Min treleneste re magges...exoume zisei kai perasei polu xeirotera....epoxes Boulinou me paiktes g' ethnikis,adeia Toumpa kai apousia makroxroni apo Eurwpi
Egw na sas pw kai tin mauri mou alitheia,meta to fiasko me ti Maccabi imoun adiaforos gia to UEFA....sxedon den to ithela....giati fetos eixa oneira gia edromes magikes kai YPOKLISI tis Eurwpis ston pio TRELAMENO LAO!
Etsi opws einai i omada pantws....na mi sas pw kalutera pou den perasame kai sto C.L.!
To C.L. to thelw otan tha exw omada aksia na stathei kai na palepsei,opws otan eixa Fratzesko,Vryza,Zagoraki,Georgiadi....kai to megalo 10ari ton Camps

Einai dunaton na thelw na dw PAOK enantion real,juve,bayern me Xasiwti,BoKWLO,Atmatzidi,Giasemaki......?
Loipon uparxoun kai xeirotera,vlepe rouli,xanoumisa....opou o roulis odigeitai ston afanismo(neolaia rouli eidos pros eksafanisi)....kai i xanoumissa gia na ksexrewsei kai na min pesei b'-d' ethniki tha perasoun POLLA XRONIA!
Thelw na suzitisoume kapoia stigmi gia to mellon tou PAOK,ameso kai makroprothesmo....i logiki leei oti arga i' grigora tha ginoume i omada pou oloi oneireuomaste....arkei na diatirisei ti dunamiki tou o kosmos....kai tha tin diatirisei giati o PAOK einai i PRWTH dunami se oli tin B.Ellada,kai oi alloi odigountai ston afanismo