ποια διαιτησια και μαλακιες ρε...παρηγορια στον αρρωστο και δικαιολογια των αδικαιολογητων
Για να μη λέμε πολλά και το κουράζουμε: όχι Κάπρι, δεν είναι δύσκολο να δούμε ότι παίζει και το ελλιπές ρόστερ και η διαιτησία. Άλλο όμως πού ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ η ήττα και άλλο ποιος ΦΤΑΙΕΙ. Ακόμα και αν το κοράκι είχε κάνει όργια εχτές, δεν μπορούμε να καταμερίζουμε τις ευθύνες ισόποσα.
Το κοράκι ήταν γαμημένο μια ζωή και θα είναι γαμημένο μια ζωή. Το ξέρουμε όλοι και δεν αλλάζει, ούτε θα άλλαζε αν πήγαινε η διοίκηση του ΠΑΟΚ στις συνεδριάσεις της λίγκας.
Επειδή όμως πρέπει να μιλάμε με τα εκάστοτε δεδομένα, αυτό είναι το κοράκι και τέλος. Δεν μπορείς να το παίρνεις ως αστάθμητο παράγοντα. Είναι στο πρόγραμμα. Σίγουρα αδικούμαστε, αλλά πρέπει να το παίρνουμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ για δεδομένο και δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε μια ζωή στη διαιτησία.
Στην τελική δε θέλω έναν ΠΑΟΚ κλαψιάρη, δεν είμαι ούτε εγώ προσωπικά και δεν μπορώ να βλέπω την ομάδα μου έτσι.
Εχτές συνετέλεσε πράγματι, αλλά δε φταίει για το χάλι μας, και σίγουρα δε φταίει "πρωτίστως".
Το κοράκι φταίει που γυρνάμε σε εποχές σαρδέλας σιγά σιγά;
Τα ίδια και μετά την ήττα από ζέλα στα πλέυ ωχ, έφταιγε το κοράκι που είχαμε κλειστεί στο 1/4 του γηπέδου. Ας κοιτάμε την ουσία και την αλήθεια και ας αφήσουμε τις τυπικούρες όχι τον τράβηξε, όχι αν δεν ήταν 3 χιλιοστά οφσάιντ θα είχαμε βγει τσουλού και πάει λέγοντας.
Και τέλος, όσοι τα ρίχνετε πρώτα στη διαιτησία, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΔ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. Πού αποσκοπεί αυτή η τακτική και ποιον συμφέρει. Έλα, σκεφτείτε, δεν είναι δύσκολο...