να ρωτήσω κάτι και ας το πάρετε ως χιουμοριστικό, ως ανέκδοτο.
Το χανούμι ζήτησε εισιτήρια; Αν ναι ποια ήταν η θέση μας; Αρνηθήκαμε και έληξε το θέμα; Τους δίναμε και δεν μας άφησε το κράτος-κατεστημένο-σύστημα" που μας πολεμάει συνεχώς;
Το χανούμι δεν ζήτησε εισιτήρια; Αν δεν ζήτησε, κάναμε αντιπρόταση για ανταλλαγή εισιτηρίων και μας αρνήθηκαν;
Τελικά ποια είναι η πολιτική της ΠΑΕ; να παίρνει εισιτήρια μόνο με τα χωριά και με τους άλλους να βολεύεται πίσω από την αρνητικότητα του κράτους-κατεστημένου-συστήματος" που μας πολεμάει;
Οι σύνδεσμοι τελικά ποιες πιέσεις κάνουν για τα ταξίδια τους; Να πιέζουν με μία ανακοίνωση στην μέση του καλοκαιριού και να τραγουδάν-με μισό λεπτό στο γήπεδο ότι οι εκδρομές δεν σταματάνε και να βρίζουν-με το κρατος-κατεστημένο-σύστημα" που μας πολεμάει;
Καταλαβαίνω ότι μία διοίκηση, που δεν νοιώθει, να βολεύεται απ όλη κατάσταση, εμείς σαν λαός τι κάνουμε; Βολευόμαστε με μία Νέα σμύρνη και με το πανηγυρτζήδικο Λονδίνο; Πότε θα βρεθούμε σε έναν πραγματικό αγώνα-πόλεμο για τον Π.Α.Ο.Κ. και τον λαό του;
Θα αφήνουμε να περνάνε έτσι τα χρόνια; Σε λίγο θα ξεχάσουμε πως είναι το ΟΑΚΑ και το Καραΐσκάκη!! Να πεις εδώ ξεχάσαμε πως είναι η σκουληκοφωλιά, στα άλλα θα κολλήσουμε;
Ξέρω ξέρω δεν σ αφήνει η γαμημένη η πολιτεία... ενώ εμείς ξεσκιζόμαστε να πάμε!
Φιλε μου μαζι σου. Με την αεκ εχω ζησει εναν απο τους καλυτερους εκτος εδρας αγωνες (το 3-4 στην ν. φιλαδελφεια) και μια εκδρομαρα στο ΟΑΚΑ με τα χανουμια να κρυβονται στον Περισσο και τα Πευκακια...
Αλλα δεν νομιζεις οτι ειναι πληρως ακαιρο εστω να το συζηταμε αυτο;
Δεν το εχεις παρει αποφαση οτι δεν προκειται να δεις ξανα μετακινηση μεταξυ ΠΑΟΚ, γαυρου, βαζελου, αεκ και αρη;
Οσον αφορα την τελευταια σου προταση, αρκει και μονο που γραφεις "δεν σε αφηνει η πολιτεια", δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο. Μιλαμε για την πολιτεια (ποσο ειρωνικος ορος...) η οποια εχει αφαιμαξει τον λαο και εχει οδηγησει την χωρα στον πατο, και θα αντιδρασει ο κοσμος γιατι... δεν θα ξανα παμε Καραϊσκακη;
Και κατα την γνωμη μου, στην διαμορφωμενη αυτην κατασταση το χερακι το εχουν βαλει ολοι οι οπαδοι των μεγαλων ομαδων... Γιατι υπηρχαν χρονια που οταν γινοντουσαν ανταλλαγες οπαδων ειχες μεσα σου την πεποιθηση οτι "κατι θα γινει" αλλα πλεον αυτο εχει μετατραπει σε βεβαιοτητα.
Το θεμα των μετακινησεων ειναι το μονο που αν ειχα την δυνατοτητα, θα καθομουν σε ενα κοινο τραπεζι με συνδεσμιτες αλλων ομαδων για να γινει μια συνεννοηση ωστε να μην δινονται τετοιες αφορμες (ισως και αιτιες) στην καθε πολιτεια να σου απαγορευσει την μετακινηση. Γιατι στην τελικη ολοι μας για την Κυριακη ζουμε και οσοι εχουμε ζησει παιχνιδια στην χαβουζα ξερουμε καλα την διαφορετικοτητα μιας τετοιας εκδρομης.
Παλιοτερα, οταν ημουν Αθηνα, γνωριζα ατομα (κυριως ταριφες) που μου λεγαν ιστοριες για τις εκδρομες τους στην Τουμπα και βγαζαν εναν ασυλληπτο σεβασμο για τον Ναο. Οι νεοτερες γενιες αλλοθρησκων πως να σεβαστουν το γηπεδο σου ομως, που το βλεπουν μονο στο youtube;