Μάλλον δεν έχεις βρεθεί σε live τους στο 8ball, ή και αλλού, να ανάβουν πυρσοί και να γίνεται τις πουτάνας. Καλά αυτή την παπαριά για το ότι τραγούδησαν σε σκυλάδικο, την αφήνω ασχολίαστη. Όσο για το αν τα τραγούδια τους είναι σαχλά το αφήνω στην κρίση του καθενός.
Λοιπόν μικρέ, άκου μερικά πραματάκια:
Πρώτον, ευτυχώς που ήρθε από το πουστομάνια το αμούστακο σχολιαρόπαιδο που δεν ξέρει ακόμα πού είναι το πουλάκι του να μας μάθει τη ζωή, να μας μάθει τι εστί live, πυρσοί και "γίνεται της πουτάνας". Α, και να μας μάθει επίσης τι εστί 8ball

Δεύτερον, βρε χαζούλι κι άμυαλο παιδάκι, έχεις αναλογιστεί πόσες παπαριές λες εσύ από την πρώτη μέρα που πάτησες το πόδι σου εδώ μέσα; Δεν σε αρχίζω στις παναγίες, γιατί ούτε αυτές δεν αξίζεις βλακάκο.
Τρίτον, σ'αρέσει-δε σ'αρέσει, οι φίλοι σου σε σκυλάδικο έχουν τραγουδήσει, ψάξτο λίγο πριν κάνεις τον πονηρό. Αν δεν το βρεις, έλα ρώτα εμένα να σου πω, μάλλον εσύ πήγαινες ακόμα δημοτικό τότε (όχι μάλλον, σίγουρα). Και μετά να μου πεις ποιος λέει παπαριές. Πες κάναν ένα λάθος και τελείωσε, αλλά αν δεν το ξέρεις μην ξεφτυλίζεσαι. Αν και το θέμα μας δεν είναι αυτό εδώ πέρα, θα μπορούσαν και να μην έχουν τραγουδήσει, το ίδιο θα ταν.
Τέταρτον, κόψε την πολλή τηλεόραση, δεν ενδείκνυται για άτομα που έχουν ήδη λιγοστό εγκέφαλο και γίνεσαι φρικιαστικά βαρετός και ρηχός με πολιτικάντικες ατάκες τηλεόρασης του στυλ "το αφήνω στην κρίση του καθενός". Σιγά μην το αφήνεις και στην κρίση του ελληνικού λαού μπαγλαμά.
Πέμπτον και κυριότερο, έχεις μπει με πολλή φόρα εδώ μέσα. Θα μας μάθεις προπονητική, θα μας μάθεις διαχείριση ομάδας, θα μας μάθεις και μουσική τώρα. Μόνο που εδώ δεν είναι η φάση να παπαρολογούμε ανούσια για να γεμίζουμε τις μοναχικές νύχτες του χειμώνα και να αναπληρώνουμε την έλλειψη γκόμενας. Δεν είναι το φόρουμ 1500 μέλη και 97% ηλίθιοι και καμένοι ιντερνετάκηδες, έχει άτομα πολύ αξιόλογα, ακόμα κι αν δεν μιλάνε πολύ.
Συμβουλή μου είναι λοιπόν να μιλάς λίγο και να ακούς πολύ, μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει, ειδικά στην κατάστασή σου. Τις εξυπνάδες που έκανες στο πουστομάνια, κρατά τις για εκεί.
Ψάξε το φόρουμ να δεις τι γίνεται από παλιά, ψάξε και διάβασε κείμενα, ψάξε τόπικ καυτά με θέματα "κρίσης" στην ομάδα και σε εποχές δύσκολες, όπως είναι και η σημερινή.
Και όταν γράφεις, να είσαι πολύ προσεκτικός, δεν είναι όλοι τόσο ευγενικοί και γενναιόδωροι όσο είμαι εγώ σήμερα μαζί σου. Αλλιώς απλώς θα επιβεβαιώνεις το
"με μπόλικη ψωλομαγκιά και δυσκολία στον στίχο και την ακραία επιτηδευμένη συμπεριφορά, για αυτό το κοινό τους είναι το πολύ 16 σε όλο τον κόσμο."
ΣΩΣΤΟΣ!ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ(ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΤΟΥ),ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΛΕΕΙ ΜΠΑΖΟ ΤΗΝ ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΚΑ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΥΡΕΣ(ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ)!ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!
http://www.youtube.com/watch?v=4HgSTUufjV0
ΑΤΣΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΜΙΚΕ...!

ΜΙΚΕ=ΘΡΗΣΚΕΙΑ!