Author Topic: Shamrock Rovers- ΠΑΟΚ 1-3 Πέμπτη 03/11/2011 ώρα 20:00 ANT1  (Read 4858 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Πάμε !

Στα @@ μου όλα,
το μονο που θελω ειναι να μπουμε καπου στην ευθεία και οχι στην νέα κερκιδα πισω απο την εστία.
« Last Edit: October 24, 2011, 19:01:45 by POYLEN-4- »
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

zagorakis

• Guest
25 ευρώ το εισιτήριο για Σάμροκ. H ΠΑΕ γνωστοποίησε πως από την Τρίτη (25/10) θα διατίθενται από τα εκδοτήρια της Τούμπας τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την ιρλανδική ομάδα. Με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου από την Τρίτη και κάθε μέρα 09:00 με 17:00 μέχρι εξαντλήσεως".

Offline Βόρειος

• Κερκίδα
  • *
Καλησπέρα παιδιά!

Επειδή απ ότι έμαθα εισιτήρια τέλος από εκδοτήρια παίζει να βρούμε πουθενά?
Είμαστε 3 από Αθήνα!
ΠΑΟΚ ΟΛΕ Ο, ΠΑΟΚ ΟΛΕ Ο, ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ

Offline tomkar

• Αποστολή
  • **
και εγώ πήρα τηλ στην ΠΑΕ και εξαντλήθηκαν στα εκδοτήρια.

είμαστε και μεις 3 απο Αγγλία. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ας μου στείλει ένα μήνυμα.

Offline Suicidal

• Βασικός
λογικά (ΛΟΓΙΚΑ, το ξανατονιζω, γιατι μ'αυτους που μπλεξαμε....)
θα πρέπει να μάθετε σε ποιο ξενοδοχείο θα είναι η αποστολή και να πάρετε από εκεί.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Χθες σηκώσαν πρωτάθλημα με αυτό το γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Είχανε και ντου οι ανεγκέφαλοι, αναρωτιέμαι τι πρόστιμο θα φάνε  :'(

Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
το στυλ παιχνιδιου της μου θυμιζει αγγλικη ομαδα της δεκαετιας του 80, αμα το παμε με την μπαλα κατω και ταχυτητα τους εχουμε στο χέρι
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Και αυτοί τριφύλλι έχουν, μην ξεχαστείτε και χάσετε. Παίξτε γιατί θα πάρουμε και ΛΙΕΦΤΑΑΑΑ από τη νίκη. Τι σκατά λογιστές είμαστε. Κι επαναλαμβάνω το σύνθημα που έγραψα στο παιχνίδι στην Τούμπα:

ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΩ
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΜΕΝΟ
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΤΟΠΙ
ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ

Όσο πιο εύκολα κερδίσετε, τόσο περισσότερο θα εκνευριστώ. Εκεί ρε 0-1 και στην πρέσσα, να πηγαίνει ο Βιεϊρίνια για καθυστέρηση στο κόρνερ όπως κάναμε στην Τούμπα, την πάλαι ποτέ καυτή έδρα του ΠΑΟΚ και τώρα απλώς μια έδρα με πολύ κόσμο.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Suicidal

• Βασικός
ειλικρινά ,
πρέπει να έφτασε η στιγμή που οι ιρλανδοί θα πάρουν τον/τους πρώτο/πρώτους τους βαθμό/βαθμούς !

θα-μπορούσα-βεβαια-να-γράψω-ένα-απλό-1/X-4

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
καλο δρομο τρελακια.να ακουμε μονο ΠΑΟΚ την πεμπτη

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ετσι. Καλο δρομο σε ολους και καλες μπυρες κουφαλες..Ζηλευω.

Αγωνιστικα ελπιζω μονο να μην γινουμε σημειο αναφορας στην ιστορια των ιρλανδων για τους πρωτους βαθμους σε ευρωπαικο ομιλο. Σε τιποτα αλλο δεν ελπιζω.

Καλα γουστα σε ολους οσους πανε
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΙΣΧΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

καλο δρομο τσακαλια

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πουτάνας γιοί παίκτες του ΠΑΟΚ, αφήστε τις δηλώσεις και παίξτε μπάλα όσοι μπορείτε και οι υπόλοιποι που δεν μπορείτε γιατί είστε παλτά δώστε και την ψυχή σας και μην περπατάτε όπως χτες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
καλο ταξιδι στα αδερφια, εκει θελει  λιγο προσοχη γιατι η περιοχη που εδρευει η σαμροκ ειναι γκετο συμμοριων με σιδερικα κτλ.
μετα τις 6-7 δεν κυκλοφορει ψυχη, επιδη ειναι αρκετοι αυτοι που πανε μεμονομενα ας το εχουν υποψη τους
ΠΑΟΚ παντου!!!

zagorakis

• Guest
Ο Κουλμπάκοφ στο Δουβλίνο. Eίναι Λευκορώσος (μόλις 32 ετών) και άπειρος ρέφερι δεν έχει σφυρίξει ποτέ αγώνα ελληνικής ομάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. φετινές του παρουσίες στα ματς της Σάλτσμπουργκ με την Σένιτσα (1-0, στις 28 Ιουλίου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο) και της Αούστρια Βιέννης με την Γκαζ Μετάν (3-1, 18 Αυγούστου, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΑΟΚ ΙΣΧΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ

καλο δρομο τσακαλια

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Αγώνας σταθμός για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ..
Όχι για τη συνέχεια στο θεσμό..
Εδώ που φτάσαμε στα παπάρια μου και πρωταθλήματα και κύπελλα και ευρώπες..
Ο ΠΑΟΚ κοντεύει να εκπνεύσει μετά την συστηματική αφαίμαξη από τους διοικούντες "σωτήρες" του και τους χειροκροτητές τους..
Το μόνο θετικό της υπόθεσης ο αγώνας με την αντι-εμπορική Σάμροκ ο οποίος ΕΥΤΥΧΩΣ προηγείται του αγώνα με την Τότεναμ (με τα γούστα του ταξιδιού, το Λονδίνο, το μεγαθήριο, το πάμε πιο πολλοί από τα σκουλήκια στο μαντσεστερ και του κώλου τα 9-μερα) ο οποίος θα προσελκύσει λογιών λογιών φυτά, γούνες, ξέκωλες, ξέκωλους, λεζαντάκηδες  και γενικά τεράστιο ποσοστό κόσμου που δεν νιώθει από ΠΑΟΚ..
Στην αντι-εμπορική Σάμροκ λοιπόν θα πάει ο ταξιδιάρης οπαδός, αυτός που και στην Ουγκάντα να έπαιζε ο ΠΑΟΚ θα έβρισκε τον τρόπο να πάει να τον δει, αυτός που δε φοβάται να τα βάλει με όλους τους δαίμονες του κόσμου για το καλό της μαστούρας του της πιο μεγάλης, που όταν δει το καράβι να γέρνει όχι μόνο δεν θα πηδήξει για να σωθεί αλλά θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το επαναφέρει..
Και θα το επαναφέρει..
ΑΔΕΡΦΙΑ.. Εσείς οι 400 που θα ταξιδέψετε στην Ιρλανδία, επιστρέψτε με έναν ΠΑΟΚ καινούργιο, καθαρό, διαφορετικό και υγιή..
Με οποιοδήποτε κόστος..
Έχετε τον Τρόπο, την Ικανότητα, την Αξία και στα 3500 χιλιόμετρα μακριά από τον τοπικό βούρκο θα έχετε και την ΕΥΚΑΙΡΙΑ να το πραγματοποιήσετε..
ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ..!!!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
με τι κουράγιο ρε θίασε τις κυριακής να έρθω τώρα να σας δω?γάμο την πουτάνα μου..Αλλα ένα να ξέρετε..

ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ μου...

ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ E M E Η Σ   γατάκια..

θα δω τα ΑΔΕΡΦΙΑ μου ..

αυτά που νιώθουν τι θα πει να είσαι ΠΑΟΚ..

ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ

northeagle_4

• Guest
ετσι γκαρντασι  ;)

Offline Suicidal

• Βασικός
.-