Author Topic: Tottenham Ηotspur- ΠΑΟΚ 1-2 Τετάρτη 30/11/2011 ώρα 22:05 ANT1  (Read 7968 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Kαλό ταξίδι σε όσους ήδη έχουν ξεκινήσει από χθες και σε όσους θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες.  
« Last Edit: November 27, 2011, 11:13:37 by POYLEN-4- »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline tsag

• Αλλαγή
Μόνο ένα πράγμα επιθυμώ εκεί μέσα. 2000 άτομα να ξελαρυγγιάζονται... Θέλω να διδάξουμε ΠΑΟΚ μόνο για την καύλα μας και κανέναν άλλον. Διοίκηση Πρωτοδικείου + πολλά ταγαροπαιχτάκια έχουν πεθάνει εδώ και καιρό στην συνείδησή μου. Πάμε να δείξουμε τι εστί κόσμος του ΠΑΟΚ με φωνή, πειθαρχία αλλά και μπόλικη τρέλα στην κερκίδα... Όποιος μπορεί να μιλήσει μετά το ματς, απλά δεν είναι ΠΑΟΚ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Με έτσι με το θέλω
το πρωτάθλημα το έχετε ΧΕΣΜΕΝΟ
γι' αυτό ΠΑΟΚ παίξε τόπι
να παραμιλάει όλη η Ευρώπη
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline tool4a

• Αλλαγή
Nα παραμιλάνε όλοι οι μανατζερ
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
να ματωσουν τη φανελα να σωσουν την αξιοπρεπεια του συλλογου γτ θα εχουμε σκορ σκουλικιου...

να πανε να γαμηθουν οσοι παιξουν για την μεταπωλητικη τους αξια...

οσο για τον κοσμο... οποιος δεν βγαλει φωνη φαπες.. ετσι πρεπει.. στα @@ μου οσοι πανε για να  πιουν τσαι με τη βασσιλισα στο μπακιγχαμ η να ψωνισουν στα χαροντς...  στο γηπεδο μεσα να μην κατσουν σε καρεκλα αλλιως γαμιουνται και να μην ξαναπατησουν...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
προσωπικα δεν περιμενω τπτ στο συγκεκριμενο ματς, να προσεξουν μην φαμε κανα διασυρμο κ γινουμε κ αλλο ρεζιλι

ive4

• Guest
Τέτοια ματς ποτέ δε τα φοβήθηκε ο ΠΑΟΚ και ούτε ποτέ έχασε με κάτω τα χέρια. Το νησί είναι δικό μας. Και τρέλλα στην κερκίδα και αποτέλεσμα και όλα.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
Kαλό ταξίδι σε όσους ήδη έχουν ξεκινήσει από χθες και σε όσους θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες. 
:'( :'(
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline savage republic

• Βασικός
Με έτσι με το θέλω
το πρωτάθλημα το έχετε ΧΕΣΜΕΝΟ
γι' αυτό ΠΑΟΚ παίξε τόπι
να παραμιλάει όλη η Ευρώπη

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Όποιος μπορεί να μιλήσει μετά το ματς, απλά δεν είναι ΠΑΟΚ.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Κάποιος που ξέρει να μου πει.Παοκτζήδες Κύπριοι φοιτητές στο Λονδίνο μου είπαν ότι δεν βρήκαν εισητήρια.Που να αποταθούν?
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline babis36

• Αλλαγή
προσωπικα δεν περιμενω τπτ στο συγκεκριμενο ματς, να προσεξουν μην φαμε κανα διασυρμο κ γινουμε κ αλλο ρεζιλι

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline maria-mtb

• Βασικός
ειδα ονειρο σημερα, ημουν αγγλια λεει, εβρεχε μπηκαν ολοι γηπεδο κ καθως ανεβαινα τα σκαλακια να μπω κ εγω ειδα οτι δεν ειχα μαζι μου το εισιτηριο. γυρισα στο ξενοδοχειο κ το εψαχνα. τελικα το βρηκα αλλα οταν μπηκα μεσα ημασταν στο 6ο λεπτο ηδη και ο ΠΑΟΚ σκοραρει εκεινη την ωρα με εναν παιχτη χωρις ονομα, εννοω δεν ηταν καποιος που υπαρχει τωρα στην ομαδα. ως εκει ειδα ομως! Τωρα αν εληξε 8-1 δεν ξερω! Χαχχαχχαχαχααχα

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.

Offline banis

• Αλλαγή
να φανταστώ πως δεν είδες παραπάνω διότι ξύπνησες απο τους πανηγυρισμούς ...  :lalalalala:

το όνομα του παίκτη δεν το έβλεπες γιατί δεν είχες σωστή κωδικοποίηση ... είχες μεταφερθεί νοητά στην Αγγλία και τα Ελληνικά γράμματα δεν τα εμφανίζει εκει πέρα ... βάλε UTF-8 ...  :P

Offline maria-mtb

• Βασικός
Καλα τα λες, επισης για το οτι εμφανως δεν ηταν παιχτης του ΠΑΟΚ μπορει να ειναι η ο Βρυζας η κανενα αυτογκολ. απο την αλλη θα μου πεις εχουμε μια ντουζινα παιχτες χωρις ταυτοτητα σε αυτην την ομαδα, οποτε δεν ειναι κ τοσο παραλογο αυτο που ειδα! :a1006:
« Last Edit: November 28, 2011, 11:09:40 by maria-mtb »

Offline banis

• Αλλαγή
εδώ έχουμε ομάδα χωρίς ταυτότητα ... στους παίκτες θα κολλάγαμε ;;;

αυτά είναι τυπικούρες ...  :P

Offline t.b

• Αλλαγή
Η αποστολή για τον αγώνα με την Tottenham Hotspur

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, στην οποία δεν συμμετείχε ο Vieirinha ο οποίος υπέστη θλάση α' βαθμού στο δικέφαλο στον τελευταίο αγώνα εναντίον της Κέρκυρας και αποκλείστηκε από την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Χαλκιά, Kresic, Αθανασιάδη, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Σταφυλλίδη, Φωτάκη, Arias, Cirillo, Contreras, Etto, Garcia, Ivic, Lazar, Robert, Sznaucner.
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=16FKQOTJU&extLang=

Offline zapatistag4

• Αποστολή
  • **
ξερουμε σε ποιο ξενοδοχειο θα μενει η ομαδα?

Offline petran4

• Αλλαγή
Καλο δρομο και καλη επιστροφη στα αδερφια που θα ειναι κει.Ο  ΛΑΟΣ ΘΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΣΑΛΚΙΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΙΔΕΣ BΛAXOCELEBRITIES ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!