Author Topic: Valerenga- ΠΑΟΚ 0-2 Πέμπτη 28/07/2011 ώρα 20:00 novasports2  (Read 4045 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Εισιτήρια για τον αγώνα Valerenga Fotball - ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει όσους Έλληνες φιλάθλους βρεθούν μεμονωμένα την Πέμπτη στο Οσλο και θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Valerenga Fotball - ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League, ότι από τις 17.00 (τοπική ώρα) θα λειτουργεί ειδικό εκδοτήριο στο στάδιο Ullevaal (ticket Boot 16) για την αγορά εισιτηρίων στην κερκίδα όπου θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=165JTVCEG&extLang=

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Η θερμοκρασια την ωρα του αγωνα προβλεπεται 25 0C , στεγνο το γηπεδο και λιακαδα. Δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια απο πλευρας συνθηκων. Για να δουμε τι θα δουμε .....

http://www.yr.no/place/Norway/Oslo/Oslo/Oslo/hour_by_hour.html
« Last Edit: July 27, 2011, 01:01:58 by wivenhoe »

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
novasports 2

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

zagorakis

• Guest
Η 18άδα της Βαλερένγκα

Ο προπονητής της Βαλερένγκα, Μάρτιν Άντρεσεν, ο οποίος έχει δηλώσει κατά το πρόσφατο παρελθόν πολύ αισιόδοξος για πρόκριση της ομάδας επί του ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ. Απόντες είναι οι Χέσταντ, Μποάκι και Σέλτον.

Η τελευταία προπόνηση των Νορβηγών ολοκληρώθηκε (ο ΠΑΟΚ θα την πραγματοποιήσει σήμερα στις 20.00 ώρα Ελλάδας) κι ο  Άντρεσεν ανακοίνωσε τους: Λαρς Χίρτσφελτ, Γκούντμουντ Τάκσνταλ, Αντρέας Νόρντβικ, Αντρέ Μούρι, Αλεξάντερ Σόλι, Φρέντι Ντος Σάντος, Φρέντρικ Στουρ, Λαρς Ίβερ Στραντ, Μόρτεν Μπέρε, Φεντόρ Ογκούντε, Γιουσούφ Κονέ, Χέβαρντ Νίλσεν, Μοχάμεντ Φελά, Ντάουντα Λέι, Στέφαν Στραντμπεργκ, Μπόγιαν Ζάγιτς, Άνταν Χάινταρ, Χάρμετ Σινγκ.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10296

Offline maria-mtb

• Βασικός
και ξεκιναμε...ο θεος (& λαός) βοηθος!
« Last Edit: July 27, 2011, 18:16:30 by maria-mtb »

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.gazzetta.gr/article/item/212626-na-vgaloun-egoismo

«Να βγάλουν εγωισμό»

Στην εμπειρία που έχουν ορισμένοι παίκτες του ΠΑΟΚ ποντάρει ο Λάζλο Μπόλονι ενόψει του αυριανού(28/7) αγώνα με την Βαλερέγκα. Ο Ρουμάνος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως είναι υποχρεωμένος να περιμένει τον Ίβιτς μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ο Μπόλονι στην συνέντευξη που παραχώρησε πριν τον αυριανό(28/7) με την Βαλερέγκα αναφέρθηκε στις απουσίες που έχει, αλλά και στον εγωισμό που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες του.

"Σε αυτό το παιχνίδι υπολογίζω πολύ στην εμπειρία κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ και περιμένω και θέλω να δω τις ικανοτητές τους και το κίνητρο τους. Πριν έρθω είχα ακούσει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για την ικανότητά τους και τώρα θέλω να το δω και στο γήπεδο. Την Βαλερένγκα την έχω δει, είναι πολύ δυνατή ομάδα, με σταθερότητα, δυναμική και κέντρο που μπορεί να παίξει ψηλά και επιθετικά. Και είναι πολύ δυνατή στις στημένες φάσεις. Πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά".

Για το αν έχει προλάβει ο ΠΑΟΚ να δουλέψει στα στημένα: "Δουλέψαμε πολύ, ειδικά την τελευταία εβδομάδα, ξέρω ότι δεν πήγαμε καλά τελευταία σε αυτό τον τομέα. Ελπίζω οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι. Είναι πράγματα που δεν μπορώ να σας τα δώσω παρά μόνο τους μιλήσω. Σε αυτές τις φάσεις χρειάζεται επιθετικότητα και συγκέντρωση. Να βγάλουν εγωισμό οι παίκτες".

Για Ιβιτς και Λαζάρ: "Τους υπολογίζω, ξέρω ότι κάποιοι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Δεν μπορώ, όμως, να παίξω με 8 ποδοσφαιριστές. Μιλάω με τον Ιβιτς, αν είναι καλά τον υπολογίζω κανονικά".

Για το αν επηρεάσουν οι απουσίες Κοντρέρας, Σαλπιγγίδης σε συνδυασμό με τα προβλήματα κάποιων παικτών: "Εχω προβλήματα, δεν έχω όλα τα όπλα μου. Σίγουρα οι παίκτες που αναφέρατε είναι πολύ σημαντικοί και σίγουρα δύο από τους τρεις δεν θα είναι μαζί μας".

Για το αν επηρεάσει το βαρύ κλίμα λόγω της τραγωδίας στο Οσλο: "Είμαι ένας άνθρωπος που κρατάω επαφή με όλη την Ευρώπη. Αυτό που συνέβη στο Οσλο είναι τραγωδία για όλους. Θέλω να πως εκ μέρους της Θεσσαλονίκης ότι είμαστε δίπλα τους".

Για την συμμετοχή του Κοντρέρας στο φιλικό που διοργανώνει ο Μέσι: "Ξέρω τον Κοντρέρας από την Σπόρτινγκ. Ξέρω ότι είναι επαγγελματίας και φυσικά είναι λυπηρό που δεν το έχω μαζί μου. Το φιλικό δεν το δίνω ιδιαίτερη σημασία γιατί σε αυτά τα ματς δεν υπάρχει ιδιαίτερη καταπόνηση".
 -------------------------

2πλο

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εντάξυ με την 10η ομάδα της νορβηγείας παίζουμε, ας παίξουν σοβαρά ένα 20λεπτο θα βάλουν δύο γκολάκια όπως πρόπερσι. Υπόψιν τότε δεν έπαιζε και ο βιερίνια αν δεν κάνω λάθος με σορλένα αριστερά ήμασταν και σέρτζιο δεξιά, ο ίβιτς πάλι αμφίβολος ήταν και τον είχαμε δει φάντη μπαστούνι ενδεκάδα, και στα χαφ πάμπλο με φωτάκη είχαμε. Σοβαρότητα χρειάζεται.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Καλη αρχη ΠΑΟΚΑΡΑ και Καλο ΔΡΟΜΟ στ΄αδερφια που θα ειναι εκει

DIMITRITCI

• Guest
Εντάξυ με την 10η ομάδα της νορβηγείας παίζουμε, ας παίξουν σοβαρά ένα 20λεπτο θα βάλουν δύο γκολάκια όπως πρόπερσι. Υπόψιν τότε δεν έπαιζε και ο βιερίνια αν δεν κάνω λάθος με σορλένα αριστερά ήμασταν και σέρτζιο δεξιά, ο ίβιτς πάλι αμφίβολος ήταν και τον είχαμε δει φάντη μπαστούνι ενδεκάδα, και στα χαφ πάμπλο με φωτάκη είχαμε. Σοβαρότητα χρειάζεται.
ήτανε το καλλίτερο παιχνίδι του Sorlen , ήταν τρομερός σε εκείνο το παιχνίδι δεν τον ξαναείδα στον ΠΑΟΚ να παίζει έτσι.μονος του είχε πάρει εκείνο το mats

zagorakis

• Guest

Offline corrupt

• Αλλαγή
ΤΗΓΑΝΙΣΤΕ ΤΕΣ!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Καλη αρχη ΠΑΟΚΑΡΑ και Καλο ΔΡΟΜΟ στ΄αδερφια που θα ειναι εκει

Offline Suicidal

• Βασικός
ααααα ρε ηρωική γωνίτσα, εχεις γινει δευτερο σπίτι χαχαχα
αν είχες στόμα να μιλήσεις.... κι εσυ,
σαν τους security και τους καημένους που έχουν το κυλικείο ακριβώς από πίσω  :D

εχει χαθει εντελος το νοημα του πανιου "που στον πουτσο φτασαμε πάλι..." που ειχε βγει την πρωτη φορά !

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

DIMITRITCI

• Guest
πω πω ρε billy τι με θύμισες ... το αρχίδι από το solingen... μας άφησε το λεωφορείο στον σταθμό και το ξενοδοχείο ήτανε 5 λεπτά με τα πόδια και αυτό το κάκκαλο μας έκανε 2 ώρες ποδαρόδρομο και καλά ήξερε που ήταν το ξενοδοχείο. το πανί me thn lin δεν βγήκε για πρώτη φορα ??

Offline Suicidal

• Βασικός
ναι, με Lyn  ;) (καλα μονο τον ποδαροδρομο θυμήθηκες εσυ χαχα)
αλλα ας επικεντρωθουμε στο σημερινο ματς σ'αυτο το τοπικ. (για το ματς με την λυν εχει ηρωικό τοπικ)

ξερεις κανεις για την/τις οδική/οδικες ; ποσοι ξεκινησαν απο κάτω;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

2 πρεπει να ναι sui, μια 4 και μια δυτικοι

Offline scouser4

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=9FFsRpgSRZk (Embedding disabled, limit reached)

:bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag:

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΖΛΑΝΤΑΝ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
0-2 στο ημιχρονο! Παμε ρε ΠΑΟΚαρα... Ευρωπη και μονη πρεπει να επικεντρωνεσαι...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...