Να 'μαι κι εγώ αν και άργησα, βασικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό που έζησα οπότε θα μεταφέρω τα λόγια του Αλέφαντου μετά τη συναυλία:
"Ακούστε όλοι Αλέφαντος μιλάει τώρα. Τα πάντα όλα, μάθετε σώου στους άρχοντες ρε παιδιά, τι να λέμε τώρα, αυτός ο Άγγος, (τον είχα κάποτε στη Δράμα) διδάσκει ο άνθρωπος, πάνω, κάτω, ψηλά, χαμηλά, με τα σόλα του τις τούμπες του και τα όλα του. Και ας είναι κάποιας ηλικίας, φαίνεται ο παίχτης είναι φαντεστύλ και ας κάνει και κάποια λαθάκια, δεν τον βγάζεις ποτέ. Και παίζει για ένα κομμάτι ψωμί. Ρε εδώ του σκίστηκε το πουκάμισο σα του Σάκη και δεν είχε δεύτερο να βάλει και συνέχιζε μέσα στη νύχτα μισόγυμνος, τι να λέμε τώρα...
Και ο άλλος που ναι σα μπετατζής με την τραγιάσκα και το γελέκο, ο Ράιαν - Μπράιαν πες το κι έτσι, ρώτα μένα να σου πω, μια χαρά παιδί είσαι και ας μην είσαι όπως παλιά, χωρίς εσένα δε γίνεται ματσάκι αγορίνα μου, άκου το δάσκαλο, πάντα έτσι να παίζεις και θα μείνεις δέκα χρόνια στην κορφή. Με τις κινήσεις σου τα πέρα δώθε σου. Αυτοκράτορας. Τιτανομέγιστος.
Και οι άλλοι καλοί παίχτες αλλά δεν τις λες και πριμαντόνες. Στις ομάδες όμως χρειάζονται και οι εργάτες και δεν πρέπει να παραπονιέται κανείς. (θυμάμαι είχα κάποτε το Ζήφκα στον Ηρακλή, αλλά όλοι ήξεραν το Βάσια, τι να λέμε τώρα) και ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, στηρίζει τους παίκτες, είναι θερμοί, φωνακλάδες, σπουδαίοι οπαδοί είχε καμια 50άρα χιλιάρικα μάξινουμ, μαξιμουμ πες το κι έτσι.
Όσο για το σώου, Αλέφαντος μιλάει, μόνο ο μεγάλος Κόκκαλης και ο μάνατζερ των έϊ σύ τί 'σαι (!;) τα κάνει αυτά. Και κανόνια να βαράνε και τρένα να βγαίνουνε (όχι σαν αυτό το Δώνη, που το έπαιξε προπονητής) και καμπάνες να σημαίνουνε, μου'ρθε να κάνω το σταυρό μου, και κούκλες με κάτι βυζά ΝΑ, τι να λέμε τώρα...
Μάθετε μπαλίτσα από τους άρχοντες να πούμε πως πρέπει να γίνονται τα κονσέρβα, κονσέρτα πες το κι έτσι..."
Υ.Γ. Έχω αρχίσει σοβαρά να το σκέφτομαι για ταξιδάκι Αυστραλία όπου το 2010 συνεχίζουν το τουρ εκεί κάτω, με petrovgr αγκαζέ που ξέρει τα κατατόπια, σφ ΠΑΟΚ μέλμπουρν και τα σχετικά όπως και επίσκεψη στον τρελομάκη της αδελαϊδας και του φόρουμ μας. Φεβρουάριος θα έιναι, καλοκαίρι θα είναι, όλα σπέτσιαλ.