Author Topic: ΠΑΟΚ- πανιώνιος 1-0 Σάββατο 21/01/2012 ώρα 19:30 novasports1  (Read 1814 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline agraf

• Αλλαγή
Πιστεύω ότι έχουμε παίκτες για να φρεσκάρουμε την ομάδα, προπονητή έχουμε άρα πάμε μόνο για νίκη σήμερα. Σήμερα ο ΠΑΟΚ θέλει την στηρίξη των οπαδών του, ίσως πιο πολύ από την Τετάρτη με την ΑΕΚ.

Φυσικά τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο είναι πολύ δύσκολα, ο Ατρόμητος είναι καλύτερος από την ΑΕΚ σαν ομάδα. Ας δώσει η ομάδα ότι καλύτερο έχει και αισιοδοξώ ότι θα πάμε καλά.

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline Vorious

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΝΙΚΕΣ συνεχεια

παμε με φορα και πρεπει να συνεχισουμε ετσι

ΝΙΚΗ και με το νιονιο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

zagorakis

• Guest
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο, Λίνο, Μαλεζάς, Κατσικάς, Ιβιτς, Λάζαρ, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Ρομπέρ, Αθανασιάδης

Στον πάγκο κάθονται οι: Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Πόποβιτς, Γιάννου

Εκτός αποστολής οι Τσιρίλο και Σνάουτσνερ

Πανιώνιος: Σιδεράκης, Ομο, Σιόβας, Κουλουχέρης, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Κουρντί, Πετκάκης, Σταυροθανασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Ρόκας

Στον πάγκο κάθονται οι: Μιχαηλίδης, Αυλωνίτης, Κούρος, Μπούζας, Σταμάτης, Αναστασόπουλος, Ντούνης

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/paok-paniwnios_pregame_live.1584507.html

Offline spartiatis

• Αλλαγή
σχεδόν μια απ τα ίδια με το ματς με τη ξανθη. δεν αλλαξε και κάτι. κάπως καλύτεροι ήμασταν στο ματς με το αεκ προχθες.
ελπίζω να παρουσιαστούμε περισσότερο υπεύθυνοι μεθαυριο γιατί με τέτοια εμφάνιση το θέμα πρόκριση θα ναι υπόθεση συγκυριών.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
τα κωλυρια καταναλωνονται με το κιλο πλεον...

φαντασμα η ομαδα κ παλι καλα που απεναντι μας ειχαμε τον σταυραθανασοπουλο (οχι οτι ο ρομπερ ειναι καλυτερος)....

καθαρη αδυναμια να βγει μια φαση της προκοπης μπροστα στην εστια και το γκολ ειναι υποθεση εμπνευσης και τυχης απο τον αθανασιαδη..

than_4

• Guest
δεν μαρεσε η ομαδα καθολου αλλα βεβαια προεχει το ματς της τεταρτης....νομιζω το γηπεδο δεν εχει ξαναυπαρξει πιο αδειο την τελευταια 5ετια, οταν πρωτομπηκαμε ηταν λες και δεν εχουμε αγωνα.

νικη την τεταρτη και ελπιζω να εχει λιγοτερο κρυο γιατι δεν παλευετε

zagorakis

• Guest
Παιρνουμε παιχνιδια χωρις να παιζουμε μπαλα και αυτο δεν μου αρεσει καθολου. Καποια στιγμη θα μας γυρισει. Και απο εδω και περα δεν εχουμε ευκολα παιχνιδια.

Ατρομητο κυπελλο και μετα χανουμι εξω γαυρο μεσα και οφη εξω. Και μετα ερχονται και τα παιχνιδια με την ουντινεζε.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Στο πρώτο 25λεπτο παίξαμε ωραία μπάλα, μια γκολάρα, άλλο ενα μαλί χαμένο από κλάους και τουλάχιστον πέντε πλαγιοκοπήσεις που κατέστρεψε ο έτο ο οποίος ήταν τραγικός σήμερα. Μετά ο ίβιτς το γύρισε στο περπάτημα και η ομάδα δεν μπορούσε να δημιουργήσει τίποτα μέχρι που βγήκε ο ίβιτς και μπήκε ο γιάννου ο οποίος σήμερα έδειξε πρώτη φορά κάτι καλό σαν πάικτης. Ο κόσμος πολύ λίγος, ούτε 10 χιλιάδες και κλασσική εμφάνιση βλαχιάς όταν μπήκε ο πόποβιτς μέσα που το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι λες και μπήκε ο μέσι. Έτσι καίγονται οι παίκτες, πριν ακουμπήσει την μπάλα έγινε θεός επειδή τον είδαμε οι βλάχοι σε 3 βιντεάκια να κάνει πλάκα στα παιδάκια της ηλικίας του. Ο κατσικάς πολύ καλός παίκτης, αλάνθαστος σήμερα έκανε παιχνίδι από πίσω στο πρώτο ημίχρονο και δεν παίρναγε τίποτα. Και ο λίνο καλός και ο λαζάρ καλός στο πρώτο μόνο. Όλοι οι άλλοι μέτριοι. Ο φωτάκης ιδίως εμμετός σκέτος μαζί με τον ετό τραγωδίες. Και πολύ κρύο ρε πούστη μου. Πότε θα φτιάξει ο κωλόκαιρος.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
Δεν μπορώ να δω το βίντεο από Γερμανία. Παίζει να ανέβει αλλού, π.χ. youtube;

Offline agraf

• Αλλαγή
Εμένα μ'άρεσε η ομάδα μας, σοβαρή και με πάθος. Με πλάνο στο παιχνίδι. Μπράαβ για την εμφάνιση και τη νίκη γιατί το ματς αυτό βρωμούσε για γκέλα.
Από τα αριστερά πολύ καλοί, Κατσικάς καλός, Λαζάρ καταπληκτικός.

Εττό κακός, έχουμε πρόβλημα. Βαριά βαριά μέχρι το καλοκαίρι, απαιτείται λύση.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Θα συμφωνησω με τασο καναμε πολυ καλο πρωτο 25λεπτο βαλαμε 1 γκολ και θα μπορουσαμε να εχουμε βαλει τουλαχιστον αλλο ενα. ο Ετο οντως πολυ κακος σημερα χαλασε πολλες φασεις..Ιβιτς μετα το 30 ανυπαρκτος εδειξε παντως στα πρωτα 25-30 λεπτα οτι οσο εχει δυναμεις ειναι σημαντικος παιχτης για την λειτουργια της ομαδας μας.

2ο ημιχρονο φανηκε η κουραση σε αρκετους ποδοσφαιριστες και δυστυχως οι αλλαγες που μπορουσε να κανει ο Λαζλο ηταν μονο 3... μ αρεσε και μενα σημερα ο Γιαννου καλυτερος απο αλλες φορες. Ο Λαζαρ 5 μηνες μετα εξακολουθει να εχει προβλημα φυσικης καταστασης... 55-60 λεπτα μαξ βγαζει σε τοπ ρυθμους.. τα εφτυσε παλι σημερα.. χαρακτηριστικο παραδειγμα ακριβως πριν την αλλαγη του που βγαινουμε στην κοντρα πασαρει σε αντιπαλο ενω εχει 2 συμπαιχτες αριστερα να τους βγαλει τετ α τετ.

Πολυ καλος και σταθερος ο Κατσικας.. στα θετικα του οτι κανει παιχνιδι απο πισω και δεν εχουμε τις γιομες του Τσιριλο.. θα ηταν καλυτερα αυτο το διδυμο Κατσικας-Μαλεζας πλεον να αγωνιζεται παντα.

Ποποβιτς εδειξε ορεξατος..πιεζε και ετρεχε αρκετα.. δεν μπορει να κριθει ομως ηταν πολυ μικρο το διαστημα συμμετοχης του..φαινεται παντως ιδιαιτερα γρηγορος..

Σε αυτη τη φαση που βρισκομαστε καθε νικη ειναι σημαντικη.. 13 παιχνιδια αηττητη η ομαδα βρισκεται σε 3 διοργανωσεις με αποδυναμωμενο ροστερ... πραγματικα αξιζουν συγχαρητηρια σε Λαζλο και παιχτες για την προσπαθεια τους..

Ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι θα ερθουν και στραβες..πλεον τα παιχνιδια ειναι συνεχομενα μεχρι τελη Φλεβαρη σε Ελλαδα και ευρωπη.. ας ελπισουμε να μην γινει την  Τεταρτη καταρχας καμια στραβη και βλεπουμε.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ειχα να δω τον ΠΑΟΚ αρκετα παιχνιδια λογω ξενερωματος απο την γενικη κατασταση..
Μου αρεσε πολυ στο 1ο ημιχρονο, δεν περιμενα με τιποτα τετοιο στρωτο ποδοσφαιρο με την ελλειψη ποιοτητας που ειναι εμφανης
Μακαρι να δουμε και περισσοτερο τον ποποβιτς γιατι ξερει μπαλιτσα και φαινεται
ΠΑΟΚ G4Α

jmjyiannis

• Guest
Σε ότι αφορά απόδοση ομάδας θα συμφωνήσω με όσους μίλησαν. Θέλω να προσθέσω τη γνώμη μου και ελπίζω οτι δε θα είμαι ο μόνος με αυτη τη γνώμη.
Αναλογιζόμενος τις απουσίες, το συνολικό ξεγύμνωμα της ομάδας, την επικινδυνότητα του Νιόνιου, την κούραση από τα συνεχόμενα, την απειρία αριθμού των παιχτών θα έλεγα οτι είμαι πέρα για πέρα ευχαριστημένος με επιφυλάξεις για τη συνέχεια.

antenapoume-4-

• Guest
το μονο αισιοδοξο στην ομαδα ειναι αυτη η προπονηταρα που κοουτσαρει.οταν ο χεστης μιλουσε για σαρδελες αυτος με πραγματικες σαρδελες παιρνει απ τον καθε παικτη αυτο που μπορει.απο τωρα πιστευω οτι σχεδιαζει την 11αδα του τελικου και πιστευω πως σε ρολο εγκωμιτη θα δουμε το λινο και σε ρολο κοβιτσ το γλυκο.

Offline banis

• Αλλαγή
είχε όντως κρύο τελικά ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
το μονο αισιοδοξο στην ομαδα ειναι αυτη η προπονηταρα που κοουτσαρει.

:thumbok:

Κατα τα αλλα σουπα και μαλιστα αναλατη. Ενα 20λεπτο στην αρχη πεξαμε λιγο μπαλα και μετα τελος. Το γκολ κωλοφαρδο, αλλα επρεπε να ειχαμε βαλει κι αλλο ενα ή δυο.
Τωρα για τους πιτσιρικαδες που λετε, εγω ειμαι καθετα αντιθετος στο να κατεβαινει ο ΠΑΟΚ σε επισημο αγωνα με παιδακια απο τις ακαδημιες. Απ'αυτους ισως να βγει ενας, το πιθανοτερο ειναι να μη βγει κανενας, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι φυτωριο, ουτε χωρανε δοκιμες και πειραματα. Επισης στον πουτσο μου ποσοι ελληνες κατεβηκαν στο γηπεδο. Εγω τον ΠΑΟΚ τον θελω πρωταγωνιστη και ας παιζουν 6 μογγολοι, 3 εσκιμωοι και 2 μαορι. Δεν πρεπει να συμβιβαζομαστε με την ιδεα της μετριοτητας επειδη τα φραγκα καταληγουν σε τρυπες και οχι στην ομαδα. Αν αυτοι που εκαναν τον συλλογο το '26 στοχευαν σε μετριοτητα και ανυπαρξια, θα προσχωρουσαν στο σκουλικι.
Αμα δε μπορειτε (που δε μπορειτε), τα χρεη σας και go village.
Στον κοσμο αλλος κανενας