Author Topic: ΠΑΟΚ- εργοτέλης 2-1 Κυριακή 15/01/2012 ώρα 17:15 novasports2  (Read 2445 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
TΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ

falegk

• Guest
ετσι ετσι ετσι....

ο ΠΑΟΚ του μπαλαφα και του ρομπερ.
και προβατα στις κερκιδες να φωνάζουν σαλπι σαλπι οε οε οε , και να τον κανουν αρχηγό στον ΠΑΟΚ..

ειχα για πολυ ζωα τους βαζελους πλεον περάσαμε πρωτοι.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
τι παρτυ????ειματε καλεσμενοι?????ειναι με εισοδο?????θα εχει και πορτα?????μιπως λεω μιπως θα διωξουμε καποιους??????οπως οταν πας φανταρος που ερχεται η παρεα σου στον σταθμο κ σε χερεταει?????

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Τώρα είναι αργά, ότι και να γίνει η ομάδα μόνο προς τα κάτω θα πηγαίνει, χάθηκε η ευκαιρία, τα λεφτά ήταν φαγωμένα τα ποστα πιασμένα, το μόνο που υπήρχε ηταν οι παίκτε, κι αυτοί πουλήθηκαν και οι υπόλοιποι καλοί θα φύγουν
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
και τωρα θα φυγει και η διοικηση "γτ δεν αντεχει ο κοσμος να την βριζει".Τωρα πια που δεν εχει μέλι, να καλυφθουν τα χρεη που δημιουργησαν και φευγουν πετώντας
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
σημερα ειπαμε κανενα συνθημα για διοικηση?
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Γαμω την πουτάνα μου με τα 1000 ζόρια να πάρουμε αποτέλεσμα με τον τέλη; ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΗ; έλεος ρε πόυστη μου και έχουμε μέλλον ακόμη.....στα μισά τησ χρονιας και η ομάδα δεν τραβάει με τίποτα....
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ.....

CLUB LARISA

• Guest

OEOEOEOEOOOO πρωτάθλημα θα πάρουμε με πρόεδρα την ΤΕΟοοοοο

Επίσης ειπώθηκε κ το "ΠΑΟΚαρα βαλε ενα γκολ, ενα γκολ, ενα γκοοοολ", το οποίο ήταν καθοριστικής σημασίας για την ισοφάριση.

Τα μάνια άφησαν τα πλήκτρα κ μετακόμισαν στην Τούμπα.

Θεός σχωρέστε τον κείνον τον ΠΑΟΚ που ξέραμε........

Offline Vorious

• Αλλαγή
ακουστηκε το "ο ΠΑΟΚ θελει προεδρο μ αρχιδια" εντονα, τουλαχιστον δυο φορες , με τη σχετικη γιουχα απ τους υπολοιπους

και επισης ακουστηκε για ωρα το "...εμεις δε φυγαμε ποτε.." κι οποιος καταλαβε καταλαβε

αν ηταν καποιος γηπεδο ας πει και περισσοτερες λεπτομερειες

club  ;D ;D
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

antenapoume-4-

• Guest
o θεος αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη.
βρεθηκα με καποιους φιλους μετα απο καιρο στην τουμπα με αποκλειστικο σκοπο να κραξουμε τη διοκηση.
τη γιουχα την περιμενα απ τα φυτα.στενοχωρεθηκα για οσα αδερφια πηγαιναν τοσο καιρο στο γηπεδο και εβλεπαν αυτο το φρικτο θεαμα.
αφου περα απο 2-3 φορες υπηρχε απροθυμια και επειδη η καρδια μου αν και σε νεαρη ηλικια δε μ επιτρεπει μεγαλες εντασεις αλλαξα θεση στο γηπεδο.
και εκεινη την  ωρα ο τελης κανει το 0-1 με ενα πρωην δικο μας παιδι.την ιδια στιγμη με ενημερωνει ενας φιλος πως η 3αδα που παιξαμε στοιχημα 2 λα κορουνια 1 τσεζενα 1 αντερλεχτ επαληθευτηκε.ενα γρηγορο νταζαβου του πρωτου γυρου ενα παλαιοτερο ντεζαβου ανατροπων στα χρονια του  μπατατουδη η χρονια ενασχοληση με το ελληνικο ποδοσφαιρο που βρωμαει πιο πολυ και απο χαλασμεσνοι γιαουρτι και η απογοητευση μου απο το ενδεχομενο κραξιμο στη διοικκηση με οδηγησαν να πονταρω με το φιλο μου την ανατροπη στη δελεαστικη τιμη 4.οπως αναμενοταν το στοιχημα επαληθευτηκε.ο φιλος του κουμπαρου ανοιξε τα ποδια.το πλακωμα στο στηθος παραμενει μεγαλο καθως τα λεφτα δεν ειναι ουτε παρηγορια σε τετοιες περιπτωσεις ουτε τιποτα.θα πονταριστουν εκ νεου στη σιγουρη αποδοση της προκρισης μας επι της χανουμισας.(προκριση οχι 1).το παιχνιδι χαρακτηριζεται ακρως διεφθαρμενο και δε χωραει σε περαι τερω κριτικη.ο κοσμος αριθμητικα που εκραξε ειναι ο αναμενομενος αλλα δυστυχως θα κουραστουν πολλα απ αυτα τα παιδια.δε περιμενα σε κανενα βαθμο τοση απροθυμια.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline agraf

• Αλλαγή

ο φιλος του κουμπαρου ανοιξε τα ποδια.

Δεν το πιστεύω. Μπορεί να είμαστε πικραμένοι με όσα κάνει η διοίκηση Ζαγοράκη-Βρύζα αλλά να λέμε σωστά πράγματα. Μου φαίνεται τραβηγμένο.

Υ.Γ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μείνει όρθιος, όσοι πάνε στο γήπεδο πρέπει να στηρίζουν την ομάδα. Όποιος είναι ξενερωμένος (και με το δίκιο του) ας μείνει για λίγο μακρυά μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Μην πληρώσει ο ΠΑΟΚ τη γαμω-διοίκηση.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τις γαμω-διοικησεις μια ζωη ο ΠΑΟΚ τις πληρωνει και μερικοι γραφικοι που τωρα τους λενε πρεζακια.
Συγχαρητηρια για τη δευτερη συνεχομενη νικη σε ντερμπι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

antenapoume-4-

• Guest
ποσο μαλακες ειμαστε???αυτο ειναι το ερωτημα και τελικα μας το εθεσαν για πολλοστη φορα με τον πιο ξεκαθαρο τροπο καποιοι <<συνοπαδοι>> μας

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
γοργοπόδαροι όμως οι φαφλατάδες..

ive4

• Guest
Ο Κουτσιανικούλης έχει καποιο πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ ; Του έλειψαν τα ξενύχτια στην Θεσσαλονίκη και βγάζει τόσο κόμπλεξ ;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ο κουτσιανικουλης μας φταιει τωρα. Οπως φταιει και ο βιτολο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Με τον κουτσιανικούλη δεν υπάρχει θέμα "προδοσίας" κτλ απλά βλέπεις τη σκατοψυχία ενός ανθρώπου που είχε την ευκαιρία να γίνει καλός και παραμένει μέτριος. Τα λεφτά τα τσέπωσε βέβαια, στ'@@ του όλα, θα περίμενε κανείς όμως να δείξει μια ιδέα περισσότερο σεβασμό.

Εμένα πολύ περισσότερο με στεναχωρεί το γεγονός ότι γι' αυτό το τσουτσέκι σπαταλήθηκαν τόσα λεφτά. Πολύ κακή επιλογή, δυο τρία καλά παιχνίδια με γαυροβάζελο έκανε μόνο...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αφου το γεγονος οτι δειχνει ασεβεια ενα μαλακισμενο, και βαζει και το χερι στα αυτια για να 'ακουσει' μετα το γκολ, περνα αμελητεο τοτε ενταξει..Το χερι στο αυτι δεν το βαλε για να ακουσει τον ζαγορακη, αλλα ΕΜΑΣ που τον πληρωσαμε.

Κωλοπαιδο, ουτε για φτυσιμο δεν εισαι
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

giannis80

• Guest
Όσκαρ ηλιθιότητας για άλλη μια φορά στην ΤΟΥΜΠΑ.Και αναφέρομαι σε όλο το γήπεδο.