Xtes ws gnwston eixame to Rockwave...
tha pw 2 logia gia autous pou ithelan na pane kai den pigan.
arxizw me tin seira pou bgikan ta groups.
MOONSPELL - Gia poly poly poly kaki mou tyxi, prolaba mono to teleutaio tous song (full moon madness)... kai tin teliki tsirida tou vampiria

Estw kai apo auto to 1 song, katalaba pws paixane kai gamw. Akougontousan katapliktika kai eixan kai dynami kai skiniki parousia. alla dystixos tous akousa mono gia kana 7 lepto...
CRIMSON GLORY - An kai opados tous, itane pragmatika i xeiroteri emfanisi sygkrotimatos pou exw dei stin zwi mou... 2 drummers, pou den katalaba gia pio logo.. kai o midnight to pio palto tragoudistis pou exw dei pote. Na tragoudisei den mporouse, na tsiriksei oute (ypirxan stigmes pou ebixe kiolas!!), stoixous den thimotan, pathos den eixe. poustara paizei poly na itan kai genikotera ATHLIOS tou kerata..!! Kai ola auta gia ena tragoudisti pou an me rwtagate proxtes tha sas elega oti einai fwnara kai gamisteros. APOGOITEYSH... dystixws.. kalitera na min tous eixa dei pote kai na tous ixera mono apo ta cd tous...
CELTIC FROST - Den eimai o katallilos gia na sas pw, mias kai den tous akouw... Pantos mou fanikan arketa kaloi.. eixan kai dynami kai atmosfaira. O capricorn isws sas pei perissotera

WASP - GIATI RE BLACKIE MOU TO KANES AUTO!!???!!!??!!! giati re agori mou den irthes.... i synavlia akyrothike, i stenaxwria itan megali kai i apousia tous emfanestati... Idika meta to ektroma twn crimson glory..
TWISTED SISTER - THEOI. tpt allo den tha pw... tous perimena gerasmenous, kourasmenous alla kamia sxesi. APLA TELIOI. Egw prosopika den piga toso gia autous oso gia tous wasp, alla mporw na pw pws me kalipsane plirws kai pws ta lefta mou sigoura piasane topo. pali kala...
Apo kosmo... oxi kai polla pragmata.. se sigkrisi panta me paliotera rockwave.
auta...
yg. BLACKIE GIATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?

??!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

?? SE FAGANE TA DRUGS MALAKA!!!