Δευτεροκλασσάτοι NBAer ήταν, ιδίως ο Μπούλαρντ ευθύνεται για το οτι χάσαμε μια χρονιά την 3η θέση, που τότε οδηγούσε απευθείας στο τότε πρωταθλητριών, με τελευταιο ματς στο Ιβανόφειο, μας είχε γαμήσει ο Ζντοβτς και έχασε πολλά ελεύθερα σουτ, τριποντάκιας ήταν, νομίζω στους Bulls με μικρές συμμετοχές. Ο Debbs μέτριος και αυτός, για Anthony Boner δεν το συζητάω απλά. Ο Ράφιν ήταν μεγάλη περίπτωση, μας πήρε τουλάχιστον κανα 6μηνο να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας αν ηταν άσος ή shootin guard, πάντως σουτακι απο μέση-μεγάλη απόσταση είχε.
Συμφωνώ πάντως οτι οοοολοι αυτοί ήταν 10 επίπεδα πάνω απ τους σημερινούς. Δεν γίνεται απλά να ΄χεις σοβαρή ομάδα κ ν αλλάζεις 3 κ 4 αμερικανούς μέσα σε μια χρονιά. Φαίνεται πόσο αστεία συμβόλαια παίζουν κ πόσο ανύπαρκτοι είμαστε. Δεν γκρινιάζω και τα βάζω κυρίως με μας, γτ 99,99% της ανυπαρξίας μας οφείλεται στο οτι δεν πατάμε. Επομένως απαιτήσεις δεν έχω.
Μην μας θυμίζετε παλιο μπασκετικό ΠΑΟΚ, με πιάνει κατάθλιψη πραγματικά. Όσοι είναι μικρότεροι σε ηλικία, απλά θα πρέπει να ξέρουν οτι ο ΠΑΟΚ για τουλάχιστον μια 10ετια ηταν μέσα στους 8-10 καλύτερους Συλλόγους πανευρωπαικά.
@@ By the way, κανένας μεγαλύτερος απο μένα σε ηλικία, αν θυμάται, ας μας θυμίσει εκείνο το γαμάτο σύνθημα που λέγαμε οταν ήρθε σε μας το μωρό του ελαφιού ο Mike Jones, που πριν είχε την ατυχία να παίξει στα λίκια που τον έδωσαν στους τσέους για κατοχή κ χρήση μαριχουάνας, έχω αρρωστήσει δεν μπορώ να το θυμηθώ
Κ για να μαι ontopic, ας ελπίσουμε ο Pettway να βγάλει την χρονιά...