Author Topic: ΠΑΟΚ- Tottenham Ηotspur 0-0 Πέμπτη 15/09/2011 ώρα 20:00 ANT1  (Read 5932 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ανοιγω το τοπικ για το 1ο ματς των ομιλων και ευχομαι να αποδειχθω γουρλης...

Το ματς εμαθα οτι θα το δειξει ο ΑΝΤ1 και φανταζομαι πως η ειδηση σας ενδιαφερει.

Σχετικα με το ματς, δηλωνω ευθαρσως οτι δεν το φοβαμαι καθολου. Ο ΠΑΟΚ ξερει καλα πως να γαμαει τους καφενεδες του νησιου και ειμαι σιγουρος πως για αλλη μια φορα θα το κανει πραξη.

Αγγλιδα πατσαβουρα βρωμιαρα σουρωμενη, ερχεται ο γαμιας σου με την πουτσα σηκωμενη.

ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ, ΓΑΜΩ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ
« Last Edit: September 08, 2011, 13:45:08 by POYLEN-4- »

Offline scouser4

• Αλλαγή
αφου το ανοιξες εσυ ειμαι σιγουρος  :'(

Offline babis36

• Αλλαγή
ΟΟΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΠΤΗΝΑ, ΟΟΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nf

• Αποστολή
  • **
ΟΟΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΠΤΗΝΑ, ΟΟΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ
Ανοιγω το τοπικ για το 1ο ματς των ομιλων και ευχομαι να αποδειχθω γουρλης...

Το ματς εμαθα οτι θα το δειξει ο ΑΝΤ1 και φανταζομαι πως η ειδηση σας ενδιαφερει.

Σχετικα με το ματς, δηλωνω ευθαρσως οτι δεν το φοβαμαι καθολου. Ο ΠΑΟΚ ξερει καλα πως να γαμαει τους καφενεδες του νησιου και ειμαι σιγουρος πως για αλλη μια φορα θα το κανει πραξη.

Αγγλιδα πατσαβουρα βρωμιαρα σουρωμενη, ερχεται ο γαμιας σου με την πουτσα σηκωμενη.

ΠΑΟΚ ΓΑΜΩ, ΓΑΜΩ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ

:extralaugh: :extralaugh:

Αποθέωση πολιτισμού!
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ

Offline Suicidal

• Βασικός
hotsup παει γραφει ο γκάφλας ο κινγκ.....  :D :D :D :D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

northeagle_4

• Guest

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Αλλος την εκανε την μαλακια  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Πουλεν σε φωτογραφιζουν..  :'( :'( 

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

zagorakis

• Guest
Εγω βγηκα ομως και το ειπα στο Live. Επρεπε να κανω τον μαλακα.

King εγω ανοιγω τα τοπικ εχω μονο νικες κανoνισε  ;)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Μου το γαμησατε για τοπικ.  :'(
2 μου το γκαντεμιαζουν, ενας μου χαλαει τον τιτλο, 2 τρωνε τον παπα και χασκογελανε, κανονιστε μαλακες να χασουμε και μετα να λετε οτι φταιω εγω  :'( :'(

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Πάντως εβραίοι τα σκουλήκια, εβραίοι και αυτοί!!!!!
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Γαμήσαμε το κανονάκι πριν 15 χρόνια, ήρθε η σειρά για το εβραικό πετεινάρι...

Οι Άγγλοι σκίζονται πως στο πρώτο ματς θα κατεβάσουν τα τριτοτέταρτα τους, δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί ή είναι πουστιά για να μας παραπλανήσουν, το ζητούμενο είναι η ΤΟΥΜΠΑ να μασάει σίδερα και η ομάδα μας να ματώσει τη φανέλα... Εδώ έχουμε πατήσει άλλους κι άλλους, δε μασάμε!

Α ρε πούστη δεν περνάνε οι μέρες...............

kostas4

• Guest

το πουλεν εχει αηττητο φετος..ετσι για την στατιστικη

Offline Català

• Αλλαγή
ήρθε η σειρά για το εβραικό πετεινάρι...

:'( :'( :'( :'( :'( :'(

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
άγγλε εβραίε τον κόλο σου γουστάρω....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Επιτέλους ήρθε η ώρα να παίξουμε με την πραγματικά μεγάλη ομάδα του Λονδίνου μιας και κάτι άλλα λιμά τα τακτοποιήσαμε δεόντως πριν μερικά χρονάκια. Και σε αυτόν τον πρόωρο τελικό...

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΤΕΝΑΜ

H Tοτεναμ θεωρειται το μεγαλο φαβορι,οχι απλα για την προκριση στην επομενη φαση αλλα και για την κατακτηση του Γιουροπα Λιγκ.
Η φημισμενη αγγλικη ομαδα ιδρυθηκε το 1882,εχει εδρα το Λονδινο και μια σπουδαια ιστορια.

Εχει κατακτησει δυο φορες το κυπελλο UEFA,το 1972 και το 1984,και μια φορα το Κυπελλο Κυπελλουχων το 1963.
Εντος των συνορων εχει στεφθει δυο φορες Πρωταθλητρια Αγγλιας το 1951 και το 1961,οκτω φορες εχει κατακτησει το Κυπελλο Αγγλιας τις χρονιες 1901,1921,1961,1962,1967,1981,1982 και 1991,ενω εχει ''σηκωσει'' τεσσερις φορες το Λιγκ Καπ Αγγλιας τις χρονιες 1971,1973,1999 και 2008.

Τα ''σπιρουνια'' βρισκονται σε ανοδικη πορεια τα τελευταια χρονια,εχοντας κανει σπουδαιες μεταγραφες,ενω φετος bookmakers καθως και η Ουεφα μεσα απο τις αναφορες της στη επισημη ιστοσελιδα της,την χριζουν ως πρωτο φαβορι για την κατακτηση του τροπαιου του Europa League.

Στο δυναμικο του συλλογου υπαρχουν παικτες οπως ο Ραφαελ Φαν ντε Φαρ,ο Εμάνουλε Αντεμπαγιόρ,ο Άααριν Λένον,ο Ζερμεν Ντεφο,ο Λούκα Μόντριτς και ο Ρόμαν Παβλιτσένκο.
Ο Γκάρεθ Μπέιλ,ενα απο τους κορυφαιους αριστερους μπακ-χαφ αυτην την χρονικη περιοδο στον κοσμο.
Η Τοτεναμ τον απεκτησε το 2007 απο την Σαουθάμπτον και αυτη η μετακινηση της κοστισε συνολικα 7 εκατομμυρια λιρες.
Στα 22 του ο Ουαλος εχει ηδη απασχολησει μεταγραφικες ομαδες οπως η Ρεαλ Μαδριτης,ωστοσο τον περασμενο Μαρτιο η διοικηση της λονδρεζικης ομαδας ανανεωσε την συνεργασια μαζι του εως το 2015.

Στην τεχνικη ηγεσια της ομαδας βρισκεται ο 64 χρονος Χάρι Πέντκναπ,ο οποιος γνωριζεται πολυ καλα με τον Κωστα Χαλκια απο την κοινη παρουσια τους στην Πόρτσμουθ (η σχεση τους δεν ηταν και η καλυτερη δυνατη).
Πολυ εμπειρος τεχνικος που εχει περασει απο την Μπόρνμουθ,την Γουεστ Χαμ,την Πόρτσμοθ και την Σαουθάμπτον πριν φτασει μεσω της Πορτσουθ,στην Τοτεναμ.

Στην φαση των πλει οφ του Europa League,η Τοτεναμ προκριθηκε με αντιπαλο τη Σκωτζεζικη Χάρτς.Η Τοτεναμ κερδισε εκτος εδρας με σκορ 5-0 χαρη στα γκολ των Μπέιλ,Φαν Ντε Φάαρτ,Λεννον,Ντεφοέ και Λίβερμορ,ενω στο γηπεδο της εφερε ισοπαλια.

Η εδρα της ειναι το ιστορικο ''Γουάιτ Χαρτ Λέιν'',το οποιο κατασκευαστηκε το 1899 και εχει χωρητικοτητα 36.230 θεσεων.
Στα σχεδια των ανθρωπων της Τοτεναμ ειναι η ομαδα να μετακομισει το 2012 στο νεο γηπεδο που κατασκευαζεται,χωρητικοτητας 58.000 θεσεων....

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Χεουρέλο Γκόμες
Κάρλο Γκουντιτσίνι
Μπραντ Φρίντελ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Άλαν Χάτον
Γκάρεθ Μπέιλ
Γιούνες Καμπούλ
Γουίλιαμ Γκαλάς
Σεμπαστιάν Βασσόνγκ
Μίκαελ Ντόσον
Φεντράν Τσόρλουκα
Λέντλει Κινγκ
Κάιλ Γουόλκερ
Μπενοίτ Ασσού Εκότο

ΜΕΣΟΙ

Τομ Χανλεστόν
Άρον Λέννον
Ζερμέιν Τζένας
Ράφαελ Φαν Ντε Φάαρτ
Γουίλσον Παλάσιος
Λούκα Μόντριτς
Νίκο Κράνιτσα
Ντάνι Ρόους Τζέικ Λίβερμορ
Σαντρό
Άντρος Τάουνσεντ
Ντέιβιντ Μπέντλει
Στιν Πίνααρ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Τζιοβάνι Ντος Σάντος
Ρόμαν Παβλιτσένκο
Πίτερ Κράουτς
Ζερμέν Ντεφό
Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ...

zagorakis

• Guest
Στη λίστα και ο Ντος Σάντος

Η UEFA ανακοίνωσε τα 25 ονόματα των ποδοσφαιριστών της Τότεναμ που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League

Ο Χάρι Ρεντναπ συμπεριέλαβε, τελικά, τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος στη λίστα με τους παίκτες που δηλώθηκαν στην UEFA για τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο τεχνικός της Τότεναμ δήλωσε 25 ποδοσφαιριστές και μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός. Αντίθετα, εκτός λίστας έμεινε ο Ολλανδός Ράφαελ Φαν Ντε Φάαρτ, ο οποίος μετά το σοβαρό τραυματισμό του δε θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια των "σπιρουνιών".

Το επίσημο σάιτ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έχει αναρτήσει τη λίστα της Τότεναμ, η οποία αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Τερματοφύλακες

1) Εουρέλιο Γκόμες

23) Κάρλο Γκουντιτσίνι

Αμυντικοί

3) Γκάρεθ Μπέιλ

4) Γιούνες Καμπούλ

13) Γουΐλιαμ Γκαλάς

19) Σεμπαστιάν Μπασσόνγκ

20) Μίκαελ Ντόοσουν

22) Βεντράν Τσόρλουκα

26) Λέντλεϊ Κίνγκ

28) Κάιλ Γούολκερ

32) Μπενούτ Ασσού- Εκότο

Μέσοι

6) Τομ Χαντλεστόν

7) Άαρον Λέννον

8) Σκοτ Πάρκερ

14) Λούκα Μόντριτς

21) Νίκο Κράνιτσαρ

25) Ντάνι Ρόους

29) Τζέικ Λίβρεμορ

30) Σαντρό

40) Στίβεν Πίεναρ

Επιθετικοί

9) Ρόμαν Παβλιτσένκο

10) Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ

17) Τζιοβάνι Ντος Σάντος

18) Ζερμέιν Ντεφόε

27) Ιάγκο Φαλκέ

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/sth_lista_kai_o_ntos_santos.1358457.html