Author Topic: ΠΑΟΚ- πανιώνιος 1-0 Σάββατο 21/01/2012 ώρα 19:30 novasports1  (Read 1813 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Οι «Πάνθηρες» ευχαριστούν τον ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, οι οποίοι βρέθηκαν στην Τούμπα, το Σάββατο, μέσω της οποίας ευχαριστούν τον ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τους «Πάνθηρες»:

«Το Σάββατο 60 Πάνθηρες βρεθήκαμε στη Τούμπα. Στην κερκίδα πήραμε θέσεις χωρίς ένα στρατό να μας περιβάλλει και χωρίς νεκρές ζώνες δεξιά και αριστερά μας. Την Κυριακή διαβάζοντας εφημερίδες απορήσαμε, καθώς δεν είδαμε καμία αναφορά πουθενά. Αντίθετα υπήρχε παντού σαν πρώτο θέμα οι προσαγωγές και τα "ευρήματα" των Ολυμπιακών! Είναι πλέον γνωστό σε όλους μας ότι τα ΜΜΕ προβάλουν συγκεκριμένα θέματα και για συγκεκριμένους σκοπούς, να εκφοβίσουν και να κοιμήσουν τον κόσμο... Λοιπόν ΚΥΡΙΟΙ, ούτε κοιμόμαστε, ούτε φοβόμαστε! Βάλτε το καλά στο μικρό σας στενόμυαλο κεφάλι! Τέλος, και πιο σημαντικό απόλα, θα θέλαμε να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ τους οπαδούς και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την άψογη φιλοξενία τους! Περιμένουμε να ανταποδώσουμε!
ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983»

Μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νέα Σμύρνη, ανάμεσα στην Αστυνομία και φίλους του ΠΑΟΚ και τη βοήθεια που έδωσαν τότε στους συνοπαδούς τους, οι «Πάνθηρες», οι σχέσεις είναι εξαιρετικές και αυτό φάνηκε και το Σάββατο στην Τούμπα.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=38&id=15511&t=1

ive4

• Guest
το μονο αισιοδοξο στην ομαδα ειναι αυτη η προπονηταρα που κοουτσαρει.

:thumbok:

Κατα τα αλλα σουπα και μαλιστα αναλατη. Ενα 20λεπτο στην αρχη πεξαμε λιγο μπαλα και μετα τελος. Το γκολ κωλοφαρδο, αλλα επρεπε να ειχαμε βαλει κι αλλο ενα ή δυο.
Τωρα για τους πιτσιρικαδες που λετε, εγω ειμαι καθετα αντιθετος στο να κατεβαινει ο ΠΑΟΚ σε επισημο αγωνα με παιδακια απο τις ακαδημιες. Απ'αυτους ισως να βγει ενας, το πιθανοτερο ειναι να μη βγει κανενας, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι φυτωριο, ουτε χωρανε δοκιμες και πειραματα. Επισης στον πουτσο μου ποσοι ελληνες κατεβηκαν στο γηπεδο. Εγω τον ΠΑΟΚ τον θελω πρωταγωνιστη και ας παιζουν 6 μογγολοι, 3 εσκιμωοι και 2 μαορι. Δεν πρεπει να συμβιβαζομαστε με την ιδεα της μετριοτητας επειδη τα φραγκα καταληγουν σε τρυπες και οχι στην ομαδα. Αν αυτοι που εκαναν τον συλλογο το '26 στοχευαν σε μετριοτητα και ανυπαρξια, θα προσχωρουσαν στο σκουλικι.
Αμα δε μπορειτε (που δε μπορειτε), τα χρεη σας και go village.

Μογγόλοι, Εσκιμώοι και Μαόρι ; Μη δίνεις ιδέες στη διοίκηση...  Όχι τίποτα άλλο αλλά σε λίγα χρόνια θα γίνει ληξιπρόθεσμο και το χρέος προς την Mogol-Airways  για το αεροπορικό εισητήριο Μογγολία - Θεσσαλονίκη.