τι υπεροχο και ΠΑΟΚτσηδικο να βρισκεις αδερφες (ελα ρε...) ψυχες στην μουσικη...
μεγαλη καψουρα οι Tree και ακομα θυμαμε οταν ψωνισα το Up The Downstairs απο τον Joe (Musicland)
χαμηλη πτησις...ονειρο...μαστουρα ανευ ντουμανιου
τελικα το πουλησα καμια 150 ευρω λολ
στα δυο πρωτα λαιβ ημανε...εκει γυρω απο το Signify και το Coma...
μετα οπως τα λεει ο λεβεντης
γιαλατζι μεταλ για μελλοντικες νοικοκυρες aka βλαχοπουλες φοιτητριες
μια ενστασις περι 80ς νεοψυχεδελειας...
οι Ozrics (αυτοι κια ν ειχααν σκατα εξελιξις) με τιποτα δεν μπορουν να θεωρηθουν μπαντα οροσημο του ηχου
να ειμαστε και λιγο σεβαστικοι ε?
βαριεμαι να κανω namedropping απλα να πω οτι εχουν υπαρξει απειρες μπαντες με κοσμογωνιαια αλμπουμς αλλα δυστυχως χωρις ''χιτς'' οπως το Sploosh πχ
ποσο ωραια εποχη τα 80ς γαμω τα 37 μου χρονια γαμω...(λυγμ)
με συγκινείς αδερφέ...πάντως, γιατί ρε, μια χαρά είναι η μέση ηλικία, υπάρχει καλύτερος φερετζές;...παίρνεις ένα ύφος που να πουλά παραμύθι σοβαρότητας και άντε να φανταστεί ο κόσμος τι μαλάκας κρύβεται από πίσω απ τον "κύριο τάδε"...άσε που με τους γκρίζους κροτάφους το έχω απορία, πράγματι θα κάνουν ουρά οι γκόμενες ή παπάς είναι κι αυτός;...ένα ανταλλακτικό συκωτιού να είχαμε και θα μαστάν κομπλέ...
Υ.Γ.
κάνε namedropping, δεν είναι κακό...για να καταλάβω και τι εννοείς...επίσης, τι εννοείς ότι οι Ozric είχαν σκατά εξέλιξη;...απ ότι ξέρω ακόμα σήμερα σε κοινόβιο μένουν, ακόμα έχουν κλασμένη εντελώς την μουσική βιομηχανία (που με την ευκαιρία, γαμιέται η μάνα της), ακόμα τα δικά τους κάνουν...μουσικά εννοείς;...εντάξει, εμένα αυτό αν δεν είναι μπάντα που να έχω κόλλημα δεν με πολυ-χαλάει, γερνάει ο άνθρωπος, δεν είναι όλοι Lemmy...το βασικό είναι να μην γλείφει εκεί που έφτυνε, να μην την βλέπει σπουδαίος και τρανός, να μην ξεπουλάει αυτά τα οποία τον έφτιαξαν, να μην πουλιέται για τα φράγκα, τέτοια πράματα...
Υ.Γ.2
soundtrack για χασίματα...live των μισών μελών των Gong με τους περιέργους Here and Now...οι τελευταίοι ήταν μια underground μπάντα που όπως λέει και το όνομα της έπαιζαν ΜΟΝΟ "εδώ και τώρα", δηλαδή ΜΟΝΟ live και ΜΟΝΟ αυτοσχεδιασμούς...για μια περίοδο στα μέσα των 70s οι συναυλίες τους ήταν απ τα πιο underground πράματα που κυκλοφορούσαν στην βρετανία, λάμβαναν χώρα σε ενδιαφέροντα (συνήθως δημόσια) μέρη, κρατούσαν μέχρι 6ώρο και συνήθως στην διάρκεια της όλοι μαζί, κοινό και μπάντα, κατέληγαν κομμάτια...το 1977 με τους Gong να έχουν διώξει απ την μπάντα τον David Allen και την γκόμενα του Gilly Smith, δημιουργήθηκε η αυτοσχέδια μπάντα των "Planet Gong" που έδωσε κάποια live, και ηχρογραφήθηκε το "floating anarchy"...ο τίτλος του δίσκου σχετίζεται με το ότι οι Here and Now ήταν δηλωμένοι ανάρχες ενώ και οι Gong ήταν πάντα πολύ κοντά ιδεολογικά στην αναρχία...στο κάτω μέρος του εξώφυλλου του δίσκου μάλιστα αναφέρει "προσοχή! μην πληρώσετε παραπάνω από δεν θυμάμαι πόσα δολλάρια για αυτό τον δίσκο, αν και το καλύτερο θα ήταν να τον κλέψετε"...το θυμήθηκα γιατί οι αδερφοί Wynne που είναι στα βασικά μέλη των Ozric έχουν δηλώσει πως ήταν σε αυτό το live, και μετά από αυτό πήραν απόφαση να φτιάξουν μπάντα...
http://www.youtube.com/watch?v=dFzc6-7pRV8 (Embedding disabled, limit reached)
Υ.Γ.3
Μάκη τώρα στην φάση που είσαι ότι και να σε πω χαμπάρι δεν θα πάρεις...οπότε, σ αφήνω μόνο σου να βγάλεις την άκρη...απλά κράτα στον νου σου όταν ακούς τους Dreamtheater τον Κουτσιανικούλη, κάποια στιγμή στο μέλλον θα σε βοηθήσει...