Author Topic: τσιμέντα, μπετά, ασβέστες και λοιπές οικοδομικές εργασίες...  (Read 17436 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
8/6/2012, 19.00 Ðïëùíßá – ÅëëÜäá, Âáñóïâßá  - X

8/6/2012, 21.45 Ñùóßá – Ôóå÷ßá, Âñüôóëáâ - 1

Offline tool4a

• Αλλαγή
Επικύνδυνο το παίξιμο με τα χινάρια,που για μένα δεν σε αποδίδει τα τρελά κέρδη,εφόσον χάσεις 4 χινάρια και μετά σε κάτσει το χ,δε θα έχεις και μεγάλο κέρδος.

Μπιβ και Νορθ περιμένετε τόσο άσχημα να τα πάει η Αγγλία?Βέβαια σε κάθε μεγάλη διοργάνωση όλοι λένε οτι αντε φέτος θα κάνει κατι η Αγγλία αλλά πάντα τρωει τα μούτρα της  :'(
Σκέφτομαι να ρισκάρω σε ένα μπετ με την αγγλία φιναλιστ στο 6.50
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Κοιτα οπως ειπες Αγγλια παντα παει σα φαβορι και παντα τον πινει.. ποσο μαλλον φετος χωρις Ρουνει στα πρωτα 2 ματς, χωρις Λαμπαρντ και Κειχιλ και με τον γελοιο τον Χογσκον στον παγκο που διαλεξε παιχτες στην τυχη η μεσω καμιας κληρωτιδας.. δεν εξηγουνται αλλιως τα τοσα εγκληματα που εχει κανει οσον αφορα την αποστολη.. για μενα αμα καταφερουν να περασουν στους 8 θα ειναι επιτυχια..

northeagle_4

• Guest
αμα καταφεροθν να μην χασουν και τους 3 αγωνες ειναι επιτυχια. :D :D

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Είδα μερικά φιλικά των εθνικών την προηγούμενη βδομάδα, για μένα ουκρανία και κροατία είναι αστείες ομάδες, η τσεχία μετριότατη, αν υπάρχει στοίχημα η κροατία να μην βάλει ούτε γκολ στα τρία ματς μπορεί να το παίξω. Την ρωσσία βλέπω μεγάλη κροτίδα και την ολλανδία που την είδα με τους βούλγαρους ψιλοπράμματα. Η ισπανία θα το πάρει περπατώντας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
welease Woy

Στον κοσμο αλλος κανενας

apostolos

• Guest
Στο 11 η Γαλλία είναι καθαρή πρόκληση για κατάκτηση. Δεν είναι καμιά ομαδάρα, αλλά όχι και 11, δηλαδή η Γερμανία στο κάτω από 4 και η Γαλλία 3 φορές επάνω? Χώνω χαλαρό ποσό στους ντιντήδες....

ive4

• Guest
Στεναχωριέμαι πως αν κερδίσω στο στοίχημα, δεν έχω κίνητρο να πάρω διαρκείας.
Πιστεύω ότι τα παιδιά του Γιοακείμ Λέβ με όσα έδειξαν πριν 2 χρόνια στο μουντιάλ και με περισσότερη εμπειρία είναι φαβορί. Εκτός αν διασταυρωθεί με Ελλάδα, οπότε θα περάσει η Ελλάδα.
Η Ολλανδία, αν παίξει ωραία μπάλα και φέτος, αξίζει ένα Γιούρο.

Αν ξέρουν οι πιο ειδικοί, υπάρχει κανένα αουτσάιντερ να το στηρίξουμε ;

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Εφυγαν τα πρωτα μπετς
χιναρι ξερο την πρεμιερα
4 μονα στα αουσαιντερ για προκριση απο ομιλους (σουηδια, ελλαδα, ιρλανδια, δανια)
κατακτηση την ολλανδια.

Αντε καλο γιουρο να χουμε μπας και βγει κανα πεντακοσαρικο να παμε διακοπες
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
1 πολωνια 1 ρωσια 3,80 στον οπαπ 4,80 στο εξωτερικο

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι τη Ρωσια την εχετε τοσο στανταρ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Πολυ καλυτερη ομαδα η Ρωσια.. δεν υπαρχει Τσεχια πλην του Τσεχ και του Ροζιτσκι.. ισως η χειροτερη Τσεχια των τελευταιων πολλων χρονων.. καθαρη νικη Ρωσων με κανα 2-0 2-1 σκορ..

Οσο για το δικο μας δυνατο Χ ημιχρονο φαινεται..αν και κατι μου λεει οτι Σαντος θα εχει λιγο απο το αστρο του Ρεχαγκελ.. κανα 0-1 κανα 1-2 απο το πουθενα..

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Μπιβαρε, το οτι οτι οι περισσοτεροι ειναι ασημοι δεν τους κανει κακους. Ποιος ξερει παιχτες απο τη Βιτορια Πιλσεν?
Τεσπα, θα δουμε αργοτερα.

Εγω θα ελεγα χιναρι την ελλαδα
και οβερ την τσεχια
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

apostolos

• Guest
Εγω θα ελεγα χιναρι την ελλαδα
και οβερ την τσεχια

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Το έβλεπες, το έπαιξες; Εγώ το είχα βάλει χ ημίχρονο και όβερ το άλλο...

Για σήμερα λέω να  πάω άσσο από ημίχρονο την Ολλανδία και σκέτο άσσο την Γερμανία...

Offline scouser4

• Αλλαγή
8/6/2012, 19.00 Ðïëùíßá – ÅëëÜäá, Âáñóïâßá  - X

8/6/2012, 21.45 Ñùóßá – Ôóå÷ßá, Âñüôóëáâ - 1

2/2 ÷ôåò êáé óõíå÷éæïõìå áí ê äåí ðáéæù óôïé÷çìá áëëá ðñïóöåñù ÷ñçìá óôï ëáï  ;D

9/6/2012, 19.00 Ïëëáíäßá – Äáíßá, Êáñêßâ  -  1 (ðáéæåé ê ôï × ãéá ìðïìðá)

9/6/2012, 21.45 Ãåñìáíßá – Ðïñôïãáëßá, Ëâéâ  -  1

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Για να πω την αμαρτία μου αυτά που έβαλε ο biv τα μακροχρόνια τα έριξα όλα κάτι ψιλά μονόευρα και μέχρι το βράδυ θα τα φορτώνω λίγο λίγο. Προσωπικά βλέπω τελικός να είναι ανάμεσα σε ισπανία, γερμανία, ολλανδία, και γαλλία και κατάκτηση βλέπω γερμανία ή ισπανία. Πρώτος σκόρερ φαν πέρσι. Σήμερα δώρο ο άσσος της γερμανίας στο 2,2 στην bet365 και όβερ η ολλανδία με την δανία. Επίσης προβλέπω ότι η κροατία είναι μεγάλος ασβέστης και την βλέπω στα 3 ματς του ομίλου να μην βάζει ούτε ένα γκολ ή το πολύ ένα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
όποιος θέλει να πίασει κανα σκοράκι,να μπαίνει στο λαιβ....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ