Author Topic: ΠΑΟΚ- λεβαδειακός 3-1 Τετάρτη 04/01/2012 ώρα 17:15 novasports3  (Read 3483 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
ναι φιλε ετσι παει, με τα νουμερα....αντε να σε πεισει κανεις εσενα οτι αυτοι που ψηφιζουν 30 χρονια τωρα δυο διεφθαρμενα κομματα, ψημιαδηδες, γιακουματους κ σια ειναι φυτα...

Το global warming ξέχασες γιατί σχετίζεται άμεσα με την ανάπτυξη φυτών
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
κουίζ: Το "ΠΑΟΚ ολέ-εμείς δε φύγαμε ποτέ", το τραγούδησαν:

α) μόλις 22 άτομα μισή φορά

β) μόλις 27 άτομα μία φορά

γ) μόλις 28,5 άτομα καμία φορά

Ο νικητής κερδίζει μια πίπα χερμπ  :tikitaka: :tikitaka:
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

Πω ρε πουστη μου...........
Μακαρι τουλαχιστον ο Βιερινια να ξαναφορεσει την ασπρομαυρη καποτε.
Δυστυχως δεν ημουν απο νωρις στον αποχαιρετισμο, κριμα. Στην τηλεοραση οταν το ειδα παντως βουρκωσα.  
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ.
ΠΑΟΚ ΟΛΕ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
ετσι ελαφρα πανε ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ στα μεσα μιας περιοδου....ειναι ντροπη...

Η ομαδα μου αρεσε σε αυτο το ελαφρυ ματς....εδειξε οτι μπορει να καθαριζει τετοιου ειδους παιχνιδια....μου αρεσε το γεγονος των πολλων Ελληνων παικτων.....αναμενω ντερμπι και ουντινεζε....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **

Ο νικητής κερδίζει μια πίπα χερμπ  :tikitaka: :tikitaka:
Μία 30ρα στο εμείς δεν φύγαμε ποτε..  και όταν ακούγετε το αντε,,..... πρόεδρε.... 15 :P
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ (ΑΝ ΟΧΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ) ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΒΕΡ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ξεπερασε και την 'σαλπιγιδι οεοε' τοτε με τον πανιωνιο. Και πολυ φοβαμαι αδερφε οτι απο δω και περα ο πηχης θα ανεβαινει, γιατι εχουμε λαο περηφανο λεβεντη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Ομαδα τραγικη πλην Μαλεζα, Κλαους και το τσαγανο του μικρου του Σταφυλιδη.
Με σοβαρες ομαδες ομως το ντορτι το εχεις στο τσεπακι.

π.σ. Λαζλο ωραιες δηλωσεις ρε  ;)

εντιτ. γκαμιετε το γαβρος και το πηρεας
Ρε δεν ντρεπομαστε και λιγο...
« Last Edit: January 05, 2012, 03:03:59 by GkaZ4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Απέραντη μοναξιά στην 7... Φώναξα ό,τι σύνθημα δόθηκε αλλά έτσι και αλλιώς κανείς δε μου έδινε σημασία. Σα να ήμουν ο τρελός του χωριού ένα πράγμα. Δεν υπάρχει κράξιμο γι' αυτή τη διοίκηση απ' ό,τι φαίνεται. Πόλωση και ψευτοδιλήμματα ("ε ναι τώρα νταξ έκανε λάθη ο Ζαγοράκης αλλά δε θα τον πω κλέφτη"). Δεν υπάρχει κριτική και χωρίς κριτική δεν πας μπροστά. Καταδικασμένοι στη μετριότητα είμαστε ρε γαμώτο;

Απέραντη θλίψη στον αποχαιρετισμό... Η ομάδα που χτίσανε το 2008 διαλύεται στα χέρια τους γιατί αποδείχτηκαν ανεπαρκείς και από διαχειριστική άποψη σπατάλησαν 4 χρόνια. ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους αλλά κάποια στιγμή δεν πρέπει να έρχονται και αυτοί, έστω για να χαρούν λίγο οι ακόμα μικρότεροι από μένα που δεν είδαν έναν τίτλο; Μόνιμα στην υπομονή είμαστε.

Ελπίζω να βελτιωθούμε και σύντομα γιατί στο επόμενο δίμηνο θα κριθούν τα πάντα σε πρωτάθλημα, κύπελλο κι Ευρώπη. Κατά πάσα πιθανότητα το Μάρτιο μόνο το κύπελλο θα μας έχει μείνει ως αξιοπρεπής στόχος. Χίλιες φορές μακάρι να πέσω έξω...
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline t.b

• Αλλαγή

Ο νικητής κερδίζει μια πίπα χερμπ  :tikitaka: :tikitaka:

το γ.
μαλακία δώρος δίνεις, χορτάσαμε από πίπες.

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
A το εμείς δεν φύγαμε ποτε ήταν αυτό που άρχισε την επανάσταση? Έχετε δίκιο αυτό δεν το πιασα.. Μόνο οι γάτες του world..

Είπαμε η 4 φυτά, οι περισσότεροι δυτικοί φυτά και ΠΑΟΚ είναι μόνο τα 10 αλάνια του world
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Το εμεις δεν φυγαμε ποτε δεν το εξελαβε ο κοσμος με την πραγματικη του εννοια για τον ζαγορακη, αλλα για τους κοντρερας και βιερινια... ετσι καταλαβα εγω δυστυχως. Οτι και καλα οτι και να γινει, οσοι και να φυγουν εμεις ΠΑΟΚ ειμαστε.
Με λιγα λογια να'χαμε να λεγαμε. Εκανε μπαμ το ποσο ο κοσμος αντιδρουσε στα συνθηματα που ηταν κατα της διοικησης και επισης εκανε μπαμ πως τα παιδια της 4 θελαν να αποφυγουν παση θυσια αυτα τα συνθηματα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
@hawkins του χρονου που θα κοπουν κατα 70% τα εσοδα και δε θα υπαρχει ουτε μισος παιχτης για σκοτωμα, εδω θα ειμαστε. Δε θελω κωλοτουμπες ομως, να ξαναστηριξεις τον Μεσσια που θα εχει φυγει νυχτα μαζι με το μπαγιοκο, και να συνεχισεις να λες αυτα τα χαριτωμενα αστειακια.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Ζω για να διασκεδάζω τον catala
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
γαμάμε το topic κυριολεκτικά.

έχει καταντήσει πολύ άσχημο σε κάθε ποστ (οποιουδήποτε) να τις βγάζουμε να τις μετράμε πάντως...

προσωπικά πιστεύω ότι ο ΤΙΤΛΟΣ του τοπικ ορίζει το εύρος των απόψεων που μπορούν να ενταχθούν και να παρουσιαστούν στις σελίδες του. καλώς η κακώς χθες είχαμε ματς. ιδιαίτερο προφανώς αλλά είναι και ματς. το να πλακωνόμαστε και να αλληλο-ειρωνευόμαστε πάντως για το ποιος κατάλαβε ή δεν κατάλαβε το νόημα της χθεσινής ημέρας  ή την ουσία των όσων γίναν ή δε γίναν είναι τραγικό κατ' εμέ. ας περιγράψουμε αυτά παρά το ποιος την έχει πιο μεγάλη τώρα ή θα την έχει μετά.  ειλικρινά μόνο χάνουμε σε δύσκολους καιρούς ρε πστ. και θα έρθουν (προφανώς και δυσκολότεροι).

και να πω και κάτι τελευταίο. στα @@ μου ρε αν έφυγε ο (κάθε) Κοντρέρας και ο (κάθε) Βιερίνια. 70 παίκτες χάσαμε με ίδιο και χειρότερο τρόπο. Πάντα αυτό έκανα, μπάχαλο κανα μήνα, έβριζα και έρανα και σε 5 μήνες πάλι τριγύρω από την "νέα" όποια διοίκηση ήμουνα. ας δούμε το γαμοδάσος ρε πστ. Και ο ΖΑγοράκης να φύγει, ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΘΑ ΦΥΤΕΥΤΕΙ!
παικταράδες προφανώς, ίσως ηγέτης ο Κοντρέρας  ίσως σούπερ ο Βιερίνια αλλά εγώ ας πούμε αν ήμουν Μαλεζάς (με τις τελευταίες εμφανίσεις τόσο τεχνικά όσο και ηγετικά) και άκουγα ερώτηση αν θα μου λείψουν ή όχι θα έφτυνα και θα έριχνα και μια παναγία... Παίζουν και άλλοι ρε στον ΠΑΟΚ και έχουν και αυτοί και συναίσθημα και φόρτιση και είναι και 5 μήνες απλήρωτοι στα 22 τους. μην το κάνουμε γαμημένο τούρκικο σήριαλ και το παίζουμε drama queens! 

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ζω για να διασκεδάζω τον catala

α ρε κλόουν

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
hawkins  πολυ φορτσατος εχεις μπει κατεβασε ταχυτητα κ μιλα ποιο καλα

Offline savage republic

• Βασικός
A το εμείς δεν φύγαμε ποτε ήταν αυτό που άρχισε την επανάσταση? Έχετε δίκιο αυτό δεν το πιασα.. Μόνο οι γάτες του world..

Είπαμε η 4 φυτά, οι περισσότεροι δυτικοί φυτά και ΠΑΟΚ είναι μόνο τα 10 αλάνια του world

Πες μας ρε αγριόγατε εσύ, που 'σαι και άτομο παρφέ, πόσοι ήταν στο γήπεδο; Πόσοι πήγαν και πόσοι δεν πήγαν και από που κι ως που στην μικρότερη προσέλευση κόσμου σε ματς του ΠΑΟΚ την τελευταία τετραετία βλέπεις νίκη της διοίκησης, γιατί νομίζαμε ότι είχες στείλει τη λογική για ψάρεμα, αλλά τελικά παίζει και να την έθαψες εντελώς. Η νίκη της περιορίζεται σε τρεις-τέσσερις χιλιάδες λοβοτομημένους.

Για να μιλήσω για μένα, οκτώ μήνες περίμενα να είμαι Σαλονίκη για να δω ΠΑΟΚ και με τις απατεωνιές τους, με κάνανε να μη θέλω να τους δώσω ούτε καν ένα δεκάρικο.

August Spies

• Guest
Απο λαό, δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα.
Αντιπολίτευση με το γάντι, αντιγαυρικα συνθήματα μη τυχόν ακουστεί τίποτε διαφορετικό, έμμεση πλην σαφή στήριξη σε αυτή τη Διοίκηση. Άσχετα με την ποσότητα, αυτή η ποιότητα που δείξαμε με απογοήτευσε.
Τόσο πολύ πρώτη φορά.

Ξερετε μερικές φορές περιμένεις απο κάποια οργανωμένα κομμάτια των οπαδών μας να δείξουν μεγαλύτερο χαρακτήρα.
Δυστυχώς ούτε απο εκεί το είδα.

Στη τελική όμως μπορεί να ανήκω σε καμιά οικτρή μειοψηφία.
Δε πειράζει..έχει ο τροχός γυρίσματα....