Author Topic: σκουλήκι- ΠΑΟΚ 1-1 Κυριακή 23/10/2011 ώρα 20:30 novasports1  (Read 3312 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ

ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΕΕΕΕΕΣΟΥΝΕ ΞΑΝΑΑΑΑΑΑ...

Διαιτητής Γιάιχος του συνδέσμου Χίου. Βοηθοί του θα είναι Χρήστος Σωτηρόπουλος από τον Σύνδεσμο Αχαϊας και ο Χρήστος Μαγιάνης από τον Σύνδεσμο Αρτας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Κύρκος από τον Σύνδεσμο Ηπείρου και παρατηρητής ο Βασίλης Σκουφίτσας από τον Σύνδεσμο Αθηνών.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
αμα καταφερουμε να φαμε γκολ κι απο αυτους το γαμησαμε και πεθανε.

γαμηστε τους!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

PAOK_VOLOS

• Guest
Ζω και αναπνεω για το ελ κλασικο.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Τους βρίσαμε με ΟΦΗ ενώ χάναμε (ήττα ήταν)
Τους βρίσαμε με Σάμροκ ενώ το σκατό είχε φτάσει στην κάλτσα στα στημένα

Κατά τα άλλα "ποιος το γαμάει τον ΑΡΗ μωρέ τώρα"... (με κεφαλαία, αιώνιος αντίπαλος είναι αυτός). Έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να τους νικάμε όχι μόνο για τους βαθμούς, όπως είναι το αυτονόητο, όχι για να μη μου τη λένε σκουλήκια, που δε μου τη λένε γιατί κι εγώ αφήνω στην ησυχία τους αυτούς που ξέρω, αλλά για να μη με πρήζουν Θεσσαλονικείς ΠΑΟΚτσήδες...

Ελπίζω η ομάδα να παίξει την μπάλα που ξέρει σε αυτή την έδρα, κάτι που έχει να κάνει χρόνια για διάφορους λόγους. Τελευταίος σκόρερ εκεί για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι ο... Μπαλάφας το 07-08. Για όλα τα παιχνίδια γενικά είναι ο... τσιρίλο (πέναλτι στο 3-2 στα πλέιοφ του 2010). Και μόνο γι' αυτό πρέπει να σκοράρουμε  :D
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
μη το ξεκωλιάζουμε τελείως. συνθήματα για το σκουλήκι έπρεπε να ακουστούν χτες. και το λέω εγώ που αγωνιστικά με ενδιαφέρει μόνο η ευρώπη.
μην κάνουμε κουβέντες που συζητάμε χρόνια. αντίπαλοι στο γήπεδο είμαστε 2 90λεπτα το χρόνο και αντίπαλοι στο δρόμο όποτε έχουμε κάβλες. ως εκεί. τπτ παραπάνω τπτ λιγότερο.
μην αγνοούμε τελείως τους ρουφιάνους που για πάρτυ τους έχουν κάνει κάποια αδέρφια φυλακή. τις απαντήσεις τους τις παίρνουνε όταν πρέπει και όταν η συγκυρία το επιβάλλει.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Εσύ καλά τα λες απλά δε συναντάω αυτή τη νοοτροπία τόσο συχνά όσο θα ήθελα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Κανενα αποτέλεσμα πλην της νικης δεν επιτρέπεται. Ήδη  δυο ομάδες, οφη και εργοτέλης, κατάφεραν στις πλάτες μας να εξασφαλίσουν σχετικά νωρίς τις ελπίδες τους για παραμονή στη κατηγορία. Δεν επιτρέπεται να ξαναγίνει αυτό το πράμα για καμία τέτοιου είδους αλλη ομάδα.

Offline maria-mtb

• Βασικός
διπλο με ληκι, διπλο ο βαζελος την αλλη κυριακη...αυτο ειναι το θεμα και πειστε με οτι δε βλεπω φαντασματα.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Που στηρίζεις αυτή την σκέψη σου μαρία ?  ???
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline maria-mtb

• Βασικός
ψιλοβαριεμαι να εξηγω, οπως λενε κ οι μεγαλυτεροι, ολα για εμας ειναι, οποτε θα δουμε τι θα γινει. αλλα παρ' το και με απλη σκεψη κ οχι με τα παραλογα που μπορει εγω να εχω κατα νου, μπορει ο ΠΑΟΚ να παρει 2 συνεχομενα ντερμπι?

αν κ "καποιον" πρεπει να κερδισει κ αυτος ο αρης οποτε διαλεγω τον ασσο με βαζελο...μιζερη σκεψη, αλλα εκει μας εχουν καταντησει.
« Last Edit: October 21, 2011, 22:57:46 by maria-mtb »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Θα σας γαμησουμε οτι εχετε και δεν εχετε ιερο μπασταρδια.. ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ!

giannis80

• Guest
Αυτοί κλασσικά θα σκυλιάσουν, θα μπουν με πάθος.Αν εσύ μπεις πριμαντόνα, τελείωσες.Βάλτους πρώτος γκολ να τους αγχώσεις και μετά ξέσκισε τους.Άλλωστε, αυτή η ομάδα που λένε κλείνει ο κύκλος της το καλοκαίρι, χρωστάει μια πούτσα στον παιδότοπο του κλεάνθης, γιατί τα τελευταία 3 χρόνια σε αυτό το γήπεδο μπαίνει μόνο με το σκεπτικό να φέρει το Χ και να σηκωθεί να φύγει.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Αυτο το ματς το παιρνεις μονο με καγκουριά....δεν χρειαζεται τιποτα αλλο...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
θεωρώ δεδομένο ότι τα εβραία θα το πάνε στη κλοτσιά το παιχνιδι και με την σίγουρη ανοχή αυτού του απίθανου που βάλανε για διαιτητή.
Στο χέρι μας είναι να αποδείξουμε κάποια πράγματα,για μένα αν δεν κερδίσουν αυτό το σκουλίκι είναι έγκλημα.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Κάνε μας τη χάρη (δις)...

CLUB LARISA

• Guest

antenapoume-4-

• Guest
ΚΑΙ ΤΟ Χ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ(Εξωφυλλο ΠΑΟΚτση)

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
ρε καντε λιγο πιο κει και μεις να μπουμε

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Ελα ενταξει,δε θα λεμε τα βασικα..ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Γαμησι και ξυλο στους απογονους του Γκεμπελς

Επειδη ολα τριτωνουν στη ζωη αυριο κανουμε την αρχη για επιστροφη των σκουληκιων στη φυσικη τους θεση..

ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.-

http://www.youtube.com/watch?v=B-oT-uXFJqQ (Embedding disabled, limit reached)
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline trikalinos -4-

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ