Author Topic: τρίπολη- ΠΑΟΚ 1-0 Κυριακή 06/11/2011 ώρα 17:15 novasports2  (Read 2262 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
2πλο να μην εχουμε άλλα..
« Last Edit: November 03, 2011, 22:07:14 by POYLEN-4- »

zagorakis

• Guest
Διαιτητής Αρετόπουλος του συνδέσμου Τρικάλων. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Τάτσης του Συνδέσμου Ηπείρου και ο Πάνου Γρηγόριος του Συνδέσμου Αιτωλ/νίας. 4ος διαιτητής θα είναι ο Θανάσης Γιάχος.

ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

Offline savage republic

• Βασικός
Μόνο νίκη.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Λοιπον...
Νικη αστερα με υπηρεσιακο προπονητη...
... ο οποιος ολη την βδομαδα που ερχεται θα κανει δηλωσεις για το πως κερδισε τον ΠΑΟΚ...
...και φυσικα θα μεινει στον αστερα.

ΠΑΟΚ. Ανασταινει νεκρους. Δημιουργει προπονητες.

Ναι ειμαι τοσο απαισιοδοξος.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Τι Σάμροκ τι τρίπολη. Αφού δεν τα βάλατε την προηγούμενη βδομάδα, κάντε το εδώ έστω μπας και....
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
Επειδη τυχαινει να γνωριζω τον υπηρεσιακο της τριπολης( Βεργετης Σταικος) ,να ενημερωσω πως το παιδι ειναι απλα γυμναστης,χωρις γνωσεις προπονητικης και αρχικα ειχε παει στον Αστερα πριν 3-4 χρονια να δουλεψει ως μεταφραστης...
κατα τ αλλα διπλο.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline T.manos4

• Αλλαγή
εισιτηρια θα παρουμε γ αυτο το παιχνιδι ξερει κανεις;
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Οχι επαιξε ακυρο απο αστυνομια στα 500 εισιτηρια που ζητησαμε( η διοικηση του Αστερα μαλιστα ειχε διαθεση να δωσει μεχρι 1.500 εισιτηρια)

Η κατασταση στην Ελληνικη κοινωνια ειναι εκρυθμη και υπαρχει φοβος για επεισοδια...  η γραφικη δικαιολογια της αστυνομιας..

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Πουτσες μπλε δηλαδη...

Offline savage republic

• Βασικός
Επειδη τυχαινει να γνωριζω τον υπηρεσιακο της τριπολης( Βεργετης Σταικος) ,να ενημερωσω πως το παιδι ειναι απλα γυμναστης,χωρις γνωσεις προπονητικης και αρχικα ειχε παει στον Αστερα πριν 3-4 χρονια να δουλεψει ως μεταφραστης...
κατα τ αλλα διπλο.
φίλε, ξέρω κι άλλον που ξεκίνησε σαν μεταφραστής, αλλά... Τεσπα, μια φορά συμβαίνουν αυτά. Περιμένω συγκέντωση από την ομάδα, αν και θα έχουνε μόλις μία μέρα προπόνησης και πάλι (ας είναι καλά η σούπα λιγκ). Αυτό που θέλω να δω, είναι τον γαύρο να προκρίνεται σαν τρίτος στο Γιουρόπα Λιγκ και την ελληνική λίγκα να τον βάζει να παίζει μετά από κανένα ταξίδι Πέμπτης βράδυ στο Βλαντικαυκάζ και στο Ταρταρστάν (όπως εμείς) σε καμμιά Ξάνθη καπάκι. Μουνόπανα!

zagorakis

• Guest
Πέρα από τον τραυματία Λίνο στην αποστολή για την Τρίπολη δε βρίσκεται ούτε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος δεν κρίθηκε έτοιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκτός έμειναν και οι Έτο, Κοντρέρας, Ίβιτς, Γκαρσία, Τσουκαλάς. Αντίθετα στην 19άδα συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Γιώργος Φωτάκης, αλλά κι αρκετοί νεαροί, όπως οι Κατσικάς, Γιάννου, Αποστολόπουλος και Παναγιωτούδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Λάζαρ, Λεονάρντο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Σπαντάτσιο, Αποστολόπουλος και Παναγιωτούδης.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ορόθκο, Ρούμπιλ, Σολάκη, Λαδάκη, Ναβάρο, Σέσμα, Τσουμάγκα και Αργυρόπουλο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Μόνο νίκη....
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

PAOK_VOLOS

• Guest
Πω πω σαρδελα...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεξί μπακ ποιος θα παίξει αύριο?? Εγώ?? Λίνο ετό έξω μόνο ο σνάουτσερ έμεινε. Και ο κοντρέρας κλασσικά ξεκουράζεται για την εθνική που θα μπορούσε να παίξει δεξί μπακ αύριο. Επόμενη καλή λύση είναι ο θερμοσίφωνας, ή ο ζαγοράκης που τον έβαζε ο άγγελος δεξι μπακ. Πέρα απο την πλάκα ευκαιρία είναι για τον αποστολόπουλο. Το παιδί είναι 21 χρονών πρέπει να μπεί άυριο και να είναι ο καλύτερος παίκτης, να φάει όλη την πλευρά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εισιτηρια θα παρουμε γ αυτο το παιχνιδι ξερει κανεις;

θελω να πιστευω όπως περυσι, θα μαζευτούμε απ εξω όσοι μαζευτούμε και θα ανοίξουν εκδοτήριο.

Offline Vorious

• Αλλαγή
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Σταικος Βεργετης λεγεται ο προπονητης της Τριπολης?  :'(  :'(

Τολμηστε να χασετε αυριο απο αυτον τον καφενε.. οι απουσιες δεν με ενδιαφερουν  καθολου.. ουτε η κουραση απο το ματς της Πεμπτης.. δωστε τα ολα αυριο και μετα υπαρχουν 14 μερες μεχρι το επομενο ματς για να ξεκουραστειτε.. εχουμε μεινει ηδη παρα πολυ πισω.. το προγραμμα πλεον μεχρι το τελος του πρωτου γυρου(αφου βγαλαμε τα ματς με γαυρο αεκ αρη βαζελο) ειναι πανευκολο και οφειλεται να κανετε το 7/7 για να ανεβουμε λιγο και να καλυψουμε το χαμενο εδαφος απο τις τοσες μαλακιες μεχρι τωρα.. δεν υπαρχει καμια δικαιολογια πλεον για κανεναν σας!

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Οχι επαιξε ακυρο απο αστυνομια στα 500 εισιτηρια που ζητησαμε( η διοικηση του Αστερα μαλιστα ειχε διαθεση να δωσει μεχρι 1.500 εισιτηρια)

Η κατασταση στην Ελληνικη κοινωνια ειναι εκρυθμη και υπαρχει φοβος για επεισοδια...  η γραφικη δικαιολογια της αστυνομιας..

Άκου μαλακίες. Και καλά πες εμάς χεσμένους μας έχουν, την περιοχής της Τρίπολης και την ομάδα που θα κονομούσαν πράμα δεν τη σκέφτονται; Ε ρε πούστη να σε λέει η αστυνομία ποιο θα βάλεις σπίτι σου ή αντίστοιχα πού (δεν) μπορείς να πας... Με αυτή τη λογική να μη γίνονται διαδηλώσεις γιατί μπορεί... ξερωγώ. Αλλά ας μην τους βάζω ιδέες.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
νίκη με πολυ άνεση θέλω. Επειδη ειναι τα γενεθλια μου και δεν θα το δω επειδη θα είμαι γεμάτος θέλω ΑΠΑΙΤΩ προπόνηση να κάνετε. ΑΝΤΕ ΜΗ σας πάρει ο διαολος.
Γαμω το Χριστός σας. στον ΠΑΟΚ παίζετε.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Βλέπω μεγάλο κλαρίνο σήμερα να έρχετε και απο δευτέρα προσφυγές
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ