Και αυτην ειδικα θα την αγαπησουμε ακομα περισσοτερο σε μερικους μηνες γιατι θα εχει συνδεθει με το πρωταθλημα που θα παρουμε.

Δεν μπορεί να το εννοείς, εεε; Αν το εννοείς πάντως θέλω να μου πεις τι πίνεις και δεν μας δίνεις. Ξηγήσου φιλαράκι και δώσε και σε μένα 
Όσο για τη φανέλα τη χθεσινή μου άρεσε πάρα πολύ
Μιλαω σοβαροτατα και χωρις την επηρεια ουσιων. Εχουμε και λεμε
Το αεκ που τοσα χρονια λεγαμε πως τη βγαζει, ποτε θα σκασει αυτο μπαλονι, πως επιβιωνει,ως ποτε θα τη σωζει ενας απο μηχανης Θεος, ε, να λοιπον φετος θα διαλυθει απο τα χρεη της. Οπου να ναι θα αρχισουν να σκοτωνονται μεταξυ τους, δεν παει αλλο.
Ο βαζελος χωρις Σισσε και με καποιον που κανει τον προπονητη αυτη τη στιγμη ειναι "ο Λετο και οι 11 μαλακες". Διοικηση δεν εχουν και δεν ξερουν απο τετοιες συνθηκες. Δεν τους μετραω λοιπον καν αυτους.
Μενει η η κοκκινη πουτανα με τον υπερτιμημενο μυτογκα της και το πολυεθνικο τσιρκο του και φυσικα τον χοντρο μαφιοζο απο πισω. Πιστευω οτι τα Χριστουγεννα θα ειμαστε 3-4 βαθμους πισω τους δευτεροι και καμμια 6-7 βαθμους μπροστα απο τους υπολοιπους. Ερωτηματικο η παραγκα και ποσο θελει να τολμησει να τον σπρωξει. Αν λοιπον μεχρι τοτε μας εχουν βγει οι 2 που πηραμε τελευταια (δεν ειμαι σιγουρος αλλα το ευχομαι) και καταλαβει η διοικηση ποσο μεγαλη μαλακια εκανε που δεν εκμεταλλευτηκε την κατασταση να ενισχυσει την ομαδα εγκαιρα και το διορθωσει κανοντας αλλες 2 σωστες προσθηκες, τοτε μονο με κλοπη το χανουμε το πρωταθλημα. Αρκει οπως ειπα μεχρι τα Χριστουγεννα να ειμαστε κοντα στον γαυρο.
Και για να ειμαστε ον τοπικ: Αν κανουμε
εμφανισεις περιοδου 2011-12 μετριες σαν την σημερινη, δεν θα βγαινουμε αλωβητοι οπως σημερα.

Πρεπει οι παιχτες να προσπαθουν περισσοτερο γιατι υπαρχουν ακομα χτυπητες αδυναμιες