Στην ανθρώπινη διάσταση του θέματος, οφείλουμε να ευχηθούμε συλληπητήρια στην οικογένειά του και τους φίλους του. Δεν ήξερα ότι είχε πρόβλημα με καρκίνο.
Στα πεπραγμένα του ως προέδρου, πιστεύω θα μείνει η πράξη του να πάρει την ομάδα και να φύγει από το γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Νομίζω ότι όλα τα υπόλοιπα στην σταδιοδρομία του στα διοικητικά ήταν αρνητικά. Δε τα πρόλαβα και καλά, ας τα πουν οι κωλόγεροι του PAOKWORLD με λεπτομέρειες (γκούχου γκούχου)
Δε θα ξεχάσω ποτέ, μικρό παιδί εγώ να πηγαίνω με τον πατέρα μου στο Κ-ΜΑΧ (το σούπερ μάρκετ που είχε στην αερογέφυρα για όσους το πρόλαβαν) και να είναι εκεί ο Βουλινός. Με ρωτάει "Τι ομάδα είσαι παιδί μου;" "Π.Α.Ο.Κ.!" εγώ περήφανος. "Να, πάρε από μένα αυτή τη μπάλα" με λέει, από εκείνες τις τραγικές αερόμπαλες που παίζαμε και ο δικέφαλος έμοιαζε με σχέδιο των Ίνκας (εποχή προ PAOK Authentics). Που να την πάρω εγώ. "Όχι, δε θέλω" "Τζάμπα στη δίνω", ο γέρος μου από πάνω να κοκκινίζει και να λέει "πάρε τη μπάλα από τον κύριο" τρελός χαβαλές χαχα. Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, όμως, και ο Βουλινός ήταν όντως ανεπιθύμητος εκείνη την εποχή, όπως κάθε άνθρωπος που βρίσκεται σε θέση εξουσίας, δύσκολα την αποχωρίζεται. Οι εποχές είχαν αλλάξει και μία ΠΑΕ σαν τον Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορούσε πλέον να βασιστεί σε βιοτέχνες και εμπόρους. Βέβαια αν το δεις εκ των υστέρων το αποτέλεσμα σαφώς ζημιωθήκαμε, γιατί όποιοι ήρθαν μετά ως λεφτάδες ναι μεν άνοιξαν πρόσκαιρα τα μπάτζετ,άφησαν όμως και κάτι ζημιές εκατομμυρίων.