εγω ακομα απορω τι σχεση καποιος ανυπαρκτος που δεν επηρεαζει κανεναν ΠΑΟΚση ουτε πλατεσ σε αλλοθρησκο να κανει να περασει απο την τουμπα που βγηκε φωτο με τον αλλον τον ζαβλακα με αυτα που λετε περι νεας γενιας,πουστοποιησης κτλ. Στην τουμπα πλατες για τετοια αλλοι και αλλοι δεν μπορεσαν να βαλουν και εβαλε ο δεν υπαρχω δηλαδη και εκανε σουλατσο ο χαροντας και πουλησε και τρελλα και το φαγαμε καλα το αρνι.Οπως εσωσε και τον ρ.. και τον φ... καραισκακη και τον φυγαδευσαι σε ταξι ετσι γραφει να τα πιστευουμε ολα τοτε. Για τον τυπο μπορειτε να πειτε οτι θελετε και θα χετε δικαιο και εγω θα πω χειροτερα αλλα μην τα μπερδευεται ολα.
Η νεα γενια μ.ο. 20 χρονων τοτε γαμησε οθωμανικα γαυρους τους καλυτερους τους μαλιστα στο καυτατζογλιο-αγιου δημητριου, την πολη καθαροτατη εξακολουθει να την κραταει,λαμια εδειξε ακομα και 1 προς 5 οτι βημα δεν κανει πισω,ηγουμενιτσα τρεξιμο στα πλοια τα χανουμια,αθηνα σκασιες σε κατι μπασκετ και πορειες μεσα στο σπιτι τους,αθηνα στην μπαλα με εξαιρεση φετος καισαριανη το παραπονο μου το μεγαλο παντα παρον αυτοι που πρεπει,τρεξιμο τα χανουμια στο σπιτι τους που λογο στρατιγικης σημερα δεν λεμε αλλα και μεγαλα λογια και ολα αυτα χωρις εκδρομες οπως παλια και ολα αυτα μεσα σε 5-6 χρονια και ξεχναω να αναφερο και αλλα.Αν αυτο ειναι πουστοποιηση και ντροπη η νεα γενια εγω δεν ειμαι καλα... μια χαρα τσακαλια εξακολοθουμε να εχουμε,απο ολους μακραν οι καλυτεροι.