Author Topic: τσιμέντα, μπετά, ασβέστες και λοιπές οικοδομικές εργασίες...  (Read 17581 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Πάντα η μία από τις δύο διοργανώτριες χώρες προχωράει. Η Πολωνία είναι χάλι μαύρο, οπότε τα λεφτά σας στην Ουκρανία. Μακρυά από το Αγγλία-Γαλλία.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Πάμε για πρώτο σκόρερ Ίμπρα και 2 ημίχρονο Χ τελικό. Για Γαλλία-Αγγλία πάμε για τον άσσο, μπορεί και από ημίχρονο.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
1 Γαλλια και οβερ Σουηδια..  2-1 σκορ τα γαλλακια και 1-2 η 2-2 οι Σουηδοι.. anytime Μπενζεμα, Ριμπερι, Ιμπραιμοβιτς(εχουμε και το fantasy να σκεφτουμε δεν ειναι μονο τα μπετ  :'( )

Offline spinos_4

• Αλλαγή
θα το πω και εδώ μπας και σωθεί κανεις οικονομικά...
όλα στο 2iplo τις αγγλίας... ΟΛΑ..!!!!
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
έχω την εντύπωση οτι τα κοράκια στο γιούρο είναι πιασμένα από τους μπουκ να μην δίνουν κάρτες και δεν μιλάω για φάουλ που πρέπει να βγει αίμα για να δωσουν κίτρινη, αλλα μιλάμε και παραβάεις τους κανονισμού. Δηλαδή τώρα ο άγγλος δεν αφήνει τον γάλλο να χτυπήσει το φάουλ και δεν φεύγει από την μπάλα και το κοράκι τον κάνει παρατηρήσεις.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

ive4

• Guest
θα το πω και εδώ μπας και σωθεί κανεις οικονομικά...
όλα στο 2iplo τις αγγλίας... ΟΛΑ..!!!!

Σωθήκαμε! χαχαχα κανένα πρόβλημα, πλάκα κάνω  :P

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Αμα δεν κερδισει και η Ρωσια σημερα τι να πω μετα.. πιπα κωλο μας παει μεχρι τωρα.. ολο στο τσακ..

Κερζακοφ anytime..

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
με το σύστημα με τα xινάρια τώρα θα ήμασταν πλούσιοι....

PAOK_VOLOS

• Guest
Μη σκορπατε τα λεφτα σας κανοντας τον χορταρεα και τον πιτ παπαδακο.Εφαρμοστε τη μεθοδο με τα Χ η οποια αποδεικνυεται οπλισμενο σκυροδεμα.

Μεχρι στιγμης βγαζω 140 ευρω μεροκαματο με πονταρισμα στο ρελαντι.Φανταστειτε αυτοι που πονταρουν χοντρα πόσα κονομανε.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
και γω στα ιδια με το βολο ειμαι με τα χιναρια. αμα ειχα φραγκα να ακουμπησω τωρα θα ειμουν αρχοντας  :(

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Το συστημα με τα Χ εχει μαθηματικη αιτιολογηση, ας αναλυσει καλυτερα καποιος μαθηματικος. Εχει να κανει με αθροισμα ορων γεωμετρικης προοδου με λ=2.Το ειχα πρωτοακουσει για καζινο τα οποια ομως δεν σ΄αφηνουν να το παιξεις οταν σε παρουν χαμπαρι, σε διωχνουν. Εκει παιζεις κοκκινο συνεχεχαια ας πουμε πονταροντας συνεχως το διπλασιο μεχρι να κερδισεις. Ετσι οταν κερδισεις συνολικα εισαι κερδισμενος. Εδω ομως θεωρητικα υπαρχει η περιπτωση να μην προλαβεις να κερδισεις, να εχει τελειωσει το Γιουρο.Ετσι νομιζω εγω, περα απο το γεγονος που ειχε πει και ο biv οτι μπορει να σργει να ερθει το Χ και να εχεις φτασει ηδη σε πολυ ψηλο πονταρισμα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, απλα χρησιμοποιεις το χ που εχει σχεδον σταθερη αποδοση και ειναι μεγαλυτερη απο το να παιζεις over/under. θελει μεγαλο μπατζετ και γι'αυτο δεν το παιζει ο κοσμος. για μουντιαλ και γιουρο ομως, λογω των ομαδων, ειναι λουκουμι αν εχεις φραγκα να χωσεις. ερχεται σχετικα γρηγορα το χ.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ωραία πείτε πως δουλεύει.. προλαβαίνουμε ακόμα..?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
επειδη επεσε πολυ το τοπικ σημερα παμε με 2αδα χ2 ουκρανια κ ξερο χ γαλλια, για ημιχρονακια παμε με 2-Χ στην ουκρανια και Χ-Χ στην γαλια

ive4

• Guest
Το σύστημα με τα Χ λειτουργεί καλά. Ρωτάω όποιον έχει ασχοληθεί :
1. Τι γίνεται σε περίπτωση (όπως στις τελευταίες αγωνιστικές) που δε σκάει το Χ για πολλούς αγώνες και τελειώνουν τα λεφτά ;
2. Πως παίζεις τα διπλάσια όταν την ίδια ώρα υπάρχουν 2 ματς ; 

PAOK_VOLOS

• Guest
Τα ματς που ειναι ιδια ωρα τα αφηνεις.Εγω σταματησα στο κροατια-ιταλια.
Αυτη τη μεθοδο πρεπει να εχεις καποια λεφτα στην ακρη για να την ακολουθησεις.Και αναλογως πόσα ειναι αυτά,πονταρεις το πρωτο ματς το καταλληλο ποσό ωστε οταν καθηστερησει να ερθει το Χ π.χ για 7 ματς να εχεις να πονταρεις και στο 8ο.Ειναι πολύ δυσκολο να καθυστερησει τοσο πολύ το Χ.

Μολις αρχισουν τα νοκ αουτ τα σπρωχνω απ την αρχη.Ειναι συνολικα 7 ματς και ολα ντερμπυ.Μολις ερθει το πρωτο Χ  θα σταματησω.
Απο το 1992 και μετα σε ολα τα Euro,στα νοκ αουτ,ερχονται μινιμουμ 3 ματς απ τα 7  ισοπαλια.

« Last Edit: June 19, 2012, 21:43:24 by PAOK_VOLOS »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ηδη 9 σερι ματς χωρις Χ παντως.. το Ιταλια-Κροατια ηταν το τελευταιο.. ματωμα θα πεφτει σε οποιον σπρωχνει με διπλασιασμο..

ive4

• Guest
Εκ των πραγμάτων ακούγεται λογικότερο να σταματήσεις στα ματς που είναι την ίδια ώρα.
Εγώ δε σταμάτησα και όσα κέρδη έβγαλα έγιναν ατμός.
Οκ στα νοκ άουτ έχεις παρατηρήσει 3 Χ στα 7 ματς.
Τα περισσότερα Χ που έχουν έρθει σε Γιούρο είναι 10 και ήδη σε αυτό το Γιούρο πριν μπούμε στα νοκ άουτ έχουμε 6-7 Χ.
Πιθανόν στο επόμενο Χ ή στα επόμενα 2 Χ πρέπει να ρευστοποιήσεις.

PAOK_VOLOS

• Guest
Κανεις λογικός ;D δεν παιζει τα τελευταια ματς των ομιλων, και λογω ωρας και γιατι υπαρχουν σκοπιμοτητες δηλ υπαρχουν ομαδες που θελουν μονο νικη για να περασουν.Και σ αυτη την κατασταση ή νικας ή χανεις.

Οποτε τα ματς χωρις Χ ειναι 3 και οχι 9 ;D ;D

Εχω βρει ηδη πουλεν στη β σουηδιας τη μεγαλη ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ με σημα τον αγγελο και τους σολωμους χιαστι :'( :'(

Offline memts

• Αποστολή
  • **
εγω επαιζα το συστημα του διπλασ/μου μεχρι και τους δευτερους αγωνες. στους τριτους επειδη ολοι ηθελαν αποτελεσμα επαιζα χ ημιχρονο 30ευρα και 100 διπλο τελικο γερμανιας, και να κερδισει και στα 2 ημιχρονα η ιταλια 50 ευρω.... μπορω να πω οτι εχω γαμηθει στο ταληρο.....
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....