Επιλογές
Φώντας Τσούνης
Ακούστε προσεκτικά... Αν εγώ πριν αρχίσουν οι τελικοί του μπάσκετ έστελνα κρυφά 10 χιλιάδες μέιλ σε 10 χιλιάδες διαφορετικούς παίκτες που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και στους 5 από τους 10 έλεγα ότι θα έρθει όβερ και στους άλλους 5 άντερ, στο τέλος του αγώνα 5 χιλιάδες παικτών θα με ευχαριστούσαν θερμά...
Κρατάω λοιπόν αυτούς τους 5 χιλιάδες...
Στο επόμενο ματς των τελικών στέλνω στους 2,5 από αυτούς πάλι όβερ και στους άλλους μισούς άντερ. Ότι και να έρθει θα έχω δυόμισι χιλιάδες παίκτες που θα έχουν από μένα 2 στα 2!!!
Κρατάω λοιπόν αυτούς τους 2.5 χιλιάδες...
Πριν την έναρξη του τρίτου τελικού, στέλνω στους 1250 όβερ και στους άλλους 1250 άντερ. Οι 1250 από αυτούς θα κερδίσουν και θα έχουν 3 στα 3 από μένα και θα πίνουν νερό και... μπύρες στο όνομα μου!!!
Τέταρτος τελικός και στους 625 στέλνω όβερ και στους άλλους 625 στέλνω άντερ!
Τι θα έχω; 625 τρελαμένους που θα διατυμπανίζουν σε φίλους και γνωστόυς ότι κάποιος Φώντας κάνει πλούσιους τους πάικτες!!!
Πέμπτος τελικός και στους 312 στέλνω όβερ και στους υπόλοιπους άντερ!
Στο τέλος της σειράς των τελικών λοιπόν θα έχω πάνω από 300 άτομα που θα είναι εκστασιασμένα που θα έχουν 5 σερί νίκες κερασμένες από μένα!!
Αυτά τα 300 άτομα συν φίλοι και γνωστοί τους, αν την επόμενη μέρα τους στείλω ένα μέιλ λέγοντας ότι το... τζάμπα κόπηκε και ότι από εδώ και πέρα αν θέλουν να πηγαίνουν κάθε μέρα ταμείο θα πρέπει να μου στείλουν από ένα κατοστάρικο, εσείς τι πιστεύετε ότι θα είχαμε;
Εμένα με 30 (και βάλε) χιλιάρικα στον λογαριασμό μου και 300 (και βάλε) κορόιδα που θα είχαν χάσει το κατοστάρι!
Καταλάβατε που το πάω;;;
Αυτή είναι μία κομπίνα που γίνεται παγκοσμίως φίλες και φίλοι και τα έχω πει στο παρελθόν και στην εκπομπή...
κυκλοφορεί στο φμπ