Author Topic: ΠΑΟΚ Handball Α1 Ανδρών περίοδος 2011/12 Κυπελλούχος Ελλάδος  (Read 17602 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **

Οι δηλώσεις Σαουλίδη είναι οι δηλώσεις που θα έκανες
κι εσύ κι εγώ
εάν είμασταν αρχηγοί αυτής της ΠΑΟΚτσήδικης παρέας.

Όσοι μπορούν και όσο μπορούμε μέσω των sms's
να ευχαριστήσουμε αυτά τα ΠΑΟΚτσάκια για τη χαρά που μας έδωσαν.

Από πουθενά αλλού δεν περιμένουν κάτι
χάρις σε εμάς είναι ζωντανό το τμήμα
πάλι από εμάς θα επιβραβευθούν.

Μεγάλη και γνήσια ΠΑΟΚτσήδικη η αποψινή χαρά μας.

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **

πειτε μου λιγο αλανια,εγω σαν οπαδος του ΠΑΟΚ που εχω φαει τους ξεπουλημενους παιχτες με τ κουταλι,παιχτες που θα πουλουσαν την ψυχη τους στον διαολο για να παιξουν στο ποκ και παιχτες που δεν ενιωσαν στιγμη το μεγαλειο της ομαδας μας, τι πρεπει να πω μετα απο αυτες τις φωτο.

τις χαζευω και δεν μου βγαινουν λεξεις.
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline spartiatis

• Αλλαγή

ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ευχαριστω τ αδερφια μου.εντος και εκτος γηπεδου

5 χρονια ζωης ακομα

5 χρονια ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΣ

Υ.Γ ρε μαλααααακες τα χανουμια τρελαινονται.ρε μαλαααακες τα χανουμια τρελαινονται

ΑΜΠΑΛΑΕ ΑΕ Α ΑΜΠΑΛΑΕ ΑΕ Α ΑΜΠΑΛΑΕ ΑΕ Α

ρισπεκτ στον οργανωτη σημερα

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Τιμήσατε τη φανέλα που φοράτε αλάνια μου. Συγχαρητήρια και πάλι.

Αυτό με τα sms πρέπει να διαδοθεί όσο πιο πολύ γίνεται. Ας κάνουν ένα καλό αυτές οι εφημερίδες και τα ραδιόφωνα.

Ελπίζω από τα 2,5 ευρώ που στείλαμε τουλάχιστον τα 2 να πηγαίνουν στα παιδιά μας!!!!

ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ, ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **

για αυτούς που δεν μπορούν να ξεκαυλωσουν ακόμα (σαν και εμενα ;D ;D)ο τύπος έχει ανεβάσει σχεδόν όλο το mats στο channel του.ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΣΤΟΣΚΟΥΛHΚΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Η δηλωση που εκανε ο κοουτς
'Εμεις εχουμε μαθει να παιζουμε για τα λιγα, απλα θελουμε κατι να μας φτιαχνει, και εμεις το εχουμε βρει εκει (δειχνοντας το λαο)'
ειναι τρομερη.
Μπραβο σε ολα τα παιδια που εχουνε τα ψυχικα αποθεματα και τα αρχιδια να εχουνε επιτυχιες και να κανουν την μαπα μας να χαμογελα απο περηφανια.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Ρισπεκτ στα παλικαρια και ενα μεγαλο μπραβο στην κερκιδα.Μακαρι να κανουμε τετοιο σαματα και στα ποδοσφαιρικα γηπεδα (καλη κερκιδα ειχαμε φετος και στο White Hart Lane).

Πραγματικος ΠΑΟΚτσηδικος αθλητισμος (ερασιτεχνικος βεβαια οχι επαγγελματικος).

Οποτε μπορουμε βοηθεια σε αυτα τα παιδια-το αξιζουν πραγματικα (θυμαμαι και ερανο στην Τουμπα ειχανε κανει καποια στιγμη). Ας τους στηριξουμε και παλι. Εγω του χρονου θα παρω διαρκειας 100%.
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
αρσενικοι οι μαγκες, διδασκουν ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια...με πορδες τελικα βαφονται αυγα...
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ καλη χωνεψη στον κανενα που ηταν στο απεναντι πεταλακι, τη ντροπη της προσφυγιας

μετα το τελικό περσι με κουλα στο πρωταθλημα ημουν σιγουρος για το σημερινο..ετσι ειναι ο αθλητισμος...μπραβο στα αλανια που πηγαν και διδαξαν ΠΑΟΚ

ΥΓ μπραβο και στο νεο προεδρο του ΑΣ, Σαουλιδη...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΧΟ-ΡΗ-ΓΙ-ΕΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ. ΑΠΛΑ Π.Α.Ο.Κ.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.youtube.com/watch?v=p5oRrHjXGHQ (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=R-jqWvRK5QU (Embedding disabled, limit reached)

ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΒΟΙ ΡΕ  :'(

http://www.youtube.com/watch?v=0lJgCUJJ3W4&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

Σήμερα στις 15.00, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος του χάντμπολ θα δώσουν το παρών στο PAOK Sports Arena για τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ με τον ΚΑΟΔ και θα γιορτάσουν.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Ένα ευχαριστώ από την καρδιά μου γι αυτά τα παλικάρια που γράψαν πάλι ιστορία μετά τα δύο πρωταθλήματα!

3 τίτλοι μέχρι στιγμής για τον ΠΑΟΚ και όπως είπε η αρχηγάρα ο Αντώνης ο Σαουλίδης τώρα αρχίζουμε!!

Τα αδέρφια στην εξέδρα ρεσιτάλ!Πήραν για πλάκα τα χανούμια όπως ήταν αναμενόμενο αν και λιγότεροι!Όπως και Λαμία στα εξωαγωνιστικά!

Πάντως κακά τα ψέματα ρε μάγκες μας έχουν λείψει παιχνίδια με αντίπαλους οπαδούς στα πέταλα!Ειδικά οι νεότεροι οπαδοί διψούν για τέτοια ματς!

Και κάτι τελευταίο που το χω ξαναπεί..Μακάρι ΟΛΑ τα αθλήματα να γυρίσουν ξανά στον ερασιτέχνη!Μας φάγαν τα εκατομμύρια,οι μεγάλοι

χορηγοί,τα ακριβά συμβόλαια,η μπατσοκρατία που προστατεύει το ''προιόν"" που λέγονται ΠΑΕ και ΚΑΕ!

Εμείς οι οπαδοί όλων των ομάδων ανατριχιάζουμε για τη φανέλα και τις Κυριακές που θα ταξιδέψουμε,μεθύσουμε,πλακωθούμε και όχι για να δούμε

εικοσι-δύο εκατομμυριούχους να παίζουν για την πάρτη τους και την τσέπη τους!

Μακάρι να γίνουν όλα τα αθλήματα ερασιτεχνικά!Μας δείχνουν το γιατί τα αλάνια μας απ το χάντμπολ!

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

apostolos

• Guest

Offline james4

• Αποστολή
  • **
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΧΟ-ΡΗ-ΓΙ-ΕΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ. ΑΠΛΑ Π.Α.Ο.Κ.

ΣΩΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Παντα τιτλοι και μαγκια
Παοκτσάκια μου γερά.

3 ωρες πριν το ματς και δε βλεπω τοπικ για το ματς του ποδοσφαιρου και αισθανομαι θαυμασια

Offline maria-mtb

• Βασικός
να κανω μια -μπορει να την θεωρησετε χαζη- ερωτηση, ποσο δυσκολο ειναι ο κυριος Σαουλιδης να γινει προεδρος του ερασιτεχνη ΠΑΟΚ?

Offline dave

• Αλλαγή
τεραστια καβλα....

τα πατε ολα, ποσο ΠΑΟΚ ηταν αυτη η φαση χθες, ποσο καβλα να βλεπεις παιχτες να παιζουν για τη φανελα, ποσο καβλα να βλεπεις τον τρελο λαο απεναντι σε αθηναιους (ξεχασαμε πως ειναι η φαση..) και να επικρατεις παοκτσηδικα...

γαμω τα εκατομυρια σας μπαλαδοροι...για να μη γινω πιο συγκεκριμενος και συγχυστω μερα που ναι...

ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **

Αυτή η photo τα λέει olla. Τι γλώσσα να βγάλουν;
PAOK KAI KSERO PSOMI