Author Topic: Μουσική - απόψεις, κριτικές για αυτά που ακούμε  (Read 145397 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Η ωρα ειναι... Βουλγαροι... ειπε... bulgari εννοουσε οπως ο ιδιος ειπε μετα απο την μαρκα ρολογιου.. τον πιστευει κανεις σας?
Συμφωνω με τον poligiros4

MetroStar

• Guest
Ε αυτός ηθοποιός είναι. Τον έχετε δει ποτέ Τούμπα?

chiltsid

• Guest
εγω λεω να μετεφερθει στο τοπικ    Μουσική - απόψεις, κριτικές για αυτά που ακούμε.

ο καθε ενας εχει το γουστο του,κατι που ειναι σεβαστο,αλλα μην ανοιγουμε ο καθενας μας τοπικ για τον αγαπημενο μας τραγουδιστη,θα γεμισουμε 300 τοπικ σε μια βδομαδα!

MetroStar

• Guest
Έχει ήδη άλλα 2-3 τόπικς τραγουδιστών και συγγροτημάτων . Μεταφέρετε τα.

Offline arwstos

• Αλλαγή
εγω λεω να μετεφερθει στο τοπικ    Μουσική - απόψεις, κριτικές για αυτά που ακούμε.

ο καθε ενας εχει το γουστο του,κατι που ειναι σεβαστο,αλλα μην ανοιγουμε ο καθενας μας τοπικ για τον αγαπημενο μας τραγουδιστη,θα γεμισουμε 300 τοπικ σε μια βδομαδα!

Done, ασχετα αν και μενα με αρεσουν πολλα τραγουδια του Νοτη.
(και μια παραγγελια: τη Διαθηκη  ;D )

Σε ενα forum με τοσο πολλα μελη θα αναγκαζομασταν να εχουμε topics για ολα τα συγκοτηματα που υπαρχουν στο κοσμο...

Στις 2 τελευταιες σελιδες καποια μηνυματα προερχοταν απο τη συζητηση
στο topic του Σφακιανακη και καποια απο το topic του Μελα γι'αυτο ισως μπερδευτειτε οσοι τα διαβασετε.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Diego-4

• Guest
προπαγανδα????απο ποιον????απο την μαφια που δεν θελει τον νοτη??
καθολου προπαγανδα @μελινα καθολου την ειχε πει την κοτσανα του και μετα εκανε σαν γατακι....τεσπα να σας αφησω να χαρειται αυτον που ηθελε ενα βραδυ να σας μιλησει στα βουλγαρικα.....

Ήσουν εκεί ? Το άκουσες ? Ποια μέρα ? Γιατί άλλοι ήταν Πέμπτη , άλλοι Παρασκευή , άλλοι Σάββατο , άλλοι ήταν και Δευτέρα..Άντε αραξτε με αυτή τη μαλακιά που την αναπλάθεται συνέχεια.Ούτε ψέματα δεν ξέρετε να λέτε..Θα μου πείς εσύ τι μας είπε και πως μας έκανε που στο είπε ο φίλος σου , που το άκουσε απο έναν φίλο του , που του το είπε ο περιπτεράς του..Παρακολουθώ τον Νότη απο το 94 και ξέρω καλά.
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έφυγε το topic επίσης απο την θέση του. Δικέφαλε νομίζω σε ρώτησα πριν το ανοίξω!
Το στοίχημα ας πούμε που υπάρχει εκεί , είναι καλύτερο..Τι να πώ ρε , δεν ασχολούμαι γιατί θα γίνουμε μουνί πάλι.
« Last Edit: February 08, 2009, 02:53:12 by Diego-4 »

Diego-4

• Guest

Edit Capricorn

Kόψε τους χαρακτηρισμούς

« Last Edit: February 08, 2009, 03:58:01 by Capricorn »

rounos

• Guest
Ντιεγκο ακου οτι γουσταρεις και μη τρελενεσαι.Ολοι εχουμε διαφορετικα γουστα,ειναι αφορμη τωρα αυτο για να χαλιεσαι?Κουλ,ακους και γουσταρεις για τη παρτη σου....Τα γραφω αυτα χωρις να ξερω τι εχει παιχτει με τα τοπικ,δεν ειναι σωστο να "χωνομαι" στα του φορουμ κλπ...

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
Diego νομιζω οτι σε αυτο το θεμα σφαλεις.Στα οπαδικα και στα του ΠΑΟΚ συμφωνω τις περισσοτερες φορες μαζι σου.Σε αυτο ομως εχεις λαθος.Θυμαμαι τοτε που ειχε γινει το σουσουρο ανθρωπους να βγαινουν στα ραδια και να τον κραζουν.Ανθρωποι που ητανε παροντες στο συμβαν.Γενικα ειμαι τις αποψης οτι καθε καλιτεχνης πρεπει να κρινετε για τις δημιουργιες του.Οταν πετας ομως μια τετοια λακαμια και σε νυχτερινο μαγαζι για εμενα εισαι 100% οφφ.
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

Diego-4

• Guest
Ναι , εκείνη την ημέρα που το είπε , ήταν ολη η Θεσσαλονίκη στην Πύλη Αξιου , το ξέρω..
Δεν ασχολούμαι.Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι γουστάρει , στα παπάρια μου.

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
Δεν σου ειπα οτι ητανε ολη η θεσσαλονικη.Ητανε ομως μουσικος παραγωγος απο σταθμο που ακουγα εκεινη την εποχη.Και ειχε γινει θεμα.Δικαιωμα σου να τον θεωρεις τραγουδισταρα,δικαιωμα ομως και ολων των υπολοιπων να των κρινουν και για καποιες ακραιες αποψεις που εχει. ;)
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

Diego-4

• Guest
και σένα δικό σου θέμα εάν πιστεύεις τον μουσικό παραγωγό που το έκανε θέμα . Ξέρω για ποιον μιλάς και ξέρω και για ποιο λόγο έγινε το θέμα..Πάντως καλά έκανες και το ποσταρες αυτό με τον μουσικό παραγωγό (Ραδιο Θεσσαλονίκη , Ερωτικός Fm) γιατί επιβαιβεώνομαι ... Να σε καλά.

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
 Δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας γιαυτο.Απλα διαφωνουμε.Νομιζω οτι εμεσως πλην σαφως ομως εχει παραδεχτει οτι εχει κανει λακαμια ο Νοτης την συγκεκριμενη μερα.Σε μια συνεντευξη του.Ανεφερε οτι ητανε απλα μια παρεξηγηση
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

Diego-4

• Guest
Δεν νομίζω , έχω όλες τις συνεντευξεις του Νότη για το θέμα , πουθενά δεν υπάρχει αυτό που λές.

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
Iσως κανω και λαθος.Τεσπα.Δικαιωμα σου να ακους ενα συγκεκριμενο καλιτεχνη.Δεν μπορεις ομως να επιβαλεις και σε αλλους να τον θεωρουνε κορυφαιο.Φιλικα παντα.
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

Diego-4

• Guest
Δεν νομίζω να επέβαλα κανέναν να θεωρήσει το οτιδήποτε , δεν είναι εκεί το θέμα μας.

Diego-4

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=GNpNCTch3lE (Embedding disabled, limit reached)

Offline Suicidal

• Βασικός
 :P War for Territory  :P

http://www.youtube.com/watch?v=MSine5YXtuc (Embedding disabled, limit reached)

Choice control , Behind propaganda
Poor information , To manage your anger

=============================================================

Κι επειδή έχω φάει κόλλημα πρωινιάτικα με το θεικό τους Live at Donington 1994,
smash your heads ! ! ! !

http://www.youtube.com/watch?v=sMvWQwOdYe8 (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=Apj_dzhQiTQ (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=2oRsw1wuhaA (Embedding disabled, limit reached)

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Diego-4

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=BJCTrolF3CY (Embedding disabled, limit reached)

Propaganda and lies is the easy way

Diego-4

• Guest

Όπως και αν ο κάθενας άνοιγε ένα τοπικ για το τυχερό παιχνίδι που του αρέσει να τα χώνει , θα γεμίζαμε άλλα 300 τοπικ.