ΧΕΦΤΙΛΑ...
για τη διοικηση τι να ξαναπω τα χουμε πει...
για συνδεσμους, οταν βγηκε η ανακοινωση της νεαπολης για ενοτητα προσωπικα τους εκραξα ομως μου αρεσε αυτο που ειδα στο ματς με αεκ, που η δυναμη της κερκιδας μεταφερθηκε στο γηπεδο
για κοσμο και τουμπα γενικα τι να πουμε κ αυτα τα χουμε πει, παντως δε περιμενω οπως λεγοταν εδω μεσα, απο το κοσμο να παρει ματς με ατρομητο στο τουμπα που στελνει τελικο....
παιχτες γαμιεστε. αυτο εχω να πω που λιγο αμελουμε. οτι και ροστερ να χουν αφησει οι μαλακες της διοικησης, ειναι ροστερ εφαμιλλο του ατρομητου. λιγο πανω λιγο κατω μικρη σημασια εχει. φορας φανελα ΠΑΟΚ, παιζεις με μια γειτονια της χαβουζας, παιζεις στη τουμπα και με νικη πας τελικο. ο εποπτης σε βαζει μπροστα και δε καταφερνεις να νικησεις. εισαι ατιτλος 9 χρονια, εχεις παιχτες που μας τα κανουν μπαλονια θελουμε το κυπελλο, αξιζει αυτη η ομαδα ενα τιτλο Ε ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ. μπηκατε να παιξετε με παντοφλες και νοοτροπια καλομαθημενων (γαμω τη διοικηση, τους αρδ και τα λαχανα)
καληνυχτα ΠΑΟΚ....αυτο μου ερχεται να πω...ανυπαρξια, μικρυνε η ομαδα και εχει χασει το χαρακτηρα της...πλεον μονο τα εκατομυρια εφοπλιστων εχεις να ονειρευεσαι...