"Νέοι" ταλαντουχοι 24 ετών, μόνο στον ΠΑΟΚ. Αιντα να ξαναχαιδέψουμε αυτάκια για τα "δικά μας παιδιά" που στο 1ο κοντρόλ κάνουν στοπ κ η μπάλα φεύγει 15 μέτρα μακρυά. Και ύστερα κράζαμε τον Μουσλίμοβιτς.....Να ξαναχαιδέψουμε αυτάκια για τα δικά μας παιδιά επειδή έβαλαν 10 κατι γκολ σε μια χρονιά με 3 διοργανώσεις, όταν ο κάγκουρας του Ρέντη που παίζει δανεικός στο Περιστέρι έχει περισσότερα μόνο στο πρωτάθλημα.....
Να ξαναχαιδέψουμε αυτάκια σε τραγικά απών ποδοσφαιριστή 5 συνεχόμενες αγωνιστικές....όποιος θέλει ας τα χαιδέψει, απο μένα τέρμα τα χάδια. Έχω απαιτήσεις κ όποιος δεν μπορεί στο καλό και να μας γράφει.
@@Το να μην έχεις παίξει μπάλα και να πιστεύεις σε ποδοσφαιριστή 1.93 με ντρίμπλα στο μισό μέτρο, κοντή πάσα με την μία και απίστευτη αίσθηση κενού χώρου, αλλά μηδέν φυσική κατάσταση,λόγω αποχής, είναι ενθαρρυντικό. Το να έχεις παίξει μπάλα κι να υπερασπίζεσαι ποδοσφαιριστή που υποτίθεται οτι αδικείται γτ δεν ξεκινάει βασικός , να ξεκινάει στα καπάκια στο επόμενο ματς και η μοναδική του προσφορά σε 60 λεπτά να είναι οτι πέφτει σαν λαγός με τον αέρα, να σταματάει την φάση για παράπονο στο κοράκι ενω είναι ακόμα όρθιος και το τόπι διεκδικήσιμο, να αφήνει ΟΛΗ την πλευρά του να την μαρκάρει ο 35χρονος αριστερός μπακ, να συγκλίνει επειδή έτσι του καύλωνει, είναι τουλάχιστον ΤΡΑΓΙΚΟ. Το ίδιο τραγικό είναι το επιχείρημα οτι παίζουμε συνέχεια απο τ αριστερά εξαιτίας του, ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ γνωρίζουν οτι απο τα δεξιά το χαφ του ΠΑΟΚ είναι ΜΟΝΙΜΩΣ ποδοσφαιριστής αντιπάλου.
Εμένα στα αρχίδια μου ο Νιμανί, ο Μπολόνι και ο κάθε τυχάρπαστος. ΠΑΟΚ ειμαι.Δεν θα ξεχάσω όμως τι βλέπω στο χορτάρι, ούτε πρόκειται να συμφωνήσω με άνθρωπο κοντόφθαλμο που μας μιλούσε για κατάκτηση περί προπονητικού (με λεφτά του Σεργιαννίδη) απο τον πρώην ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ και προσωπικη του παρακαταθήκη, για τα χωράφι με τα μπετά και τα πλακάκια τα ψιρισμένα απο τις οικοδομές που αυτοαναιρεί την ύπαρξη του, όταν η ομάδα ακόμα στην Τούμπα προπονείται κ στο σύνολό τους οι παίκτες έχουν πάμπολλες φορές μιλήσει για την ακαταλληλότητά του. Αυτά απο έναν άμπαλο που δεν γεννήθηκε χθες και σκαμπάζει κ λίγα, ελάχιστα αγωνιστικά.