να μπορούμε να παίξουμε χειρότερα στην Τούμπα.
Πολύ δύσκολο το ματς παρόλα αυτά.
Καλή επιστροφή σε όλους.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #110 on: February 17, 2012, 09:40:11 »
Η έλλειψη λυσεων ειναι απλα πιο εμφανης απο και απο το οτι το πρωταθλημα μας ειναι στημενο.Με αυτο το ροστερ θελουμε και Ευρωπαικη πορεια τρομαρα μας.Αν δουμε το ματς θελω πραγματικα να μου θυμισει καποιος μια φαση που η ομαδα αλλαξε τρεις μπαλιες εν συνεχεια και την εβγαλε απο την περιοχη της. Πολυ φοβαμαι οτι τα χειροτερα ερχονται και αν ο Ρουμανος δεν βαλει αναπληρωματικους εστω επιπεδου Τσουκαλα  Μπαφυ Αποστολοπουλου (που για μενα για τους 2 απο τους τρεις εχει αργησει απελπιστικα) θα εχουμε μεγαλα πατατρακ. Ο Αθανασιαδης ητανε εκτος κλιματος, κοντος χειροτερος απο εμενα που κλωτσουσα απο τον καναπε το κουτι της πιτσας για να διωξω την μπαλα, Σταφυλιδης εντελως απειρος για τετοιο παικταρα απεναντι του, Φωτακης εκτος κλιματος, Γκαρσια ανυπαρκτος, Μαλεζας με λαθη, Γεωργιαδης με θολο μυαλο, Σναουτσερ πρωην ποδοσφαιριστης, Τσιριλο σε τετοιο ματς που του πηγαινει (γιατι δεν παιζαμε ποδοσφαιρο το οποιο δεν το γνωριζει αλλωστε) διασωθηκε με λαθη πολλα. Κορυφαιος Κρεσιτς. Νομιζω οτι απλα η αναπτυξη της ομαδας πλεον με αυτο ροστερ ειναι αδυνατη και το παιχνιδι της Τουμπας θα ειναι και παλι ενα λιγο λιγοτερο ταμπουρι πισω με ψυγματα προσπαθειων παραπανω απο το χθεσινο να κανουμε επιθεσεις ποιοτητας. Ο Θεος βοηθος δηλαδη ο οποιος στο δοκαρι ητανε υπερ μας.Η ιστορια εχει δειξει οτι ο ΠΑΟΚ εχει παντα δανεικη τυχη δυστυχως. (δεν ειναι κουλα, βαζελι, σκουληκι)
Συμερασμα και παλι απο το χθεσινο.Ο ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #111 on: February 17, 2012, 11:22:30 »
αν μείνουμε στα αγωνιστικά και μιας και λέμε τις μαλακίες μας όλοι εγώ θα πω ότι διαφωνώ με τις δικές σας μαλακίες σε ένα βαθμό.
η Ουντινέζε είναι ΟΜΑΔΑ. πίεση, κοντρόλ από 40αρες μπαλιές που σε χαζεύουν (σαν του κοντού ντε... ίδια), τρίγωνα και κίνηση χωρίς τη μπάλα, στο όριο να παίζει το offside, για φυσική κατάσταση... άστο, έτοιμη για μαραθώνιο όλοι. δηλαδή τι άλλο αποτελεί την έννοια της ομάδας αν όχι αυτά; στα 2 δεκαπεντάλεπτα που δεν αλλάξαμε 2η μπαλιά και πίεζε με 1-3 παίκτες σε κάθε δικό μας, το διάστημα που δεν προλάβαινε ο καρικατούρας πλέον μίρο να πάει μια φορά στη μπάλα πρώτος φάνηκε το τι σημαίνει ομάδα.  με Ντι Νατάλε μέσα νομίζω ότι αυτά που περιέγραψα θα βγαίνουν σε... υπερθετικό βαθμό.  κατόρθωμα για μένα το 0-0 και θεωρώ την ουντινέζε την πιο ομάδα που έχουμε παίξει φέτος σε όλα τα ματς.

απέναντι σε αυτή την ομάδα ο ΠΑΟΚ έπαιξε άσχημη μπάλα, προσωπικά πιστεύω όχι γιατί δεν είχε πλάνο. κάθε άλλο. αλλά γιατί αυτό που είχε να αντιπαραθέσει σε μονάδες ποδοσφαιριστών απέναντι στην οργανωμένη και καλά καταρτισμένη ουντινέζε πέραν του ότι είναι μετριο μέτριο με εξαιρέσεις, ήταν (χθες...) σε τραγική μέρα. με διαφορά οι χειρότεροι του γηπέδου κοντός και μίρο, ακολουθούμενοι από Γκαρσία και Σταφυλλίδη για μένα. Φωτάκης με αποθέματα εγωισμού και νεύρου και 2-3 σουτ που θα λείψουν στο 2ο ματς. Γεωργιάδης φλύαρος απλά, Αθανασιάδης ας πούμε "ανέτοιμος". Λαζάρ πολύ καλός μαζί με τον Τσιρίλο που ολοι λοιδορείτε. Μαλεζάς άργησε αλλά μπήκε και πάτησε και Κρέσιτς σε καλή μέρα (αν και θεωρώ ότι έκανε ότι πρέπει να κάνει στην καθημερινότητα του ένας καλός τερματοφύλακας. μας έλειψαν αυτές οι εμφανίσεις). βασικά δλδ γενικά συμφωνώ ότι έχουμε ΓΤΠ ρόστερ αλλά για χθες (αποκλειστικά) μιλάω περισσότερο ότι με ενοχλεί που από τους 11 βλεπόντουσαν οι 2 και ένας ήταν καλός. και με τον μέσσι μέσα δλδ αν πάλι από τους 11 βλέπονται οι 2 και η Μπάρτσα χάνει ή δεν παίρνει αυτό που θέλει.

Ειδικότερα οι δυο χειρότεροι, ο Μίρο σε κάθε ακούμπημα από τους κοντούς, ψηλούς, νέους, γέρους, τον αέρα, την τσίκνα δε ξέρω ότι φαντάζεστε πήγαινε και 2-3 μέτρα μαρκιά αλλά τζανετάκος με τα χέρια να περνάνε πάνω από το κεφάλι σα να κάνει απλωτές. 2-3 φορές σήκωσε το πόδι και τον πήρε γραμμή και η μπάλα και του έκανε τη δύσκολη ε τι άλλο να θες για να μπατάρεις τελείως από μια πλευρά; για τον κοντό συγκεκριμένα είναι ντροπή να συζητάμε για προδοσίες, για επαναφορές, για συμβόλαια, για σημαίες, για σανίδες σωτηρίας και ο τύπος να παίζει μπάλα όπως εγώ στο 7χ7... μικραίνει ΤΕΛΕΙΩΣ τον ΠΑΟΚ να έχει αυτόν τον πδοσφαιρστή (αγωνιστικά και μόνο) στο ρόστερ του. ο τύπος είναι για την άνω ραχούλα ή για καμια επίδειξη μόδας cross dressers με γόβες. ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ!

ακόμα όμως και με αυτά που περιγράφω στις 2 παραπάνω παραγράφους, έφτασε ο ΠΑΟΚ να απειληθεί 2-3 φορές σοβαρά και απλά μετά να προσπαθεί να ακολουθήσει τις πάσες της Ουντινέζε για να μην δεχτεί το γκολ. βάζει και τον πολύ δυνατό Γιάννου ο Μπολόν (σε δύναμη για να μην παρεξηγηθώ)ι, νοιώθει το CB τους ότι εδώ παίζει να ρίξω κλωτσιά και να μην το νοιώσει ο πιτσιρικάς και προσηλώνεται σε πιο δυναμικό παιχνίδι απέναντι του, χάνοντας ελάχιστα από το αγωνιστικό πλάνο του. Σε αυτό το σημείο από το 81 μέχρι το 92 κάναμε 3-4 κούρσες με τον πολύ καλό λίνο για όσο έπαιξε και μια από πεισματική προσπάθεια Γιάννου και μία από Σταφυλλίδη. κοινός παρονομαστής; η διαφορά με όσα έγραψα στην πρώτη παράγραφο. η ουντινέζε αν έβγαζε 2 με 2 ή 3 με 3 παίκτες σε τέτοια κόντρα θα είχε κάποιος από τους 3 τον στόχο να φτάσει προς το τέρμα και να σουτάρει, να την πασσάρει σε ανοικτό συμπαίκτη. εμεις τι κάναμε; αμπλαούμπλα σούτια, πάσες στο πουθενά και ένα σουτ από Σταφυλλίδη που πρέπει να το χρησιμοποιεί ο Μπολόνι μαζί με ένα γαμόσταυρο ώστε να νοιώσει ο μικρός ΤΙ δεν πρέπει να κάνεις σε ανάλογες περιπτώσεις. ο πανικός ο ίδιος (για να μην πω ο Πανίκας προσωποποιημένος). εκεί, μέσα μου, είπα ότι κλέβαμε και το ματς!!!

δύσκολα για μένα μέσα στην Τούμπα με αυτή την εμφάνιση. αν αλλάξουμε (όχι να παίξουμε ποδόσφαιρο υπεροχής γιατί και έτσι μπορει να μας γαμήσουν στον κενό χώρο) και σφίξουμε, πιέσουμε όσο και αυτοί ίσως... αν όχι. ωραία ήταν και φέτος.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #112 on: February 17, 2012, 11:31:49 »
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

baron

• Guest
« Reply #113 on: February 17, 2012, 11:49:56 »
Ωραία εκδρομή - δίχως εμενα..... >:(

Λίγο κωλοφαρδία στον επαναληπτικό δεν θα έβλαπτε.

Εγώ νομίζω ότι περάσαμε.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #114 on: February 17, 2012, 13:18:15 »

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #115 on: February 17, 2012, 13:40:37 »
http://www.youtube.com/watch?v=UrfbO8pboOM (Embedding disabled, limit reached)

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
Niente incontri....Solo scontri

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #117 on: February 17, 2012, 16:23:37 »
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #118 on: February 17, 2012, 16:32:35 »
και κατι που δεν αναφερθηκε, απιστευτα καλο κορακι κ εποπτες, ειλικρινα σκεφτομουν τη διαφορα με το ελλαντα. Οι της ουντινε παιζαν φανταστικα το μη οφσαιντ, σε ολο το ματς βγηκαν μονο 2 φορες οφσαιντ η μια εκει στο τελος κ ομως τα κορακια ηταν μεσα σε ολα. κ κατι ψευτοπεσιματα εκει δεν χαμπαριαζαν. νομιζω επαιξαν ρολο με την αριστη αποδοση τους στο θετικο αποτελεσμα για μας.

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #119 on: February 17, 2012, 16:51:58 »
ένας αδελφος που σπουδάζει Ιταλία και ήταν... με μετέφερε τα εξής ...

βγαινουμε απο το γηπεδο κ παμε να παρουμε το αμαξι ...λιγο παραδιπλα ενας κυριος με αναπηρικο καροτσακι ... στα 60 ... προχωραει, ειχε σημαια κασκολ κλπ δικα μας ... μονος του ... σταματαει μπροστα στο αμαξι του ... πινακιδες σουηδιας μαγκες, αναπηρος ανθρωπος... κι εγω που νομιζα οτι εκανα κατι που πηρα το αμαξι και σε 2 ωρες ειχα φτασει ...

:proskino:
« Last Edit: February 17, 2012, 17:04:43 by banis »