Ούτε του παπά. Αν πάμε και παίξουμε έτσι και στην Ουκρανία, μας βλέπω να γυρνάμε με μαύρο δάκρυ πίσω. Σοβαρευτείτε ρε!
+1985
Katarxhn οι Ουκρανοι και παλι ηταν πιο δυνατοι απο οτι περιμεναμε. Καλη κυκλοφορια της μπαλας, καλη τεχνικη, ταχυτατοι παιχτες. Ευτυχως για μας δεν ειχαν τα τελειωματα. Αν ηταν πιο τυχεροι και πιο αποτελεσματικοι σημερα θα ειχαμε κηδεια. θελει ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Αυτο που δεν μου αρεσε ηταν η μεσαια γραμμη μας. Ειχαμε κενα και δεν πιεζαμε. Ετσι χασαμε το κεντρο απο την αρχη και αυτοι μας απειλουσαν. Ολα τα κακα απο κει ξεκινουσαν κατα τη γνωμη μου.
Για τους παιχτες μας τωρα:
Κρεσιτς : εκανε 2 λαθη που ευτυχως δεν μας στοιχισαν. Κατα τα αλλα καλος.
Ετο: Ακομα προσπαθω να καταλαβω τι προσοντα εχει αυτος ο "επιθετικογενης μπακ" γιατι εγω βλεπω μονοι εναν μετριο αμυντικο που συχνα χανει τον αντιπαλο ενω επιθετικα δεν εχω δει τιποτα ιδιατερο μεχρι τωρα. Προσωπικα προτιμω τον Σναουτσερ 10 φορες που τουλαχιστον αμυντικα ειναι εγγυηση.
Τσιριλο: Καλος, εδωσε μαχες , καθαρισε φασεις. Αλλα στις μεταβιβασεις μετα τα κοψιματα ηταν κακος.
Μαλεζας: Καλος, σταθερος, καλυτερος του αναμενομενου.
Κοντρερας: Δεν τον προσεξα.Δεν φανηκε νομιζω. Σωτηρια η αποκρουση στην γραμμη.
Λινο: επιθετικα καλος. Καλες προωθησεις, καλη κυκλοφορια. Γκολαρα. Αλλα αμυντικα πηγη κινδυνου. Κυριως γιατι αφηνε κενη την πλευρα του, ενας με εναν εχανε τις μαχες. Αργες επιστροφες ή καθολου επιστροφες απο την επιθεση στην αμυνα.
Φωτακης: Ισως ο καλυτερος παιχτης μας στο πρωτο ημιχρονο μαζι με Γκαρσια. Και στον αξονα καλα τα πηγε. Καλος και αμυντικα και επιθετικα και στην αλλαγη του παιχνιδιου με μακρινες πασσες.
Γκαρσια. Καλος στο πρωτο ημιχρονο.Αριστη η σεντρα στο πρωτο γκολ. Την καρτα δεν την ειδα αλλα μου ειπαν οτι ηταν ανοητη.Μεγαλη απωλεια.
Αριας: Ο χειροτερος. Εκτος κλιματος. Δεν βοηθησε αμυντικα στα μαρκαρισματα ενω ουτε επιθετικα εδειξε τιποτα. Μονο στο τελευταιο τεταρτο του πρωτου ημιχρονου κρατησε καπως την μπαλα.Επιπλεον εκανε και πολλα πουληματα, κανα 2 αρκετα επικίνδυνα.
Λαζαρ: Ανετοιμος, λιγα πραγματα.Παντως με καποιες κινησεις εδειξε οτι το ξερι το τοπι και ειναι αλεπου.
Βιερινια: Δεν φανηκε , ισως ηταν και υπερβολικα ομαδικος σημερα.Παραλιγο να σφραγισει την προκριση.
Κλαους: Γκολαρα. Καλες κινησεις center for. Πηρε και καποιες αλλες κεφαλιες που επι Μουσλιμοβιτς ειχαμε ξεχασει. Value for money.
Γεωργιαδης:Δεν φανηκε ιδιαιτερα.
Τελος η τακτικη της διοικησης να κανει μεταγραφες μονο μετα την προκριση σε ομιλους την θεωρω και ριψοκινδυνη και λανθασμενη. Ριψοκινδυνη γιατι δεν ενισχυει την ομαδα ωστε να εξασφαλισει την προκριση που λεγαμε και λανθασμενη γιατι οπως και να το κανουμε ακομα και αν αποκλειστουμε απο τους ομιλους παλι χρειαζομαστε παιχτες για την Ελλαδα. Ο καιρος περναει και αυτο ισως εχει επιπτωση και στον ποιον θα παρουμε και ποτε θα ειναι ετοιμοπολεμος.Η αναγκη μεταγραφων ειναι επιτακτικη και αυτο φαινεται απο τον καθενα, περα απο τον προπονητη που το ζηταει συνεχεια. ΚΑι τελος για τον Μπολονι, προσωπικα οι δηλωσεις του μεχρι τωρα σε ολα τα θεματα με βρισκουν απολυτως συμφωνο. Φαινεται σοφος ανθρωπος.