Κανείς δεν ειπε ότι δεν είναι καλοί παίκτες. Και ο αθανασιάδης καλός είναι και ο γεωργιάδης και ο σταφυλίδης και ο μαλεζάς. Μόνοι τους αυτοί όμως χωρίς την ύπαρξη μέσα στην ομάδα παικτών όπως ο γκαρσία πριν 3 χρόνια ο κοντρέρας, ο βιερίνια δεν μπορούν να σηκώσουν τον ΠΑΟΚ εκεί που θέλουμε. Για να παλεύουμε να μπούμε στα play off μ' αυτούς καλοί είναι, αλλά αυτός είναι ο ΠΑΟΚ που θέλουμε??? Ο ΠΑΟΚ στην εντεκάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 4-5 παικταράδες, μετά και μένα άμα με βάλεις μέσα 120 κιλά καλός θα φαίνομαι. Την προηγούμενη τετραετία υπήρχαν τα λεφτά ήρθαν κάποιοι παίκτες, φάνηκαν και κάτι λιμά τύπου φωτάκη, τώρα που έφυγαν οι καλοί και μείνανε μόνοι τους μας κάνουνε πλάκα τα χωριά. Τι να λέμε τώρα.
Θα συμφωνήσω με το σκεπτικό σου ότι είναι μια χαρά συμπληρώματα σε μία ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές αλλά δεν φταίνε αυτοί που κατέληξαν να είναι οι καλύτεροι μας σήμερα(λέμε τώρα).
καλά να κράζουμε τους ταλαντούχους 24 ετών αλλά πόσο είναι αυτός ο παροπλισμένος; είναι κανένα έφηβο παιδάκι που προέρχεται από κανένα μακροχρόνιο τραυματισμό και δεν μπορούσε να τρέξει δυο χρόνια και δεν κλότσησε μπάλα 3 χρόνια; Στα αρχίδια μου εμένα που δεν έχει φυσική κατάσταση και ότι άλλο δεν έχει και δεν μπορεί να αποδώσει. Όλοι θέλουμε καλούς ποδοσφαιριστές στον Π.Α.Ο.Κ. και το τραβάμε από το μαλλί στο χάλι που βρισκόμαστε μπας και πιστέψουμε ότι κάποιος είναι, αλλά δεν βλέπετε ότι είναι ένα ακόμη πείραμα στον Π.Α.Ο.Κ. με έναν ποδοσφαιριστή από τα αζήτητα που στο φινάλε ούτε καν δικός του είναι;
Είμαι σίγουρος ότι του χρόνου δεν θα είναι εδώ για να δείτε τι θα μπορεί να προσφέρει μετά την εξαιρετική προετοιμασία του ρουμάνου.
βασικά μακάρι να ήταν ο νιμανί όλο το πρόβλημα του Π.Α.Ο.Κ.
Έτσι είναι tb, σίγουρα είναι πείραμα κ παίζει και να μην βγει ποτέ. Μ εκνευρίζει όμως που τα βάζουμε με τον μαύρο που δεν έχει ούτε 6 μήνες στην ομάδα και περνάει στο απυρόβλητο ο τραγικός Αθανασιάδης και ο κατώτερος των περιστάσεων γεωργιάδης. Καλά το πόσο μ εκνευρίζουν τα "είναι δικό μας παιδί", ασχολίαστο τ αφήνω.
Μετριότητα τραγική όλοι όσοι παίζουν στον ΠΑΟΚ, μ ελάχιστες εξαιρέσεις. Και θα γίνουν και χειρότερα τα πράγματα.
@@ Προς καλοθελητές : Οπαδοί είμαστε, δεν είμαστε manager. Ο ΠΑΟΚ μας ενδιαφέρει και το κατάντημά του.