Author Topic: ΠΑΟΚ- ατρόμητος Κύπελλο Ελλάδος Τετάρτη 25/01/2012 ώρα 17:00 OTE 1  (Read 3911 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
πριν 2 μηνες ειχες βιερινια που αν εχεις παιξει μπαλα καταλαβαινεις τη διαφορα δινει ενας τετοιος παικτης και στις ασχημες μερες του καθως προσαρμοζεται ολκληρο το μαρκαρισμα της αντιπλαης ομαδα σ αυτον.επειδη μιλας πολυ προκλητικα για το μοναδικο υγιες κομματι του κοσμου δε θα μπω σε αντιπαραθεση γιατι θα πω ασχημα πραγματα.μαιμουδες ηταν οσοι προσπαθουν να διωξουν καθε καρκινο.αν εβρισκαν αυτα τα παιδια που απλα πονανε την ομαδα λυση σε ολη τη σαπιλα δε θα ηταν οπαδοι θα ηταν κατι αλλο αλλα τοτε δε θα σκεφτονταν καθαρα.οταν διαβαζω τετοεις αποψεις και φυτομανια απανταται το ερωτημα μου που απευθυνοταν κατι τυποι σαν τον πρετετντερη το λυριτζη τον οικονομου και αντιστοιχους φωστηρες της δημοσιογεαφιες.μαιμουδες υπηρχαν μεσα στο πουλμαν που πηρε το βλαχακι στο ζαγκρεμπ.καλο θα ηταν να επαιρνε φωτια καμια μαιμου ζωντανη τοτε μπας και την παιρνατε χαμοαρι τι ειναι το αυθεντικο και τι η μαιμου

Ρε φιλε μην αοριστολογείς: είσαι δηλαδή υπέρ αυτών που κάνανε ντού χθες, δηλαδή θεωρείς ότι αν καθόντουσαν μπροστά σε πληκτρολόγιο θα βγάζανε στην οθόνη "επιχειρhματα" γί αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ? Θεωρείς εσύ αυτούς τους πρωτόγονους ως το "πιο υγιές κομμάτι του λαου του ΠΑΟΚ"? Που τά'xεις δει ρε φιλε γραμμένα αυτά? δηλαδή εμείς που δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας από χθες από την κατάθλιψη τι είμαστε? Έχω περάσει όλα τα ντού επί βουλινού, τα ντού σε οικονομίδη στο basket. Τι σχέση είχανε εκείνες οι κινήσεις με το χθεσινό? Άντε πολύ "κανακεβμα" πέφτει στο κάθε εγκλωβισμένο εγκεφαλικά, που θέλει να την πει στους αρειανούς φίλους του για εκδρομή στο οακα. Μου το παρουσιάζεις και σαν ιδεολογική αντίσταση στο κατεστημένο του ζαγοράκη. Τι σχέση έχουνε όλοι αυτοί που από τις πρώτες κιόλας μέρες θητείας μπατατούδη τον "μπινελικωνανε" και απαιτούσαν τι φυγή του, όταν όλοι αποθέωναν τον απατεώνα, με τα ζaBα που κάνανε ντού χθες?

antenapoume-4-

• Guest
και εγω τα εχω ζησει ολα αυτα που λες.το μονο λαθος απ τα <<ζαβα>> χθες ειναι οτι αυτα δε ξεκινησαν το καλοκαιρι που μας εφερε τον κοντο (η ενοτητα που ηθελαν οι διαχειρστες) και αρχισε να αποδυναμωνει την ομαδα.αποζημιωσεις μπερετα ομαδα χωρις προπονητη δημιοσιογραφοι σε ρολο υπουργειου προπαγανδας.οταν ο καρκινος κανει μετασταση ειναι πολυ αργα για θεραπεια.
για μενα τη μεγαλυτερη ευθυνη την εχουν οι συνδεσμοι που εκεινο το καλοκαιρι στην κατερινη στο παγκοσμιο συνεδριο αποφασισαν με μια λεξη τουμπεκι στα λαθη των διοκηουντων.απο τοτε αδειασε και η τουμπα απο πολυ κοσμο.οποιοι ηταν παροντες σ εκεινο το συνεδριο θυμουνται.μην κραζετε μη βριζετε θελετε να διοκησετε κ αλλα.λογικο αφου προσπαθουν να σε φιμωσουν καποια στιγμη η αντιδραση να βγαινει ετσι.καποιοι στενοχωρεθηκαν γι αυτους που μπηκαν και οχι για τον αποκλεισμο.εμενα προσωπικα στ αρχιδια μου και η εκδρομη για τον τελικο.εχω κυνηγησει πολλες φορες τους γαβρους στην αθηνα απο το 95 και μετα για να κανω σαν οπαδικα πεινασμενος για μια εκδρομη αλλα απο εκει που δε σας εχω ακουσει να κανετε κριτικη για την καταντια που εφεραν την ομαδα οι διαχειριστες των χρηματων του κοσμου φωναζετε για μια κροτιδα μια ψευτομπουκα 50 ατομων και αφου το ματσ εληξε

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Από αυτούς που μπήκαν χθες οι περισσότεροι στο συνέδριο της Κατερίνης ήταν 10 χρονών ρε φίλε.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Για μένα τα λάθη του ζαγοράκη, τα αδιαμφισβήτητα λάθη του, δεν έχουνε σχέση με το χθεσινό κάζο. Ναι, αποδυναμώθηκε η ομάδα κι ότι θες, ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΕΣΗ ΨΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΗΜΙΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΡΟΜΠΕΡ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 80 ΚΑΙ ΜΕΤΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ, ΠΟΣΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ GOAL ΑΠΟ 1 METRO????? ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ, ΤΟΠΙ ΚΛΩΤΣΑΝΕ, ΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΤΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?

Offline t.b

• Αλλαγή
και αυτό τι μπορεί να λέει? Και στο ειδικό δικαστήριο του Παπανδρέου αγέννητοι...
Δεν σε πιάνω?
Κατα την ταπεινή μου άποψη δεν χρειαζόταν αυτά τα 5, δεν ξέρω πόσα ήταν, νέα παιδιά να μπουνε στο γήπεδο και να παίξουν στο καλοστημένο εργάκι του Θοδωράκη.

than_4

• Guest
συμφωνω 100% για το τελευταιο, τα παιδια δωσαν στους προσωπολατρες πατηματα

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ενα αποτυχημενο ντου 10-15 ατομων το εχετε ξεχειλωσει σαν μην πω τι
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Λέει και ξαναλέει ο antenapoume για το πόσο υγιές και μοναδικό είναι το κομμάτι του κόσμου που έκανε τη μπούκα.
Εγώ είδα να μπαίνουν μέσα αμούστακες χαρούμενες φάτσες που πάνω στο τρέξιμο χαζογελούσαν στο φιλαράκι τους που ήταν δίπλα.
Το 92,το 94 υπήρχε οργή και συνειδητά επεισόδια.
Άσχετα με το αν έπρεπε να γίνει κάτι πολύ μεγαλύτερο και πολύ νωρίτερα ίσως,εγώ το χθεσινό το λέω πανηγυράκι.

Offline bozik

• Αλλαγή
το καλο το πανηγυράκη έγινε χθες στα επίσημα...εκεί φάνηκε μετά από καιρό ότι δεν πεθάναμε ακόμη...ας ελπίσουμε να έχουμε τα αφτιά μας ανοιχτά και να μην επαναπαυτούμε ,γιατί χθες το πήραν το μήνυμα και θα είναι πιο προσεκτικοί στο μέλλον...είδαν ότι ζούμε,τα λέμε.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

antenapoume-4-

• Guest
καλα αφου εσυ ειδες χαρουμενες φατσες να κανουν το ντου εγω ειδα το διαχειριστη να γλενταει πινωντας αμφιβολου ποιοτητας ναρκωτικα.και κατι αλλο.αυτα που λετε για ντου το 92 και το 94 οτι τοτε υπηρχε οργη ασφαλως και υοπηρχε οργη αλλα δεν υπηρχε και φιμωση στον κοσμο ουτε εσωτερικη επιβολη.οι συνδεσμοι τουλαχιστον πριν το 97 ηταν πυρηνες αντιδρασης και οχι δεκανικια προεδρων.φυσικα ομως και τοτε αντιμετωπιζοταν ως ζομπι ανεγκεφαλοι τοξικομανεις χαπακηδες το κακο του ΠΑΟΚ απο αντιστοιχες φωνες λογικης.απλα τοτε ουτε οπαδος θα εκανε τον σεκιουριτα να συγκρατησει τον οργισμενο οπαδο ουτε φιλαθλος θα φωναζε ποσο μαλακες εισαστε.το υγιες δηλ ομματι καταντησε να εκπορσωπιεται απο αμουστακα και οι σωφρφωνες 40αρηδες να ειναι αλλου

Offline bane

• Αλλαγή
και επειδη βαλουμε κατα δικαιων και αδικων μπορει καποιος που ξερει να μου πει γιατι μαζευει αρκετο κοσμο η 4 απο γεωργιανους ρωσους σερβους αλβανους και λοιπες βαλκανικες δυναμεις και αν ειναι αυτοι που πετανε και μπουκαρουν κατα κορον? και αν εμεις αυτους λεμε οτι αντιπροσωπευουν τους ψαγμενους τα μη φυτα κλπ κλπ? και γιατι πανε πολλοι μαζι απο αυτους κατι σαν γκετο ?επειδη το ειδα με τα ματια μου -οχι χθες - αλλα μου το μεταφερανε και χθες...
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

antenapoume-4-

• Guest
λαθος σου μεταφερανε για χθες φιλε

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Ναι ρε φίλε,παιδάκια που χασκογελούσαν μπουκάροντας είδα εγω,πώς να το κάνουμε.
Ντου για τη λεζάντα και την αυτοικανοποίηση.
Το πρόβλημα των 40ρηδων που είναι αλλού ή είναι "εδώ" αλλά "απέναντι" και νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω,δεν νομιμοποιεί τη μαλακία ρε φίλε ούτε βαφτίζει υγεία το καυλάντισμα στο όνομα του ΠΑΟΚ.

Offline bane

• Αλλαγή
αντεναπουμε αδερφε ,  οκ για χθες αλλα μου λες μονο για χθες? δλδ επιβεβαιωνεις οτι μαζευονται ? γιατι εγω οσες φορες ανεβαινω -δεν ειναι συχνες - το ειδα....μαλιστα ...
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline babis36

• Αλλαγή
Εγω λεω ενα αναποδο σεναριο.Γιατι αυτοι οι "ψαγμενοι" που μπουκαρανε να μην διευκολυνανε μια προϋλημενη απόφαση και μαλιστα ενος ανθρωπου που μπορει να ειχε πολυ μεγαλυτερα προβληματα (νομικα αλλα και υστεροφημιας) αν εμενε? Εκτος δηλαδη απο το οικονομικο κοστος που θα ειναι και παλι τεραστιο για τον συλλογο. Γιατι η ΕΠΟ θα μας τη ριξει τη πουτσα δεν χανει τετοιες ευκαιριες. Τα ντου στο γηπεδο ποτε δεν προσφερανε τιποτα παρα μονο ζημιες.Ντου εκτος γηπεδου (γραφεια κτλ) αλλο.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

antenapoume-4-

• Guest
φαυλος κυκλος ειναι ρε φιλε.αν προκρινομασταν δε θα εμπαιναν και ολα θα ηταν καλα μεχρι τον τελικο.οσο και να το σκαλισουμε βρωμαει.απο περισι διευκολυνουν με την αεκ αυτοι οι μπερδεμενοι με τη  περισνη μπουκα.αν ειχε ξεκουμπιστει απ τους περσινους 30 μπερδεμενους και εφευγε ως μια ηδη προειλημενη αποφαση ουτε βιτολο θα ειχες χαρισει ουτε βοιερινια ουτε κοντρερας ουτε το ανοιγμα θα ειχε φτασει εκει.επομενως η ομαδα θα ειχε ωφεληθει αφου θελεις να το δουμε το πραγμα ορθολογικα.δηκ τι πρπει να γινει για να ακταλαβουν καποιιοι οτι παει και τελειωσε αυτο.δε μ ενδιαφερει ουτε αν ειναι πτυχιουχοι ανωτερων σχολων οσοι μπηκαν ουτε αν παιρνουν ναρκωτικα ουτε αν εχουν γκομενες σκοπος ειναι με καποιοι τροπο να δωθει λυση στα διοικητικα.πιο πολυ κ απ το κυπελλο αυτος ειναι στοχος πιστευω π πρπει ν εχουμε.αφου δε γινεται να καθιοσυν καποιοι στο τραοπεζι αν τα βρουν ας κινηθους οι οποιες διαδικασεις με τον πατροπαραδοτο τροπο.το πανι παντως θυμαμαι αν ελεγε ζητειται αγοραστης επι γουμενου.αυτο ειναι το δυσκολο να βρεθει γιατι αν ειναι να βγει αντιστοιχο ζητειαι διαχειριστης (καλυτερος ειδικα απ τους προηγουμενους) ειναι το μονο ευκολ να βρεθει

ive4

• Guest
δηλαδή ποιος θα ερχόταν πέρσι και θα κρατούσε Βιτόλο, Κοντρέρας, Βιερίνια ;

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Αυτος που θα εδιωχνε σαλπιγγιδη,ιβιτς,χαλκια,τσιριλο και ΔΕΝ θα εφερνε σπατατσιο,ρομπερ και λοιπα λοιμα ;)
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

apostolos

• Guest
Εγώ περιμένω ακόμα εξηγήσεις για τα λεφτά που έχωσα να πάει ο ΠΑΟΚ τελικό αφού ήταν στημένο για φέτος... Θα μας πει κανείς τελικά τι έγινε?

Offline KATISI4

• Αλλαγή