Author Topic: Frédéric K. Nimani  (Read 5604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agraf

• Αλλαγή
Απ: Frédéric K. Nimani
« Reply #40 on: February 27, 2012, 11:44:36 »
εμένα μου αρεσε οσο έπαιξε
+1

DimNaoussa

• Guest
« Reply #41 on: March 04, 2012, 22:32:16 »
μπεσα πρωτη φορα ειδα τοσο ανυπαρκτο παικτη..ελειπε απο ΠΑΝΤΟΥ..τον φεραμε και στον ΠΑΟΚ μονο για iphone στην καφετερια και check ins ειναι...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #42 on: March 04, 2012, 22:49:14 »
για τα 20.000 ευρω που κοστιζεις μια χαρα δεν πιστευω παραπανω εχεις την ιδια προσφορα με αυτους του 1.000.000.00
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #43 on: March 04, 2012, 22:55:32 »
ηρεμια.... κωλοτουμπες θα κανουμε σε κανα μηνα. Οχι γιατι με εδειξε κατι μεχρι στιγμης, αλλα γιατι τον εφερε ο τεραστιος προπονητης μας. Μονο σε αυτον πιστευω πλεον
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #44 on: March 04, 2012, 23:02:15 »
ελα ρε παιδια, δεν ειμαι εμπαθης με τον μαυρουλι (καθε αλλο συμπαθητικος ειναι) αλλα αν ειναι δυνατον να περιμενετε να δειτε πραγματα απο αυτον τον παικτη.. τραγικη επιλογη και απλα τραγικος παικτης και συγνωμη απο ολους αλλα οποιος βλεπει κατι αντιθετο ας ασχοληθει με το βολει η κατι αλλο οπως πρεπει να κανει ο νιμανις

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #45 on: March 04, 2012, 23:07:33 »
αρα ο μπολονι να παρει την θεση του μελκα...
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #46 on: March 04, 2012, 23:13:58 »
Kαλό σ.φορ με τεχνική που δεν ξέρει να παίζει τον ασβέστη. Όταν ανοίξουν τα πόδια και φτάσει σε φυσική κατάσταση ενεργού ποδοσφαιριστή, τότε άνετα παίζει πρώτος την κορυφή, με το υπάρχον υλικό. Κοφτή ντρίμπλα, πάσα με την μία και δρασκελισμό δεν έχει κανένας φουνταριστός στον ΠΑΟΚ. Απλά δεν ξερω αν θα προλάβει τον φουλ ρυθμό όσο φοράει την φανέλα μας.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #47 on: March 05, 2012, 13:49:13 »
Μια χαρα ηταν χτες.. αριστερο χαφ δεν ειναι..  παντως μονομαχια δεν εχασε.. ουτε κεφαλια.. επαιζε και με την μια σε αρκετες περιπτωσεις.. πρεπει να τον δουμε στην κορυφη της επιθεσης και μετα να αποφασισουμε να ασχοληθουμε με το βολλευ..

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #48 on: March 05, 2012, 14:23:57 »
Ανθρωπος 1.90φευγα με τρια ποδια και βγαζει καθετη μπαλια, εχει αριστερο ποδαρι καλο, δεν χανει κεφαλια...
Αν μεινει την επομενη σεζον θα κανει παπαδες, απλα ελπιζω να μην κανει πρακτικη με εμας και φυγει παλι μονακο. 2 χρονια εξω ητανε..ασε που ψιλοεχει και μαλλι ντρογκμπα  ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

DimNaoussa

• Guest
« Reply #49 on: March 05, 2012, 15:23:31 »
καλα αλλο ματς βλεπατε το ατομο το κεντρο δεν το περασε ουτε μια φορα..αφου εβγαιναν σεντρες προς τη ν πλευρα του περιμενες να δεις παιχτη και δεν ηταν κανεις..ταχυτητα πιο αργος και απο ρεπλαυ και τριπλα απορω που ειδατε ουτε κωνο δεν περναει...

tsim4

• Guest
« Reply #50 on: March 05, 2012, 17:44:40 »
παντως εγω τον θεωρω καλή λυση και τον πιστευω.σε συγκριση παντα με τα φραγκα που δωσαμε.χθες θεωρω ηταν μετριος προς καλος.

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #51 on: March 05, 2012, 18:17:28 »
Ως σ.φ. μπορει να δείχνει ελπιδοφόρος, αλλά στα χαφ πονουσαν τα ματια μας......ηταν σαν να παιζαμε με παικτη λιγότερο εξ' αιτίας της βραδυτητάς του, ο τυπος ειναι πιο αργός και απο το pause..... ελπίζω την επόμενη να πάιξει στην φυσική του θέση για να κριθεί σωστά η έστω 10άρι αν παίζει σ.φ. ο κλάουσ τι να πω.....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #52 on: March 05, 2012, 18:30:51 »
έχω ένα φιλαράκι που έχει δελτίο στο μακεδονικό και δέχεται να έρθει να παίξει στον ΠΑΟΚ με τα λεφτά ανειδικευτου εργάτη...για τα ελάχιστα λεφτά που θα δώσουμε καλός είναι,τον έχω δει...αν ξέρη κανένας βρυζα-κωνσταντινίδη προσωπικά, ας του το μεταβίβαση και εδώ είμαστε...όσο για το νιμανι έχω την εντύπωση ότι πεζη με γουόκμαν στα αυτιά(δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο,αφού είδα ετο με μπουκαλάκι τσίπουρο στα αρχίδια) και ακούει bob...

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #53 on: March 05, 2012, 20:07:56 »
Kαλό σ.φορ με τεχνική που δεν ξέρει να παίζει τον ασβέστη. Όταν ανοίξουν τα πόδια και φτάσει σε φυσική κατάσταση ενεργού ποδοσφαιριστή, τότε άνετα παίζει πρώτος την κορυφή, με το υπάρχον υλικό. Κοφτή ντρίμπλα, πάσα με την μία και δρασκελισμό δεν έχει κανένας φουνταριστός στον ΠΑΟΚ. Απλά δεν ξερω αν θα προλάβει τον φουλ ρυθμό όσο φοράει την φανέλα μας.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #54 on: March 05, 2012, 20:59:47 »
http://www.youtube.com/watch?v=GfbQsBQXaP8&feature=channel (Embedding disabled, limit reached)

νιωστε

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #55 on: March 05, 2012, 21:05:38 »
σπερνει
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #56 on: March 05, 2012, 21:25:44 »
yo
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #57 on: March 05, 2012, 21:43:02 »
Εμ θέλετε και να τρέχει, 2 χρόνια τραγούδια θα έβγαζε!!  :P

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #58 on: March 06, 2012, 18:04:42 »
Αυτό πρέπει να παίζει στην είσοδο της ομάδας, να παίρνει ο παιχταράς τα πάνω του και να καρφώνει τρίμπαλα σερί.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #59 on: March 08, 2012, 00:56:43 »
νεο πουλεν :tsigaro:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»