Author Topic: τσιμέντα, μπετά, ασβέστες και λοιπές οικοδομικές εργασίες...  (Read 17476 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Και τωρα μπορειτε να πα να γαμηθειτε και οι 16 εθνικες του γιουρο  :-* :-* :-*

Offline manowar_4

• Αποστολή
  • **
συστημα martingale,και δε χανεις ποτε.αλλο αν στο ψαλιδι του ρουνει κραταγα την ψυχη μου με τα δοντια!!!

PAOK_VOLOS

• Guest
Καποια στιγμη θα ερχοταν και το 0-0 ;) Τωρα σειρα παιρνουν τα σκανδιναβικα,με Ανγκελχολμς,Χονεφος και Γκετεμποργκ ;D

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
συστημα martingale,και δε χανεις ποτε.αλλο αν στο ψαλιδι του ρουνει κραταγα την ψυχη μου με τα δοντια!!!
:'( :'( :'(

Χαιρετισμούς στον μάχιμο PLC  ;D
ΑΡχίΔια

Offline memts

• Αποστολή
  • **
για τον PAOK VOLOS:
ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ Κ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ!!!!!

Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

PAOK_VOLOS

• Guest
 :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:

Δεν πηγε το μυαλο μου οτι μπορει να εφαρμοστει και στα πεναλντι :-[  Εχασα 2 ματσακια τσαμπα :13: :13:

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
πεστε και τα κερδη και μετα πεστε τι θα πει dead heat 5

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
μαλιστα...

κ εκει που περιμενεις τη φενερμπαχτσε να κλεισεις και να ρεφαρεις τη χασουρα.. σε πανε κουβα ο ηλιας ο χαραλαμπους και ο σανμαρτεαν...

ελα μουνι στον τοπο σου...

than_4

• Guest
επειδη βγηκαν οι αποδοσεις για γιουροπα στο ιντερνετ , οποιος θελει ας πει μια αποψη για καποια ματς που σκεφτομαι μπας και παμε καμια εκδρομη φετος.

ατρομητος - νιουκαστλ (4-3,40-1,83)
ερυθρος αστηρ-μπορντο  (2,87-3,25-2,30)
τρομσο - παρτιζαν (2,30-3,25-2,87)
ΠΑΟΚ - ραπιτ 1,80
ΑΙΚ - ΤΣΣΚΑ μοσχας (3,75-3,30-1,90)

εγω σκεφτομαι νιουκαστλ 2,μπονρτο 2, τρομσο χ , ΠΑΟΚ 1 , τσσκα 2   με 12 ευρω = περιπου 560 ευρω .... (με τρομσο 1 παει στα 400 ευρω)
φοβαμαι πολυ το δευτερο ξερει κανεις τι καπνο φουμαρει η μπορντο φετος ;

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
τζογαδορικη η επιλογή σου,

ατρομητο βλεπω Χ

τρομσο και ΠΑΟΚ τα ματς ειναι 1Χ2

και γενικα μην παιζεις τις ομαδες σου

amafoule

• Guest
η μπορνρτο φιλε ειναι βλετιωμενη με περισυ.απο ομαδα που ξεκινουσε για το 0-0 και αν εμπαινε ενα γκολ καλως φαινεται αν εχουν καποιο πλανο.οι αγωνες ου εδωσες εχουν λογικη αγνιστικα αν κ στα ουεφα με δευτερους αγωνες ν ακολουθουν ολα εναι διαφορετικα.θα σε παρακαλουσα να μη πονταρεις ποτε τον ΠΑΟΚ γιατι αθελα μας μπορουμε να κανουμε κακο στην ομαδα στοιχηματιζωντας σε παιχνιδια της.

than_4

• Guest
μια 4αδα για σ/κ

λακορουνια - οσασουνα 1 (2,00)
σαραγοσα - βαγιαδολιδ 1 (2,15)
σεββιλη - χεταφε χ (3,75)
μαγιορκα - εσπανιολ over 2,5 (2,15)

με 6 ευρω , κερδος 202 ευρω

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Μετα απο σχεδον 50 μερες αποχης(μας γαμησε το γιουρο γαμω την Ολλανδια μου..) επιστροφη στην δραση μιας και αυτο το ΣΚ αρχιζουν και οι λατρεμενες Αγγλιες απο πρεμιερ μεχρι κονφερανς και φυσικα τα αγαπημενα βοσκοτοπια Σκωτιας.. εχουμε χρονο για αυτο ομως παμε με σημερινη 4αδα που θα μας βαλει σιγα σιγα στο κλιμα της νεας σεζον μιας και απο αυριο πιανουμε δουλεια κυριοι τελος οι διακοπες..

108 Χαβρη - Γκαζελεκ 1
124 Καρντιφ - Χαντερσφιλντ οβερ2.5
127 Ντερι -  Μποεμιαν Χ2(για τους αμασητους καρφι διπλο)
130 Σελμπουρν - Σλιγκο Ροβερς 2

amafoule

• Guest
1 ρασινγκ κλουμπ
1 νιουελσ
αντερ χιρονα
αντερ εστοριλ

CLUB LARISA

• Guest
+ 1 Bohemians

Over 2,5 Lille

amafoule

• Guest
σκορπια σημεια που εχουν τυχη αν επιλεγουν με σωστη χημεια ειτε σε 3αδες ειτε σε 4αδες

1 βαλενσιεν
1 λα κορουνια
χ τιχουανα
οβερ μοντερει
οβερ κλαμπ αμερικα
1 μινειρο
χ γκιμαραες
χ μονπελιε
2 σαλτσμπουργκ
2 βιτεσε
1 εσκι σεχιρ

και μπονους για την αλλη εβδομαδα ΠΑΟΚ πανθρακικος ακριβες σκορ 2-0

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
καποιες σκορπιες σκεψεις και σημεια μια και δεν ειμαι φιλος του αθληματος..

reading καλες μεταγραφες νεοφωτιστη ομως απεναντι σε μια stoke που της εχουν φυγει ποσοι παικτες...νομιζω κανα ασσο-χ

ιπσουιτς μπλακμπερν ανοιχτες ομαδες και οι δυο μπλακμπερν εχει δωσει ολη την ομαδα της και εχει παρει πορτογαλους παικτες κανα οβερακι αχνοφαινεται..ιπσουιτς παντοτε αρχιζει καλα και μετα τα σκατωνει...

μπαρνσλει-μπορο δεν με γεμιζει το ματι η μπαρνσλει..την εχω και υποψηφια για αποχωρηση...

πορτσμουθ-μπορνμουθ (κλαιω με την μεταφραση του οπαπ) απο οτι βλεπω ο οπαπ το εχει προσωρινα φραγμενο..οπου βλεπεις πορτσμουθ ειναι να παιζεις το αντιθετο..εκτος απ το εν λογω ματς που παιζει ο καμενος με τον κατεστραμενο..εδω πιστευω οτι μπορει να γινει το θαυμα του ασσου...παρωτι η πορτσμουθ ουτε αλλαγες δεν εχει να κατεβασει...

κροουλι-σκανθορπ λενε για αντερ...δε το επικροτω και πολυ..

μπερνλι-μπολτον...χαλια ομαδα η μπολτον εχουν φυγει παικτες και σε τιποτα δεν θυμιζει παλια καλη μπολτον..

κρου-νοτς καουντυ υποψηφιες και για ανοδο θα πεσουν κορμια..

φλιντγουντ μπορει και την ανοδο...

φετος μαλλον βλεπω θα ειναι η χρονια της τσελσι...τσελσι με μαντσεστερ γιουν..

επισης λενε λεστερ για ανοδο απευθειας που δε το βλεπω..μαλλον για μπερμινγχαμ...

συτα τα ολιγα...δεν προτρεπω κανεναν να ακολουθησει τις επιλογες...

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Δεν εισαι καθολου φιλος του αθληματος βλεπω  :'( :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tool4a

• Αλλαγή
πορτσμουθ μέχρι πρότινως δεν είχε στον ήλιο μοίρα,τελευταία στιγμή της δώσαν άδεια για μεταγραφές.
Φέτος ακούγεται οτι θα είναι η χρονιά της γουοτφορντ καθώς έκανε καλές μεταγραφές και πήρε σοβαρό προπονητή για την τσαμπιονσιπ.

Για γερμανία νομίζω φέτος το αμβούργο θα είναι ένα μαυρο χαλί.Οι οπαδοί βρίζουν την διοίκηση,έχουν οικονομικά προβλήματα και τα αποδυτήρια βράζουν.3 πρώτες αγωνιστικές αμα δε τα πάνε καλά
πιθανον να δούμε κ αλλαγή προπονητή.Επίσης ειναι η μόνη ομαδα που δεν εχει πέσει ποτε στην Β και φέτος που ειναι τα 50 χρονια μπουντεσλιγκα ισως να ναι σημαδιακό.
Χοφενχαιμ και γκλαντμπαχ πολύ δυνατές φέτος.
Στην τσβάιτε τρένο ανεβαίνει η καιζερσλαουτερν και ακολουθούν 1860 και χέρτα.Για 4αδα θα παίξει η πάντερμπορν.Η καινούρια η σαντχαουζεν στα εκτός κλείνεται πολύ αρα ευνοει τα αντερ.
Το έδειξε και μέσα στην κολωνία.

Ακόμα ειναι νωρίς για δελτία σεντόνια με 4αδες και 5αδες,κάντε κράτη άπληστοι :'(
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
Δεν εισαι καθολου φιλος του αθληματος βλεπω  :'( :'(

ρε γκαζ εννοω δεν μπεταρω τοσο...απλα παρακολουθω το αγγλικο..

τοολ μηπως λες για μπερμινγχαμ? γιατι μεχρι προτινως η μπερμινγχαμ ειχε απαγορευση για μεταγραφες θα εμπαινε και σε κατασταση εποπτειας αλλα εγινε αρση και εκανε μεταγραφες...
πορτσμουθ ακομα και τωρα δεν εχει στον ηλιο μοιρα...ηθελε να κανει αλλαγη o Michael Appleton στο dockyard derby με plymouth και οτι ειχε ητανε κατω απο 18 χρονων
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg