Προκλητική αδιαφορία επιδεικνύουν οι παίκτες μας στα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος
αυτό είναι το συμπέρασμα μου μετά από την 8η αγωνιστική. Σε κανένα παιχνίδι δεν τρέξανε ούτε
δείξανε ότι θέλουν να κερδίσουνε, βλέπουν τα ματς σαν μία αγγαρεία, αντιθέτως στην Ευρώπη ακόμη
και όταν παίζουν με καλύτερες ομάδες πχ ρούμπιν τρέχανε σαν παλαβοί, μέχρι το 90.
Το ρόστερ της ομάδας δεν είναι 100% πλήρες αλλά δεν είναι και τελείως γυμνό όπως ισχυρίζονται
πολλοί πιστεύω ότι θεωρητικά είναι καλύτερο από πέρυσι, επίσης η καραμέλα των 35 άρηδων δεν ισχύει
αφού είναι μόλις 3 στην ομάδα χθες δεν ξεκίνησε κανένας βασικός αλλά πάλι περπατούσανε όλοι.
Ο βαζέλας χθες κατέβηκε για το χ ή στην καλύτερη περίπτωση να μη διασυρθεί, χωρίς επιθετίκό και
με άμυνα για γέλια παρ΄όλα αυτά έβαλε τρία γκολ αμαρκάριστος, ο τερματοφύλακας μας έμεινε απαθής
και στα τρία αφήνοντας έκπληκτο ακόμα και τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας (δείτε τις δηλώσεις του).
Η ομάδα είναι άρρωστη θεωρώ απαρχή της αρρώστιας τον ημιτελικό κυπέλλου με το χανούμι πέρυσι,
και μία δικαιολόγητη αδιαφορία και σε εκείνο το παιχνίδι, τέλος θέλω να πω ότι βλέπουμε επίσης ατολμία από
τον προπονητή, δηλαδή πχ όταν βλέπεις ότι ο βασικός κροάτης τερματοφύλακας σου είναι χώμα, δεν
βάζεις τον 38 χρονο αλλά τον αμέσως επόμενο 22χρονο αφενός για να του κάνεις ηλεκτροσόκ,
αφετέρου για να δημιουργήσεις συναγωνισμό, ο αθλητισμός πάντα έχει το στοιχείο του συναγωνισμού,
δηλαδή ο βασικός πρέπει να έχει στο βάθος του μυαλού του, ότι κινδυνεύει από ένα πιτσιρίκο ο οποίος
θα του κλέψει τη θέση σε ανύποπτο χρόνο. Δυστυχώς αυτό το στοιχείο στην ομάδα έχει χαθεί διότι
τα τελευταία 4 χρόνια κανένας παίκτης δεν μπήκε ενδεκάδα, ούτε κανένας προπονητής ρισκάρισε
πλην Χάβου και Τσουκαλά.
ΥΓ η χρονιά χάθηκε και τέλος εχθές νομίζω ότι κάτι σαλπιγγίδηδες , τσιρίλοι, χαλκιάδες, ιβιτσηδες, σναουτσέρηδες
μπαλαφάδες, αριάδες, και λοιποί πρέπει το δεκέμβριο να φύγουν για να αποκτηθούν δύο τρεις κανονικοί ποδοσφαιριστές και να δωθεί χρόνος και σε μικρούς.