o θεος αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη.
βρεθηκα με καποιους φιλους μετα απο καιρο στην τουμπα με αποκλειστικο σκοπο να κραξουμε τη διοκηση.
τη γιουχα την περιμενα απ τα φυτα.στενοχωρεθηκα για οσα αδερφια πηγαιναν τοσο καιρο στο γηπεδο και εβλεπαν αυτο το φρικτο θεαμα.
αφου περα απο 2-3 φορες υπηρχε απροθυμια και επειδη η καρδια μου αν και σε νεαρη ηλικια δε μ επιτρεπει μεγαλες εντασεις αλλαξα θεση στο γηπεδο.
και εκεινη την ωρα ο τελης κανει το 0-1 με ενα πρωην δικο μας παιδι.την ιδια στιγμη με ενημερωνει ενας φιλος πως η 3αδα που παιξαμε στοιχημα 2 λα κορουνια 1 τσεζενα 1 αντερλεχτ επαληθευτηκε.ενα γρηγορο νταζαβου του πρωτου γυρου ενα παλαιοτερο ντεζαβου ανατροπων στα χρονια του μπατατουδη η χρονια ενασχοληση με το ελληνικο ποδοσφαιρο που βρωμαει πιο πολυ και απο χαλασμεσνοι γιαουρτι και η απογοητευση μου απο το ενδεχομενο κραξιμο στη διοικκηση με οδηγησαν να πονταρω με το φιλο μου την ανατροπη στη δελεαστικη τιμη 4.οπως αναμενοταν το στοιχημα επαληθευτηκε.ο φιλος του κουμπαρου ανοιξε τα ποδια.το πλακωμα στο στηθος παραμενει μεγαλο καθως τα λεφτα δεν ειναι ουτε παρηγορια σε τετοιες περιπτωσεις ουτε τιποτα.θα πονταριστουν εκ νεου στη σιγουρη αποδοση της προκρισης μας επι της χανουμισας.(προκριση οχι 1).το παιχνιδι χαρακτηριζεται ακρως διεφθαρμενο και δε χωραει σε περαι τερω κριτικη.ο κοσμος αριθμητικα που εκραξε ειναι ο αναμενομενος αλλα δυστυχως θα κουραστουν πολλα απ αυτα τα παιδια.δε περιμενα σε κανενα βαθμο τοση απροθυμια.
ΠΑΟΚ με αποκλειστικό σκοπό να κράξει τη διοίκηση...
ΠΑΟΚ που μαθαίνει 3αδες όσο είναι μέσα στο γήπεδο ΚΑΙ παίζει και live betting την ομάδα του...
ΠΑΟΚ που πιστεύει ότι η ομάδα του όταν κερδίζει και όταν χάνει είναι κατά κύριο λόγω στημένη και άκρως διεφθαρμένη (και γιατί ασχολείσαι ακόμα είπαμε τότε, περιμένεις όταν θα μπεις εσύ διοίκηση να κοπούν αυτά, κάπως έτσι..?)
Και μετά σας φταίνε οι "γκομενοκινητάκηδες" για όλα και οι "φυτοmania". Τουλάχιστον αυτοί πήγαν στο γήπεδο, σε αντίθεση με άλλους που δεν πήγαν λόγω: κρύου 'Η ζαγοράκη Ή σαλπιγίδη Ή πώληση Βιερίνια Ή φυγή Κοντρέρας Ή Τσιρίλο Ή Ίβιτς Ή Χαλκιά Ή επειδή ο Μπαλάφας ήταν μαλάκας παλιά αλλά τώρα έγινε καλό παιδί...
γαμησε τα νοοτροπια...οσο για το ποιοι πηγαινουν στο γηπεδο αστο μην παιρνεις και ορκο...με τοσο λιγο κοσμο στο τελος ολο το γηπεδο θα μιλαει στον ενικο...οσο για τα συνθηματα, ακι γω γουσταρω να βρισω το προεδρο για τη καταντια της ομαδας και κυριως για την ελλειψη πιστης και ορματος οτι κατι θα αλλαξει αλλα δε μου βγαινει... ισως γιατι και γω εχω ευθυνη γιατι φτασαμε εκει που φτασαμε...λεει καποιος παραπανω πολυ σωστα οτι ανεβοκατεβαζοντας προεδρους οχ ιτεο οχι ζησης οχι δε ξερω γω ποιος αλλος δε πετυχαινεις κατι αν ολα τα αλλα ειναι σαπια ή σαπιζουν σταδιακα...τι σαπιζει? η συμμετοχη μας στον ΑΣ, οι συνδεσμοι, η διοικηση της ΠΑΕ, η ομαδα με λιγα λογια ποτε δε μπορεσαμε να συστησουμε κατι καλο και μεγαλο και ενιαιο οπου θα μπορουμε ως κοσμος να συζηταμε ειτε ρετσινοπνιζτες ειτε ουισκακηδες αλλα ως ΠΑΟΚ ενιαια λαικα ντομπρα κια καθαρα και ανοιχτα...ακομη και αν δυσκολη τετοια κουβεντα αν δε γινει ποτε παντα σαπιο θα ναι το μελλον μας...
ο ΠΑΟΚ θελει προεδρο με αρχιδια, ναι, δε φτανει αυτο ομως ουτε θα ερθει με επιφουτηση...χρειαζεται διαρκης ενασχοληση, επαγρυπνιση κα ικουβεντα και φυσικα ελεγχος επι μονιμου βασεως απο το σωμα των οπαδων-φιλων-μελων...οταν οι τελυταιοι ειναι υγιεις ο ΠΑΟΚ εινα ιυγιης και ο Προεδρος εχει τα αρχιδια τοτε και μονο τοτε, αλλιως εινα ιευνουχος...προφανως παιζει και το ποιον του καθενος αλλα ο Ζαγορ δε γεννηθηκε προεδρος ουτε ηγετης, εμεις τον βαλαμε και μεις τον στηριξαμε...αν θελυομε να αλλαξει κατι μια λυση ειναι αλλαγη προσωπου ή αλλαγη στασης του προεδρου..τιποτα απο τα δυο δεν ειναι ακρετο αν ειμεις ως οπαδοι-φιλαθλοπι-μελη της ιδεας του ΠΑΟΚ δεν οργανωθουμε για να φταιξουμε κατι υγιες που αποτελουμε οπλο του προεδρο και τροχοπεδη του ταυτοχρονα