Author Topic: τρίπολη- ΠΑΟΚ 1-0 Κυριακή 06/11/2011 ώρα 17:15 novasports2  (Read 2218 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
ΑΗΔΙΑ.

zoran savic

• Guest
Όπως τα γράψαμε και πριν το ματς με τα ιρλανδά η ομάδα επιλέγει παιχνίδια και σέρνεται
στην Ελλάδα σύνθημα που πρέπει να κυριαρχεί στον ΠΑΟΚ <<Μένουμε Ελλάδα, γαμώ την Ευρώπη>>.

Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία η χρονιά τελείωσε με το βάζελο του χρόνου πάλι, η συμμετοχή
στο πρωτάθλημα φέτος είναι τυπική.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
τριπολη - καραπουτσαρια 1-0

καλυτερος μας ο λεοναρντο  :a1316:
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
Καταντια, αηδια, φρικη. Φυγετε ολοι σας!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Οσο και να σκουζετε απο τα πληκτρολογια, στις 30 νοεμβρη και 15 δεκεμβρη ολοι θα τρεξετε για ποζεριες στα ματς της χρονιας με καμερουλες και βιντεακια στο youtube για να την πουμε στο φιλο μας τον σκωληκα, μπας και κονομησουν κανα φραγκο τα καλοπαιδα απο την ευρωπαικη συμμετοχη, και με καμια προκρισουλα ο σαλπι θα μας βουλωνει τα στοματα με ΚΑΝΑ σσσ...Ποιος το γαμαει το ελλαδισταν, στα παπαρια μας και ενατοι να βγουμε.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΤΟΠΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ!ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
Μολις γυρισα απο τριπολη.η λεξη τραγωδια ειναι λιγη.μου θυμησε τοτε που χασαμε εκει μεσα πριν κανα τεσσαρι χρονια.εκεινη την αλησμονητη ομαδα.απλα μεγαλωσαν το πεταλο λιγο προς τα πανω και δεν ηταν ολα τα ιδια.αντε και του χρονου πρωταθλημα.καληνυχτα και μην ξεχναμε να παμε με τις γκομενες στα harrod's για shopping σε κανα εικοσαημερο...που μυαλο να παμε τριπολεις και τετοια....
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
λάθος αεροδρόμιο διάλεξα να pao.ti πήγα στο δουβλίνο?σήμερα έπρεπε να παο στο makedonia.an αγαπάτε την ομάδα και δεν πάμε στο γήπεδο μονο για lazanta και κόζια,σήμερα πρέπει να πάμε αεροδρόμιο.
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.γάμο την τρελα μου σήμερα παρέπει να πάμε εκεί και να φωνάζουμε E L Η K Ο P T E R Ο..γιατί μονο με τέτοιο πρέπει να φύγουν από ekei.
ke μην ακούω είναι απλήρωτοι και μαλακίες.

σήμερα θέλω να δω την μαγια του νέο οπαδικού ΠΑΟΚ.γιατί ο σύλλογος μας είναι άρρωστος και οπαδικά.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΜΑΣ.

πολύ άρρωστος δυστυχώς

Offline spartiatis

• Αλλαγή
kalts4 να αφήσεις τη γκρίνια και ολοι σας που κανετε κακό στον ΠΑΟΚ μας. σιγουρα πρέπει να σαι απ αυτούς που στο τέλος το μυαλό τους ήταν πως να βρίσουν τον προεδρο αντί στο 80 να δώσεις φωνή και να ακολουθήσεις το "ΠΑΟΚαρα βαλε ενα γκολ". να φύγετε απο το γήπεδο και να μας αφήσετε ήσυχους. και αυτά για αεροδρόμια και φάπες να τα αφήσετε, γουμενος που σας χρειάζεται.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
γκαρντάσι σπαρτιάτη σε παρακαλώ άσε τα έτσι ...

βλέπεις ότι τα νεύρα μας δεν είναι καλά..

οι μέρες που θα διανύσουνε θα είναι σημαντικές για το μέλλον τις "ΠΑΟΚΑΡΑΣ" ΜΑΣ

Offline kalts4

• Αποστολή
  • **
ενταξει μαγκες δεν ξαναπαω γηπεδο.με εδιωξε ο σπαρτιατης.δεν διακαιουμαι να γκρινιαζω οταν βλεπω τον γιαννου π.χ να ξυνει το παπαρι του και να δηλωνει και κουρασμενος μετα το ματς,εικοσι χρονων ανθρωπος.εχει δικιο ο σπαρτιατης.κανω κακο στην ομαδα.θα αρχισω να πηγαινω στον αστερα εξαρχειων που ειναι και γειτονια μου
μακεδονες ειμαστε
στην αθηνα μενουμε
ΠΑΟΚ μου τρελαινομαι
τους νοτιους σιχαινομαι

Offline maria-mtb

• Βασικός
μονο αυτο μπορω να κανω και για σημερα:ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧ!

βαλτε μεσα το σπαντατσιο βασικο επιτελους.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
kalts, πιστεύω κατάλαβες τι εννοούσα.
taxtsis, πρέπει να γίνουν σύντομα αδερφέ. δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.
το σημερινό χάλι πρέπει να ναι το τελευταίο.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχετε με τον κυρ Γιάννη τον Γούμενο, τα ίδια χρέη έκανε με τον σημερινό με το 1/3 των εσόδων όμως. Αμα είχε τα σημερινά έσοδα μπορεί να λειτουργούσε καλύτερα ή μπορεί εκτός από το μισό καϊμάκτσαλάν να είχε αγοράσει και τον μισό παρνασό
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
αντί στο 80 να δώσεις φωνή και να ακολουθήσεις το "ΠΑΟΚαρα βαλε ενα γκολ"

Που καταντήσαμε... Σύνθημα που φωνάζαμε κάποτε σε πραγματικά ντέρμπι δύσκολες ώρες και με πραγματικές ομάδες, πλέον να τα φωνάζουμε με κάτι ομάδες που μόνο όταν παίζεις μαζί τους τις θυμάσαι...

Ας φωνάξουμε όλοι μαζί "ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..." για να τους δίνουμε το κουράγιο να κάνουνε πατάτες με την κάθε ομάδα που βρίσκουν μπροστά τους... Κάτι που κανονικά πρέπει να ακούγετε όταν παίζεις με ομάδα που έχει μεγάλα παπάρια και ενώ το παλεύεις χάνεις το ματς... ΑΛΛΑ! Οι ομάδα έχει παλέψει και ματώσει για την γαμημένη την φανέλα με τον δικέφαλο αετό... Ναι να το φωνάξω... Το να χάνω βαθμό από κάτι χωριά και να το φωνάζω, το θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα...

όχι ότι έχω κάτι με την πάρτη σου σπαρτιάτη, για να μην παρεξηγιόμαστε τζάμπα. Απλώς είναι κάποια πράγματα που εμένα μου την δίνουν όταν τα ακούω όπως και κάποια άλλα εσένα..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline maria-mtb

• Βασικός
ρε συ θασσος ειρωνικα το λεει, ξυπνηστε ρε.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
μην τρελενεστε....ολα θα φτιαξουν!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
αμα δεν εχει 500-1000 ατομα στο αεροδρομιο να τους γαμησουν τις μανες σημερα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Έσχατο σημείο ντροπής να χάνεις από έναν υπηρεσιακό γυμναστή και παίχτες που πρώτη φορά άκουγες. Η ομάδα αυτή που πήρε τη νίκη χθες δεν είχε καν νίκη μέχρι τώρα. Δεν έχετε αξιοπρέπεια. Δε θα χαλαστώ άλλο για πάρτη σας απόψε, ήδη η βδομάδα ήταν σκατά.

Μόνη μου παρηγοριά η εξαιρετική εμφάνιση σαλπιγγίδη που πάλι βούλωσε στόματα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Xasame apo ton EUERGETI gamw tis manes sas ade kade theo ton konto gia to match me ti rovers kai gamw to xristo sas

Offline babis36

• Αλλαγή
ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΟΜΑΔΑ.ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΜΕΧΡΙ ΧΑΜΗΛΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα