Xάσαμε απο μια ομάδα που έκανε απο το 18ο λεπτό (μετρημένο παρακαλώ) καθυστερήσεις.
Χάσαμε απο ομάδα που έχει 41 σελίδες ποστ για το ματς διαδικτυακά στο φόρουμ οπαδών της.
Χάσαμε απο μια ομάδα που νομίζει οτι είναι προσβολή να μας αποκαλεί Τούρκους (προφανώς ιδίου επιπέδου είναι δυστυχώς και ο la presidan του ΠΑΟΚ, να "ενοχλείται" που τον λένε τούρκο. Το οτι πέρσυ αυτη η πουστομάδα πράσινων συμφερόντων τον έκλεψε ενα ολάκερο πρωτάθλημα, δε φαίνεται να τον στιγμάτισε τόσο).
Με 5 απουσίες ήσουν 4 επίπεδα παραπάνω απο αυτό το συρφετό και έχασες ξανά βαθμούς αιμορραγώντας απο καφενεία.
Αυτό που πρέπει να κρατηθεί αγωνιστικά, είναι η απύθμενη αδυναμία στα αμυντικά στημένα, η οποία είναι δείγμα ασόβαρης ομάδας κ νομίζω οτι ο Μπόλονι, πρέπει να δουλέψει σ' αυτό και να περιμένει κυρίως το ανέβασμα του Κοντρέρας ο οποίος μολονοτι ποτέ δεν ήταν αλτικό σ. μπακ, το ντεφορμάρισμά του επηρέαζει αρνητικά την ομάδα ως προς αυτό το setpiece, γτ δεν την ανεβάζει ψηλά για να μην δίνει δικαίωμα να γεμίζει η περιοχή μας με ψηλές μπάλες. Είναι ερασιτεχνικός ο τρόπος που βγαίνουν τα μαρκαρίσματα στα στημένα και αυτό είναι καθαρά ατομικό συσσωρεύμενο λάθος και δεν πάει άλλο. Η ομάδα και μιλάω ατομικά γι αποδόσεις γιατί απο τον προπονητή μου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, δε νοείται να έχει φοβικά σύνδρομα απέναντι σε χωριά που αφήνουν κάτουρα μπροστά της. Γτ έτσι χάνει βαθμούς στο ρελαντί, βαθμούς που δε θα βρει ν αναπληρώσει απ αλλού.