Author Topic: εργοτέλης- ΠΑΟΚ 2-1 Σάββατο 10/09/2011 ώρα 19:30 novasports2  (Read 3792 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
αυτοι ειναι ποσα χλμ μακρια και χειροκροτανε τον πουτανας τον γιο και φωναζουν εμεις μαζι με χειροκροτημα ξανα σε ηττα

δεν φταινε αυτοι ομως αλλα αυτοι που αφηνουμε να διαμορφωνουν την νοοτροπια νας.τον ΠΑOΚ τον μικραινουμε οταν δεν εχουμε απαιτησεις

τελος ολοι εμεις που κραζουμε τον χ και τον ψ σε αυτη την ομαδα θα μιλησουμε οτι ημασταν απων;απων ο λαος του ΠΑΟΚ μαγκες μου...προεχει το λονδινο
« Last Edit: September 11, 2011, 12:01:06 by northeagle_4 »

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **

gabriello

• Guest
τρομερο ξεμπροστιασμα της διοικησης απο μπολονι στη συνεντευξη τυπου παντως...Αυτο ειναι που πρεπει να μας προβληματιζει...Ο ανθρωπος σχεδον εκλιπαρει για επιθετικο και πλεον το λεει σχεδον ακομψα!

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **

τελος ολοι εμεις που κραζουμε τον χ και τον ψ σε αυτη την ομαδα θα μιλησουμε οτι ημασταν απων;απων ο λαος του ΠΑΟΚ μαγκες μου...προεχει το λονδινο

Σωστό,και λίγο αυτοκριτική δεν βλάπτει.

Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

northeagle_4

• Guest
   Οταν στο 83 παιζεις με 10 προηγησε με 0-1 και μεσα σε 3 λεπτα χανεις με ανατροπη 2-1 δεν υπαρχουν μα και μου αλλα ρεσιταλ μαλακιας σε ολα τα επιπεδα διοικητικα,προπονητικα,παικτικα.
   Η αποβολη για μενα ειναι τραβηγμενη στο κεντρο του γηπεδου καμια προυποθεση για κοντρα αφου ο μπαφι ειναι διπλα για ενα απλο τραβηγμα δεν βγαζεις κοκκινη.Το ματς δεν το ειδα ,απλα τις φασεις γιαυτο δεν εχω αποψη πως παιξαμε αλλα μια του κλεφτη 2 του κλεφτη μας τον φορεσε ο τελης 2 χρονιες παιρνουσαμε με πολυ τυχη απο εκει,ειδικα περσυ φετος που ειχες πιο πολλες φασεις εχασες....
  για τιε ελειψεις του ροστερ γνωστα και πριν το ματς απλα το μια θεος το μια αμπαλλος δεν ειναι σοβαρο.

αυτο που λεει ο γιαννιωτης ειναι και το πιο σοβαρο ,το συζητουσαμε βασικα ολη την εβδομαδα. εχουμε μαθει λονδινα,δουβλινα και μας χαλαει η κρητη ? αντε και εκδρομες ειναι απαγορευμενες ,ουτε ενα καλεσμα ,ουτε "θα ειμαστε εκει" οι συνδεσμοι μας ? γιατι ? και κραζουμε τα παιδια που ηταν στο πεταλο επειδη ειπαν εμεις μαζι αλλα τουλαχιστον ηταν παρον ,δεν καταλαβαινω μερικα πραγματα.Μετα μας εκοψαν τις εκδρομες επο,ζαγορακης και και και.... ετσι δεν πολεμας παντως απαγορευσεις.-

Offline 8emhs

• Αλλαγή
   Η αποβολη για μενα ειναι τραβηγμενη στο κεντρο του γηπεδου καμια προυποθεση για κοντρα αφου ο μπαφι ειναι διπλα για ενα απλο τραβηγμα δεν βγαζεις κοκκινη.

Διαφωνω για την καρτα. Ηταν ο ορισμος της κιτρινης. Τραβηγμα απο πισω με μοναδικο στοχο να σταματησεις εσκεμμενα τον αντιπαλο. Μεγαλη μαλακια (οπως και η αστεια πρωτη καρτα με το χερι)

northeagle_4

• Guest
μπορεις να διαφωνεις και καλα κανεις αλλα την ωρα του τραβηγματος ο παικτης του τελη ειναι μονος στο κεντρο και εχει διπλα του αριας -μπαλαφα και ολη την αμυνα(4 παικτες) οργανωμενη.Κιτρινη για τραβηγμα βγαινει 99% οταν κοβεις εσκεμενα αντεπιθεση κατι που δεν ισχυει στο παραπανω.
 Καμια δικαιολογια για την ηττα φυσικα αλλα σαν αναλυση φασης εγω ετσι το βλεπω.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=39895   1,10 ειαι η φαση.

germanos4

• Guest
2 κάρτες έφαγε για βλακείες, όσο για το αποτέλεσμα νομίζω το X το δικαιούμασταν

Offline katz

• Αποστολή
  • **
μπορεις να διαφωνεις και καλα κανεις αλλα την ωρα του τραβηγματος ο παικτης του τελη ειναι μονος στο κεντρο και εχει διπλα του αριας -μπαλαφα και ολη την αμυνα(4 παικτες) οργανωμενη.Κιτρινη για τραβηγμα βγαινει 99% οταν κοβεις εσκεμενα αντεπιθεση κατι που δεν ισχυει στο παραπανω.
 Καμια δικαιολογια για την ηττα φυσικα αλλα σαν αναλυση φασης εγω ετσι το βλεπω.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=39895   1,10 ειαι η φαση.

Κιτρινη για τραβηγμα βγαινει παντα, ειτε ειναι σε αντεπιθεση ειτε οχι, ειτε εχει διπλα του 10 παικτες ειτε κανεναν
ΠΑΟΚ G4Α

Offline zouvalos

• Αλλαγή
στο φαουλ του λεαλ παλι δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο εχει βαλει να του καλυπτει την αριστερη πλευρα ο ρομπερτ που εινΑΙ 1 και 50εκ....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

northeagle_4

• Guest
Katz  δεν ηθελε να επεκταθω γιατι μικρη σημασια εχει αλλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες.αν καθε τραβηγμα ειναι κιτρινη οι ομαδες θα τελειωναν τον αγωνα με 5χ5. Τετοια τραβηγματα χαλαρα γινονται 10 σε καθε ματς τουλαχιστον.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
   Η αποβολη για μενα ειναι τραβηγμενη στο κεντρο του γηπεδου καμια προυποθεση για κοντρα αφου ο μπαφι ειναι διπλα για ενα απλο τραβηγμα δεν βγαζεις κοκκινη.

Διαφωνω για την καρτα. Ηταν ο ορισμος της κιτρινης. Τραβηγμα απο πισω με μοναδικο στοχο να σταματησεις εσκεμμενα τον αντιπαλο. Μεγαλη μαλακια (οπως και η αστεια πρωτη καρτα με το χερι)

O Wisio στο πρωτο ημιχρονο δεν τραβηξε απο την φανελα τον Γεωργιαδη και τον εριξε κατω; O διαιτητης γιατι δεν εβγαλε κιτρινη;
Μας γαμανε μια ζωη με τον ορισμο... Με το ορισμο, που ισχυει μονο για τον ΠΑΟΚ, ο Εργοτελης επρεπε να παιζει τουλαχιστον με 9 παικτες. Δειτε το παιχνιδι ξανα και μετα μιλαμε για ορισμους. Παρατηρηστε Λεαλ, Ρομανο και Βιζιο και πειτε μου ποιοι απο αυτους επρεπε να τελειωσουν το παιχνιδι συμφωνα με τον ορισμο.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ποια διαιτησια και μαλακιες ρε...παρηγορια στον αρρωστο και δικαιολογια των αδικαιολογητων

και το δικο σου το γκολ προερχεται απο πολυ μουφα φαουλ.παταει την μπαλα ο ιβιτς και πεφτει εντυπωσιακα.

και τα 2 που κανει ο αριας ειναι καρτες σωστα τις πηρε.αν τα βγαζε στον γαυρο;οχι.γιατι τα βγαζει σε εμας;γιατι ειμαστε ανυπαρκτοι διοικητικα

και γιατι οι συνεδριασεις της λιγκας τελευταια γινονται ερημην μας...γιατι ακριβως κλαιγεστε;

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
τι σχεση εχουν οι συνεδριασεις της ΣουπερΛιγκ με την διαιτησια;
αν οι διαιτησιες ηταν αποτελεσμα της καθε διοικησης, απο το 1926 μεχρι και σημερα ειμαστε ανυπαρκτοι, σε μπασκετ και ποδοσφαιρο.
Το φαουλ στον Ιβιτς μουφα; Που το σηκωνει το ποδι απο πισω ο Ρομανο; Μαλιστα...
Η διαιτησια δεν πρεπει να ειναι δικαιολογια..Αλλα σε παρομοια αγωνιστικη κατασταση με εσενα, ο γαυρος και ο βαζελος (με την αναλογη αβαντα) θα παρουν το τριποντο, και μετα στο τελος θα κραζεις που ειμαστε 20 ποντους πισω. Η ομαδα, εστω και με την  χθεσινη της μετριοτητα, δεν αξιζε να χασει. Εχασε με τις μαλακιες του διαιτητη πρωτιστως.

Offline Vorious

• Αλλαγή
ετσι ακριβως

παλι μας τρωει το λαρτζιλικι, ενω οι ανταγωνιστες προχωρανε και παιρνουν ψυχολογια οχι με φασεις "κανονισμου" ή μη οπως αυτες που συζηταμε, αλλα με καραμπινατες πουστιες

μετα κλαιμε που η ομαδα ειναι 800 βαθμους μακρια απ τον πρωτο και βρισκουμε την ευκαιρια να πουμε "αντε να κραξουμε λιγο, οπως μαθαμε/συνηθισαμε τον τελευταιο καιρο να κανουμε με τα παντα, δικαια και αδικα"
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

CLUB LARISA

• Guest
Η ομαδα, εστω και με την  χθεσινη της μετριοτητα, δεν αξιζε να χασει. Εχασε με τις μαλακιες του διαιτητη πρωτιστως.

Το συμπέρασμά σου πάσχει απο επιλεκτική - εθελοντική τύφλωση κατα την άποψή μου.

Η ομάδα έχασε πρωτίστως γτ το υλικό της το χθεσινό για τόσο είναι. Ούτε Λεάλ έχεις ούτε καν Μπουντιμιρ. Εν αντιθέσει έχεις φαρίνας , έτους κ τσίρκα

Offline t.b

• Αλλαγή
λες και η διαιτησία φταίει που δεν έχεις σέντερ φορ, δεξί μπακ, αμυντικό χαφ και φτάνει ένα ανύπαρκτο φάουλ έξω από την περιοχή για να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια.
Αν είχες αληθινούς ποδοσφαιριστές ακόμη και μέτριας ποιότητας με την χθεσινή διαιτησία θα χάναμε ή θα έπρεπε να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια;
Σε λίγο θα φωνάζουμε για ένα πλάγιο για να δικαιολογούμε την ανυπαρξία μας. Κάτι από σκουλήκι μου θυμίζει. Όταν αρχίσουμε να μετράμε και τις τελικές θα είμαι σίγουρος.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
τι να κανω ρε βορ ειμαι λαρτζ τυπος

επισης παντα οταν φταιω σε κατι δεν ασχολουμαι σε τι φταινε οι γυρω μου.γιατι θα ερθει η ωρα που θα κλεισω τα ματια στις ευθυνες τις δικες μου και το παραμυθι με τις ευθυνες των αλλων θα με συντηρει για πολλα χρονια...
« Last Edit: September 11, 2011, 12:32:02 by gianniwths4 »

Athinaios--4

• Guest
Μην τρελαινομαστε και μη φτανουμε στα ακρα. Η ομαδα χτες εχασε γιατι πολυ απλα στο υλικο της εχει λιγα ποιοτικα στοιχεια και πολλους μετριους παικτες.

Οταν λοιπον απο το κεντρο σου λειπουν ΟΛΟΙ οι ποιοτικοι σου παικτες (Γκαρσια-Λαζαρ (δεν επαιξε απο την αρχη) -Φωτακης και ισως ο βραζιλιανος) ειναι λογικο να μην εχεις αναπτυξη.
Οταν σου λειπει ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ επιθετικος σου, τοτε σιγουρα δε μπορεις να εχεις κινηση στην αντιπαλη περιοχη.

Φυσικα και ο ΠΑΟΚ δε θα επρεπε να χρειαζεται ολους τους παικτες του για να κερδιζει μια ομαδα σαν τον Εργοτελη αλλα μην εκπλησσομαστε. Αυτο ειναι το υλικο μας. Αυτο ειναι το υλικο ολων των ομαδων σε αυτο το πρωταθλημα. Καμια ομαδα οταν της λειπουν οι μοναδικοι ποιοτικοι παικτες της δε θα μπορουσε να παρει το παιχνιδι.

Μακαρι να ειχαμε περισσοτερους παικτες ποιοτικους, αλλα δεν εχουμε. Ειμαι ομως σιγουρος οτι με Γκαρσια-Λαζαρ-Σπαντανσιο η ομαδα θα ειναι καλυτερη. Και σιγουρα δε θα λειπουν συχνα ΟΛΟΙ απο την ομαδα ταυτοχρονα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
δηλαδή είναι τόοοοσο δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι για την χθεσινή ήττα συνετέλεσαν τόσο το κοράκι όσο και το ελλειπές μας ρόστερ.....?

παντού άσπρο/μάυρο...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ