Author Topic: Δημήτρης Πέλκας  (Read 18987 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Απ: Δημήτρης Πέλκας
« Reply #260 on: August 22, 2018, 09:48:18 »
πρεπει να ειναι ο μοναδικος παικτης τουλαχιστον απο οσο θυμαμαι εγω και δεν ειμαι και μικρος που μολις παρει την μπαλα παντα παει μπροστα ,κοιταει μπροστα και οχι πισω .
κοβεται μονο απο ντουμπλαρισματα, ειναι τετοια η ταχυτητα του και ο δρασκελισμος του με την μπαλα που προηγειτο της σκεψης του.αυτο που πρεπει να διορθωσει ειναι το πριν παρει την μπαλα να ξερει τις επιλογες του
bane Αυτό που πάει μπροστά μονος του ο Πέλκας όμως είναι και ένας απο τους λόγους που έχουμε αργή ανάπτυξη σαν ομάδα, αποκόβεται απο τους υπόλοιπους παίκτες κυρίως απο τους υπόλοιπους του κέντρου. Με την Μπενφίκα παίζεις όχι με τον Λεβαδειακό. Απο την μία δεν φταίει αυτός που οι υπόλοιποι είναι 2 ταχύτητες κάτω απο την άλλη παίζει πιο πολύ σαν δεύτερος φόρ που ξεκινάει απο αρκετά πιο πίσω(σχεδον απο το κέντρο) παρά σαν 10αρι/επιθετικός μέσος. Δεν μοιράζει σχεδόν ποτέ δίπλα του στον χώρο του κέντρου για να κάνει κίνηση να ξαναπάρει την μπάλα να ανέβει η ομάδα να τοποθετηθεί. Κάνει επίθεση σε 2 δευτερόλεπτα ακόμα και αν ο αντίπαλος βρίσκεται σε οργανωμένη άμυνα προσπαθώντας να παίξει είτε μόνος είτε με Πρίγιο. Ο οποίος Πρίγιο έχει διαφορετικό ρόλο, είναι αργός και δεν μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά. Ο Πέλκας είναι πιο γρήγορος με ή χωρίς την μπάλα από κάθε άλλο παίκτη γύρω του, αυτό είναι καλό για αυτόν αλλα πιστεύω πως ο ρόλος του θα πρέπει να αλλάξει λίγο για το καλό της ομάδας. Το καλύτερο που πρόσφερε εχθες ήταν η πίεση στον αντίπαλο.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #261 on: August 22, 2018, 21:25:17 »
Προσωπικά μου την δίνει στα δύο ματς που μπόρεσα να δω, ότι πολλές φορές αντί να μοιράσει την μπάλα πάει για ατομική με αποτέλεσμα να χάνει την μπάλα.. Και μιλάω περιπτώσεις που ενώ υπάρχει άτομο στην περιοχή, κάνει σουτ έξω από αυτήν.. το έκανε πολλάκις νομίζω με σπαρτάκ
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #262 on: August 22, 2018, 22:02:33 »
Ο πελκας ειπαμε, πολυ μεγαλη εξελιξη τα τελευταια 2-3 χρονια. Ταχυτητα, πεισμα, πιεση/μαρκαρισματα (σπανιο για 40 κιλα παικτη), αλλα ποδοσφαιρικο μυαλο μηδεν. Κατι μου λεει οτι με τον καιρο θα κουμπωσει ταμαμ με τον τζαμπα, και θα κανουν τρελο διδυμο πισω απο το 9αρι. Για μενα βασικοτατος για εγχωρια παιχνιδια, που κατι λαμιες και κατι αρουληδες θα τους περναει πεντε-πεντε, αλλα για ευρωπη, ειδικα αν παμε τζαμπιολι, τα παιδακια (πελκας, τζαμπας, λημνιος) να καθονται και λιγο παγκο. Θελει πολυ δουλεια απο το ρουμανο φετος στη διαχειριση.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #263 on: August 23, 2018, 00:38:47 »
bane Αυτό που πάει μπροστά μονος του ο Πέλκας όμως είναι και ένας απο τους λόγους που έχουμε αργή ανάπτυξη σαν ομάδα, αποκόβεται απο τους υπόλοιπους παίκτες κυρίως απο τους υπόλοιπους του κέντρου. Με την Μπενφίκα παίζεις όχι με τον Λεβαδειακό. Απο την μία δεν φταίει αυτός που οι υπόλοιποι είναι 2 ταχύτητες κάτω απο την άλλη παίζει πιο πολύ σαν δεύτερος φόρ που ξεκινάει απο αρκετά πιο πίσω(σχεδον απο το κέντρο) παρά σαν 10αρι/επιθετικός μέσος. Δεν μοιράζει σχεδόν ποτέ δίπλα του στον χώρο του κέντρου για να κάνει κίνηση να ξαναπάρει την μπάλα να ανέβει η ομάδα να τοποθετηθεί. Κάνει επίθεση σε 2 δευτερόλεπτα ακόμα και αν ο αντίπαλος βρίσκεται σε οργανωμένη άμυνα προσπαθώντας να παίξει είτε μόνος είτε με Πρίγιο. Ο οποίος Πρίγιο έχει διαφορετικό ρόλο, είναι αργός και δεν μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά. Ο Πέλκας είναι πιο γρήγορος με ή χωρίς την μπάλα από κάθε άλλο παίκτη γύρω του, αυτό είναι καλό για αυτόν αλλα πιστεύω πως ο ρόλος του θα πρέπει να αλλάξει λίγο για το καλό της ομάδας. Το καλύτερο που πρόσφερε εχθες ήταν η πίεση στον αντίπαλο.

Μα ΟΝΤΩΣ παίζει σαν δεύτερος επιθετικός και όχι σαν 10άρι. Και ο Λουτσέσκου έτσι το βλέπει. Οπως εχει αλλωστε δηλώσει παιζουμε 4-4-2 (4-4-1-1 θα το βάφτιζα εγώ). Αλλωστε, το 10άρι για το οποίο όλοι μιλάτε δεν υπάρχει σε αυτά τα συστήματα. Γενικά το παλιό κλασσικό δεκάρι δεν υπάρχει. Εχει μετεξελιχθεί σε δύο είδη παικτών, τον οργανωτη απο την πίσω ζώνη (π.χ. Πίρλο ή Μόντριτς) και τους "υδραυλικούς" μεσοεπιθετικούς που παίζουν σε οποιαδήποτε θέση πίσω απο το σεντερ-φορ.

Όσο για την ταχύτητα, φυσικά ειναι τεραστιο προσόν και πρεπει η ομάδα να την εκεταλλευτεί, όχι να παιζει εκείνος πιο αργά...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #264 on: August 30, 2018, 00:22:34 »
φταίς που έχεις 100 συμμετοχές και ακόμα παίζεις σαν αρχίδι.
90 λεπτά δεν έσπασες ποτέ την μπάλα δίπλα, μπρόστα ή πισω. Στα αρχίδια μου το τρέξιμο σου. Σε κάθε αγώνα σπαταλάς 10+ επιθέσεις με την ελπίδα να σκοράρεις. Αντε γμήσου απο μένα. Έχεις βάλει τον εαυτό σου πάνω απο την ομάδα.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #265 on: August 30, 2018, 01:17:33 »
Πολύ εγωιστικό παίξιμο. Μας έσπασες τα νεύρα. Σπάσε και μία πάσα αριστερά - δεξιά.
Μην πας να τα βάλεις όλα μόνος σου.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #266 on: August 30, 2018, 02:00:42 »
φταίς που έχεις 100 συμμετοχές και ακόμα παίζεις σαν αρχίδι.
90 λεπτά δεν έσπασες ποτέ την μπάλα δίπλα, μπρόστα ή πισω. Στα αρχίδια μου το τρέξιμο σου. Σε κάθε αγώνα σπαταλάς 10+ επιθέσεις με την ελπίδα να σκοράρεις. Αντε γμήσου απο μένα. Έχεις βάλει τον εαυτό σου πάνω απο την ομάδα.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #267 on: August 31, 2018, 12:40:06 »
Εγώ έχω την εικόνα μέσα στην Σπαρτάκ να τρέχει και για τους Κάνιας Μαουρίσιο. Αν έπαιζε για τον εαυτό του θα περίμενε να του ρθει η μπάλα στα πόδια έτοιμη. Είναι ότι πιο ταχυδύναμο έχουμε στο κέντρο. Αυτό που μας λείπει ακραία είναι ιδίου στυλ ταχυδύναμα χαφ από πίσω του. Και από ότι λένε ΟΥΤΕ ο Βέρνμπλουμ έχει τέτοια στοιχεία.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #268 on: August 31, 2018, 20:43:21 »
Δεν είναι το θέμα ότι δεν τρέχει ή δεν φτύνει αίμα για να πάρει μπαλα... το θέμα είναι ότι όταν πάρει δεν την δίνει ποτέ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #269 on: September 23, 2018, 22:31:39 »
δεν ξέρω τι νομίζουν ότι είσαι
δεν ξέρω τι νομίζεις ότι είσαι
teenager  σε λογική, συμπεριφορά και ποδοσφαιρικά...
μάλλον δεν κατάλαβες με ποιον έπαιζες σήμερα.
ευτυχώς κατάλαβε ο CF  της ομάδας που έχει εσένα την τελειωμένη κότα για αρχηγό...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #270 on: September 23, 2018, 22:52:58 »
κακος και χωρις πολλες δυναμεις με χανουμι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #271 on: September 23, 2018, 22:55:51 »
Γενικά φέτος κάτω του μετρίου.
Το μόνο θετικό που αναφέρουμε είναι ότι πίεζε σε 2-3 ευρωπαϊκά.
Άλλα πράγματα θέλω πρωτίστως από τον παίκτη σε εκείνη τη θέση όμως.
Πρέπει να φάει λίγο πάγκο. Ας βάλει εκεί τον Μπίσεσβαρ.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #272 on: September 23, 2018, 22:57:30 »
Ξεβλαχεψε βλάκα
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #273 on: September 23, 2018, 23:50:41 »
Πέρα από την πίεση που άσκησε, σήμερα δεν έκανε τίποτε άλλο.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #274 on: September 24, 2018, 01:46:40 »
Παίζεις εγωιστικά και το έχεις παραγαμήσει.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #275 on: September 24, 2018, 02:11:18 »
Τον εχει ξεζουμισει ο Λουτσεσκου για να ερχομαστε εδω μεσα μετα ολες οι μπαλαδοφατσες να τον κραζουμε γιατι απλα ετσι πρεπει επειδη ειναι Ελληνας και απ τα σπλαχνα του συλλογου

Αρκετα κακος τον τελευταιο μηνα πρεπει να κατσει λιγο εκτος να καθαρισει το κεφαλι του αν και δυσκολο να γινει γιατι προκειται για εναν απο τους 2-3 στο ροστερ που εχει μεγαλη καψουρα ο Λουτσι.

Το θετικο οτι στο κακο του φεγγαρι η ομαδα κερδιζει και εχει 4/4 τον χρειαζομαστε να ανεβει για να γινουν ολα πιο ευκολα στην συνεχεια

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #276 on: September 24, 2018, 08:24:43 »
Όντως δεν είναι καθόλου καλός το τελευταίο διάστημα. Σχεδόν μήνα πάει αυτό το σκηνικό. Από την άλλη ο μοναδικός που μπορεί να παίξει εκεί είναι ο Μπισεσβαρ, ο οποίος διαθέτει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εκτός και αν πάμε σε αλλαγή συστήματος παίζοντας με 2 μπροστά, Πριγιοβιτς και Καρελη. Που ενδεχομένως σε κάποια μικρά ματς στην Τούμπα θα πρέπει να δοκιμαστεί.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #277 on: September 24, 2018, 08:36:44 »
Κακο παιχνιδι
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #278 on: September 24, 2018, 08:41:13 »
Ο Πέλκας από τον Ιούλιο παίζει παντού. Εκτός από Ευρώπη και πρωτάθλημα έπαιζε βασικός και με την Εθνική παρωδία. Θέλει ξεκούραση.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #279 on: September 24, 2018, 09:01:52 »
όλοι δικαιολογούνται να έχουν μια κακή μέρα.
όλοι... και ο πέλκας δεν είναι εκαίρεση.

εμένα με εκνευρίζει που ενώ είναι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και στο χθεσινό ματσ πρέπει να είναι με το μαχαίρι στα δόντια, να δωσει 110%, αυτός περπατάει στο κέντρο, κάνει σουτάκια προπόνησης κτλ κτλ

έλα σοβαρέψου να τελειώνουμε. υπάρχουν απαιτήσεις από εσένα που δεν είναι ίδιες με του λημνιού. χρίστηκες ή σε χρίσαν ότι είσαι ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ τι είναι αυτό. αλλά δείξε και τίποτα όταν μετράει όλο αυτό και έχει και σημασία.