Author Topic: ΠΑΟΚ- λεβαδειακός 3-1 Τετάρτη 04/01/2012 ώρα 17:15 novasports3  (Read 3525 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
O μόνος λόγος για να πας στο γήπεδο σε αυτό το μάτς είναι για βρίζεις τους κλέφτες επί 90 λεπτά. Ο μόνος λόγος για να το δεις απο την τηλεόραση ή το p.c. για να ακούσεις τις αντιδράσεις του κόσμου. Αδιάφορο το αποτέλεσμα είτε κερδίσουμε έίτε χάσουμε, για μένα η ομάδα δεν θα είναι στην πεντάδα στο τέλος του χρόνου. Ο στόχος πρέπει να είναι το κυνήγι το κλεφτών και η τιμωρία τους. Επιτέλους ένας κλέφτης πρόεδρος του ΠΑΟΚ να πάει φυλακή.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
Μόνο εξωαγωνιστικό το ενδιαφέρον,το ματς θα το πάρουμε.
Breaking The Waves

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
πραγματικα αμα ακουσω χειροκροτηματα απο 1 και γιουχα προς 4.....
My Own WoRST ENeMy.....

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Το ματς θα ειναι μια σουπα ανοστη και ασχημη με νικη 1-0 για εμας φυσικα. Δεν χρειαζετε καν να ασχοληθεις πλεον με τα αγωνιστηκα...
Ελπιζω η 4 να ξυπνησει και να δειξει οτι η μειονοτητα ειναι "εδω" και αντιδρα στο νεο καρκινωμα που λεγετε Ζ(αγορακης)κΣΙΑ!Το οτι η 1 θα γιουχαρει τους οπαδους το θεωρω δεδομενο αλλα ελπιζω ο σαλπιγιδης οε οε να παει προς την 4 να πανηγυρισει και σιγουρα τοτε θα βοηθησουμε να ξεφορτωθουμε απο τα βαρια συμβολαια μιας που ελπιζω το μπουκαλι να βρει το δοξα πατρι του προδοτη για να τον φερει στα ισα του!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Το παιχνίδι δεν πρέπει να διακοπεί ούτε να γίνει μπούκα αλλιώς θα έχουμε ό,τι και με την κούλα στο κύπελλο πέρσι: αποπροσανατολισμό. Αντί να κράζουμε τους παίχτες που κατέβηκαν χεσμένοι, κράζαμε τους "50" που μπήκαν και δεν αφήσαν τον ΠΑΟΚ να γυρίσει το παιχνίδι (!!).

Ο,τιδήποτε άλλο όμως πρέπει να γίνει. Κανείς στο απυρόβλητο. Όταν πετυχαίνεις, ακούς καλά λόγια. Όταν αποτυγχάνεις, ακούς βρισίδια. Απλά και όμορφα. Να συμμαζέψουν ό,τι προλαβαίνουν από τα λάθη που έκαναν, να πιέσουν για τα χρέη δεν το πιστεύω πια, και ας ετοιμάσουν διάδοχη κατάσταση.

Θα μπορούσαμε να ζήσουμε άλλα 2-3 χρόνια χωρίς στόχους πέρα από την έξοδο στην Ευρώπη και το κύπελλο που είναι αυτονόητοι διαχρονικά αρκεί να μας περίμενε η εξυγίανση στο τέλος της διαδρομής. Δεν μπορούμε όμως να ζήσουμε και χωρίς εξυγίανση ΚΑΙ με διαψευσμένες προσδοκίες. Πάει πολύ.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Το 90λεπτο μπινελίκι είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Τζαμπα ονειρευεστε μπουκες και γιουχα. Δε θα ακουστει το παραμικρο. Το ξαναλεω:

Γενικευμενο τουμπεκι στην τεταρτη και θερμο χειροκροτημα στο 60' που θα βγει της πουτανας ο γιος και θα μπει ο αδερφος του ρομπερ.

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Γι' αυτό θα πάμε εκεί skyclad4 και νομίζω ότι θα χαρείς ειλικρινά αν σε διαψεύσουμε! Εγώ από την 7, άλλος από τη θύρα του, δε θα είμαστε λίγοι, δεν μπορεί να είμαστε λίγοι...

August Spies

• Guest
ενα πανό κι ενα συνθημα με τ' ονομα του να το καταλαβαίνει για τον αρχηγό που ΔΙΩΧΝΟΥΝ....το λιγότερο.

Offline t.b

• Αλλαγή
Τζαμπα ονειρευεστε μπουκες και γιουχα. Δε θα ακουστει το παραμικρο. Το ξαναλεω:

Γενικευμενο τουμπεκι στην τεταρτη και θερμο χειροκροτημα στο 60' που θα βγει της πουτανας ο γιος και θα μπει ο αδερφος του ρομπερ.

όλοι μαζί για ένα μακρόσυρτο σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσττττττττττττττ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ..
ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.
ΑΡχίΔια

antenapoume-4-

• Guest
Το παιχνίδι δεν πρέπει να διακοπεί ούτε να γίνει μπούκα αλλιώς θα έχουμε ό,τι και με την κούλα στο κύπελλο πέρσι: αποπροσανατολισμό. Αντί να κράζουμε τους παίχτες που κατέβηκαν χεσμένοι, κράζαμε τους "50" που μπήκαν και δεν αφήσαν τον ΠΑΟΚ να γυρίσει το παιχνίδι (!!).

Ο,τιδήποτε άλλο όμως πρέπει να γίνει. Κανείς στο απυρόβλητο. Όταν πετυχαίνεις, ακούς καλά λόγια. Όταν αποτυγχάνεις, ακούς βρισίδια. Απλά και όμορφα. Να συμμαζέψουν ό,τι προλαβαίνουν από τα λάθη που έκαναν, να πιέσουν για τα χρέη δεν το πιστεύω πια, και ας ετοιμάσουν διάδοχη κατάσταση.

Θα μπορούσαμε να ζήσουμε άλλα 2-3 χρόνια χωρίς στόχους πέρα από την έξοδο στην Ευρώπη και το κύπελλο που είναι αυτονόητοι διαχρονικά αρκεί να μας περίμενε η εξυγίανση στο τέλος της διαδρομής. Δεν μπορούμε όμως να ζήσουμε και χωρίς εξυγίανση ΚΑΙ με διαψευσμένες προσδοκίες. Πάει πολύ.

ευθυμη διαβαζω μονο την πρωτη σου προταση και χωρις αν διαβασω παρακατω καταλαβαινω γιατι φτασαμε ως εδω,αν οι μικροι σε ηλικια οπαδοι μας σκεφτονται ετσι φαντασου τι θα σκεφτονται οι πιο μεγαλοι και αυτοι που τα παιρνουν

Offline t.b

• Αλλαγή
ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ..

η ισοπαλία είναι στον θάνατο; ::)

antenapoume-4-

• Guest
ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ..

μονο ηττες και ειδικα εντος εδρας να πονεσουν τα φυτα οπως ποναμε τοσα χρονια εμεις.αλλα τα φυτα γι αυτο ειναι φυτα ουτε τοτε θα αντιδρασουν.οι φιλοι του εχθρου σου ειναι και δικοι σου εχθροι.αυτο το μπουρδελο δεν ειναι ΠΑΟΚ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
εχω κοντα στο χρονο να δω ΠΑΟΚ ρε καργιολια και ερχομε αυριο μουνοπανα ΟΧΙ για να δω ΠΑΟΚ αλλα
ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ παντου!!!

antenapoume-4-

• Guest

Offline Euthemes

• Αλλαγή
ευθυμη διαβαζω μονο την πρωτη σου προταση και χωρις αν διαβασω παρακατω καταλαβαινω γιατι φτασαμε ως εδω,αν οι μικροι σε ηλικια οπαδοι μας σκεφτονται ετσι φαντασου τι θα σκεφτονται οι πιο μεγαλοι και αυτοι που τα παιρνουν

Γράφτηκε και στην κεντρική του paokworld ποιο ήταν το κακό που έκαναν αυτοί που μπούκαραν στις 16 Μαρτίου του 11. Δεν ήταν η τιμωρία ούτε το πρόστιμο, ήταν ότι αποπροσανατόλισαν τον κόσμο από το πραγματικό πρόβλημα. Το ίδιο θα γίνει και τώρα αν έχουμε εισβολή. Τα ΜΜΕ θα μας ζαλίσουν για τους κακούς της θύρας 4 που είναι μειοψηφία και δεν ξέρουν το καλό του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό δε θέλω μπούκα, όχι για να μη χαλάσει η μόστρα μας. "Υβριστικά" όμως; Πανό; Αποδοκιμασίες; Εννοείται. Γι' αυτό θα' μαι εκεί αύριο όπως και πολλοί άλλοι.

Και να φανταστείς ότι με συνομηλίκους μου που μιλάω με θεωρούν γενικά φανατικό ενώ έχω αυτογνωσία και ξέρω πολύ καλά τι είμαι και τι δεν είμαι και ιστορία δεν το παίζω σε κανέναν. Οπότε ίσως και να μη σε απογοήτευσε αρκετά αυτό που έγραψα, πού να μιλήσεις και με άλλους εικοσιτριάχρονους...  :-\ . Γινόμαστε ταχύτατα σαν τους άλλους και ξέρω πολύ καλά ότι, αν αυτό εμένα με πειράζει μία, τους παλιότερους όπως εσύ τους πειράζει δέκα...

gabriello

• Guest
οι πωλησεις εφεραν διχασμο και τιποτα παραπανω και η αιτιολογια ηταν οτι το καναμε για να εξασφαλισουμε πιστοποιητικο συμμετοχης στις ευρωπαικες διοργανωσεις...Το ερωτημα ειναι που ακριβως θα μας ωφελησει αυτο αν δεν βγουμε καν στην πρωτη πενταδα?

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
ειναι πουτανα το ζαχουδανη η μανα
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

ive4

• Guest
Μη μπερδεύουμε την αγωνιστική πορεία με τα διοικητικά.
Καμία διοίκηση δε φεύγει με τα επεισόδια μέσα στο γήπεδο.
Οι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση είναι συγκεκριμένοι : Μπατατούδης, Γούμενος, Ζαγοράκης, Βρύζας (με σειρά εμφανίσεως). Οι 2 θα είναι στη Τούμπα. Να μη τους αφήσουμε να φύγουν από το γήπεδο.

Επίσης η μόνη προσωπικότητα που θα μείνει στην ομάδα είναι ο Γκαρσία και ο Μπόλονι. Δε πρέπει σε καμία περίπτωση να ξενερώσουμε τον προπονητή μας με επεισόδια, γιατί τότε προπονητής του Σταφυλίδη θα είναι ο Μπάμπης Τεννές και η ομάδα θα γελοιοποιείται και αγωνιστικά.