Author Topic: Kenneth Barlow  (Read 1513 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Kenneth Barlow
« on: June 24, 2011, 09:24:13 »
Το είχα προσέξει και παλιότερα ότι έλειπε τέτοιο τόπικ (έχουμε τόπικ για τον πρώην δήμαρχο πειραιά και δεν είχαμε για τον Κένεθ), το θυμήθηκα σήμερα από τα εξώφυλλα και αναγκάστηκα να λερώσω τα χέρια μου και να μπω στα site της παρακμής.
Τεράστιος Kenneth Barlow, στυλοβάτης στο πρώτο κυπελλούχων το 91, στο πρωτάθλημα και τον χαμένο τελικό την επόμενη χρονιά, και στο χαμένο final 4 το 1993.

http://olapaok.gr/basket/akoma_thymamai_toys_panhgyrismous_sth_geneuh.1112898.html

"Ακόμα θυμάμαι τους πανηγυρισμούς στη Γενεύη"
Μπάσκετ 23 Ιουν. 2011 17:31

Ο Κένεθ Μπάρλοου, που βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6) στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στα όσα πέρασε στον "Δικέφαλο", στα όσα σκοπεύει να κάνει στη συμπρωτεύουσα αλλά και την... εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ

Αρχική / Μπάσκετ / "Ακόμα θυμάμαι τους πανηγυρισμούς στη Γενεύη"
"Ακόμα θυμάμαι τους πανηγυρισμούς στη Γενεύη"
Μπάσκετ 23 Ιουν. 2011 17:31 - Από

Ο Κένεθ Μπάρλοου, που βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6) στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στα όσα πέρασε στον "Δικέφαλο", στα όσα σκοπεύει να κάνει στη συμπρωτεύουσα αλλά και την... εμπλοκή του στον ΠΑΟΚ
2 σχόλια Σχολιάστε 2 σχόλιο
Μπες στα freerolls και κέρδισε μια θέση στο Greek Poker Cup II!

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (23/6) βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Κένεθ Μπάρλοου. "Είχα μια μεγάλη καριέρα 16 ετών αλλά τα καλύτερα χρόνια μου ήταν στον ΠΑΟΚ. Τότε είχαμε όλοι το πνεύμα του πολεμιστή και δημιουργήσαμε το φαινόμενο εκείνης της ομάδας του ΠΑΟΚ. Με την επιστροφή μου στη Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει η αρχή για την εμπλοκή μου με την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ ειδικότερα", είπε ο Αμερικανός στις πρώτες δηλώσεις του,  μιλώντας για την πρόσκληση που δέχτηκε από τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

"Ενθουσιάστηκα όταν δέχτηκα την πρόσκληση με παράξενο τρόπο από τον Μπάνε. Δεν μπορούσε να με βρει και έστειλε μέιλ στο γιο μου στο facebook. Του είπε ότι με ψάχνει, στη συνέχεια μίλησα μαζί του μέσω του Ίντερνετ και ήρθα". Όσο για το αν... ξέχασε καθόλου τον ΠΑΟΚ; "Και να θέλω δεν μπορώ. Έχω 800 φίλους του ΠΑΟΚ στο facebook", είπε και αναφέρθηκε στα όσα σκοπεύει να κάνει: "Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα.

Όταν προσγειωνόταν το αεροπλάνο έβλεπα αν θυμάμαι κάτι. Θέλω να βγω στους δρόμους, να πάω στο Πανόραμα. Θα ήθελα να δω ξανά όλους τους παλιούς μου συμπαίκτες. Δε θέλω να φύγω χωρίς να τους δω. Θυμάμαι όλα όσα όμορφα περάσαμε. Έχω στο σπίτι μου φωτογραφίες και βίντεο από την Γενεύη. Ακόμα θυμάμαι τους πανηγυρισμούς τους φιλάθλων".

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Απ: Kenneth Barlow
« Reply #1 on: June 24, 2011, 16:28:00 »
Barlow, ο αγαπημενος εκεινης της εποχης. Και φαινοταν και πολυ καλο παιδι. Ηρθε με προσκληση Prelevic λεει

jmjyiannis

• Guest
« Reply #2 on: June 24, 2011, 16:39:10 »
ας ειναι καλα το facebook.

zagorakis

• Guest
« Reply #3 on: June 24, 2011, 16:42:36 »
"ΠΑΟΚτσήδες σας αγαπώ"

Το ξεχωριστό μήνυμα του Κένεθ Μπάρλοου προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσω της κάμερας του olaPAOK.gr. Ποια στιγμή δεν θα άλλαζε με τίποτα στο διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, τι θυμάται από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στην Γενεύη και τι είπε για την πρώτη μέρα παραμονής του στην Θεσσαλονίκη

Για πολλούς θεωρείται ο καλύτερος Αμερικανός που έχει αγωνιστεί ποτέ στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Κένεθ Μπάρλοου ο οποίος στο διάστημα της παρουσίας του (1990-93) στον "Δικέφαλο" πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1991. Ο τελευταίος από την Πέμπτη (23/6) βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη μετά από κάλεσμα του Μπάνε Πρέλεβιτς και στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή (24/6) σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, μίλησε στην κάμερα του olaPAOK.gr.

Ο Μπάρλοου, στο μήνυμα που του ζητήσαμε να στείλει προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, τόνισε: "Αγαπώ πάρα πολύ τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Μου λείπουν πολύ. Αν ήταν δυνατόν να τους συναντήσω όλους πριν φύγω θα ήταν το καλύτερο για μένα". Όσο για το τι θυμάται από το έπος της Γενεύης το 1991; "Η καλύτεροι ανάμνηση από την μέρα εκείνη ήταν οι πανηγυρισμοί μέσα στο αεροπλάνο όταν γυρνούσαμε πίσω.

Ήμουν πολύ κουρασμένος, αλλά όλος ο κόσμος που ήταν μέσα σε αυτό ερχόταν συνέχεια να με χαιρετίσει, να μου μιλήσει και να μου φέρει σαμπάνια. Αυτή την στιγμή δεν θα την άλλαζα με καμία άλλη". Σχετικά με την πρώτη μέρα που πέρασε στην Θεσσαλονίκη και την αντίδραση φίλων της ομάδας προς το πρόσωπό του; "Όλοι είχαν ένα καλό λόγο να πουν για το ότι βρέθηκα εδώ...", είπε. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπάρλοου στα παρακάτω βίντεο.

http://www.dailymotion.com/video/xji29m_barlow-2_sport#from=embed&start=0 (Embedding disabled, limit reached)

"Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπεί τον πρωταθλητισμό"

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Κένεθ Μπάρλοου, αφού πήρε αρχικά πήρε τον λόγο Μπάνε Πρέλεβιτς που επισήμανε πως χθες (σ.σ. Πέμπτη) που μιλήσαμε, συγκινηθήκαμε. Είναι σαν να μην πέρασαν καθόλου τα χρόνια, ο Αμερικανός ανέφερε: "Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Βρέθηκα σε ένα τόπο που αγαπώ. Είναι μια τρομερή ευκαιρία να βρεθώ με παλιούς μου συμπαίκτες και να βοηθήσω όσο μπορώ το σωματείο". Όσο για την βοήθεια προς την ομάδα; "Είναι ένα πρώτο βήμα για την παρουσία μου στην ομάδα αλλά και όλων αυτών που ήταν σε εκείνη την δυναστεία του ΠΑΟΚ. Πρέπει όλοι να δείξουν ότι ο ΠΑΟΚ εκπροσωπεί τον πρωταθλητισμό", τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπάρλοου, ο οποίος μαζί με τον Κλιφ Λέβινγκστον, Γουόλτερ Μπέρι με τους οποίους υπάρχει επικοινωνία με τον ίδιο θα γίνει μια προσπάθεια να βρίσκονται πριν τα Χριστούγεννα στην Θεσσαλονίκη.

http://www.dailymotion.com/video/xji2xb_barlow-sinedefksi-tipoy_sport#from=embed&start=1 (Embedding disabled, limit reached)

"Εχει την ικανότητα να ηγηθεί ο Μπάνε"

Σχολιάζοντας την ανάληψη της προεδρίας της ομάδας από τον Μπάνε τόνισε: "Εμεινα έκπληκτος αλλά χάρηκα πολύ. Τον ξέρω σαν άνθρωπο, έχει την ικανότητα να ηγηθεί και θεωρώ πως μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτή την θέση". Ερωτηθείς για τον λόγο που θεωρεί πως πέρασε τα καλύτερά του χρόνια στον ΠΑΟΚ ανέφερε: "Η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου ήταν στον ΠΑΟΚ. Τόσο για όσα πέρασα, όσο και για τους παίκτες που συνάντησα. Ηρθα στον ΠΑΟΚ στη καλύτερη ηλικία μπασκετικά, και αγωνίστηκα με τον Μπάνε που ήταν ένας πραγματικός τίγρης, αλλά και καλαθοσφαιριστές όπως ο Κόρφας και ο Φασούλας και καταφέραμε να κάνουμε μια μεγάλη ομάδα σε όλη την Ευρώπη".

Σχετικά με το "Bane Basketball Camp" (την επόμενη εβδομάδα θα συνυπάρχει με αυτό του ΠΑΟΚ και του Νίκου Σταυρόπουλου στο "Παλατάκι") τόνισε πως "βρίσκομαι στο χώρο 30 χρόνια. Θα διδάξω ότι μου ζητηθεί".     

http://olapaok.gr/basket/paoktshdes_sas_agapw.1125258.html

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #4 on: June 24, 2011, 20:13:30 »
Φοβερός παίκτης, δίδαξε πώς παίζεται η θέση "4". Σουτ, ριμπάουντ, καθαρό μυαλό, αθλητικά προσόντα, ελαφρύ 5αρι και βαρύ 3αρι (με τρίποντο όμως).

Μας λείπει. Όταν ήρθε έπαιξε στο ντέρμπυ με τα σκουλήκια τραυματίας, πρώτο ματς και κόντεψε να τους κερδίσει τους μαφιούζους, τους ασπρομπουτάδες του φασιστο-Ιωαννίδη.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5 on: June 24, 2011, 22:02:37 »
Για μενα ο καλυτερος ξενος που ειχαμε ποτε. Απο αποψη προσφορας εννοω. Μπορει να μην ηταν φανταιζι οπως καποιοι αλλοι, ηταν ομως σταθεροτατος. Αριστος επαγγελματιας χωρις φρου φρου κι αρωματα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

opws_mathame

• Guest
« Reply #6 on: June 24, 2011, 22:16:03 »
μεγαλε κεν ενα λαθος σου θυμαμαι μονο και τοτε δεν εφταιγες εσυ αλλα ο πουτανας γιος.φοβερη φιγουρα.

zagorakis

• Guest
« Reply #7 on: June 28, 2011, 17:58:32 »
"Τέτοια αγάπη δεν υπάρχει πουθενά αλλού"

Ο Κένεθ Μπάρλοου μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τι ανέφερε για την ήττα από την Μπενετόν και εκείνη την... μαύρη χρονιά, όπως εξελίχθηκε στο τέλος, αλλά και για τον λόγο που έφυγε από τον "Δικέφαλο"

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis" μίλησε την Τρίτη (28/6) ο Κένεθ Μπάρλοου, ο οποίος απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε από φίλους του "Δικεφάλου" που συνομίλησαν μαζί του. Από αυτές δεν ήταν και λίγες που αφορούσαν την ήττα από την Μπενετόν, για την οποία ο Αμερικανός τόνισε: "Ηταν μια απογοήτευση για όλους για το γεγονός πως αυτή η μεγάλη ομάδα δεν πήρε τίποτα. Χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο από την Μπενετόν και μετά χάσαμε και από τον Ολυμπιακό των Πάσπαλι και Μπέρι. Αναγνωρίζω σε εκείνη την Μπενετόν τους μεγάλους παίκτες που είχε, όπως οι Ρουσκόνι και Κούκοτς, που έκαναν καριέρα στο NBA. Εκείνο όμως που δεν κατάλαβα είναι πως ένας παίκτης που ήρθε από τον πάγκο, ο Ραγκάτσι, έγινε πρωταγωνιστής και από ότι νομίζω ήταν το μοναδικό του καλάθι στο ματς".

Όσο για το αν συμφωνεί με την άποψη του Μπάνε Πρέλεβιτς ότι ίσως καλύτερα εκείνο το φάιναλ φορ να γινόταν εκτός Ελλάδας; "Συμφωνώ. Σίγουρα είχαμε μεγαλύτερη πίεση, κάποιοι μας είχαν χρήσει φαβορί", ανέφερε ο Μπάρλοου, ο οποίος ερωτηθείς για τον λόγο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ απάντησε ότι "ήταν επιλογή του ΠΑΟΚ. Ήθελα να μείνω αλλά δύο χρόνια. Ο ΠΑΟΚ επέλεξε να μην μείνω, έτσι είναι το μπάσκετ". Για την τότε μεγάλη ομάδα των "ασπρόμαυρων" επισήμανε πως "o ένας έπαιζε για τον άλλον", ενώ για το διάστημα που παρέμεινε στην ομάδα τόνισε πως "ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.

Τέτοια αγάπη, τέτοιο πάθος δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Έχω να το λέω και στην Αμερική. Έχω να θυμάμαι μόνο υπέροχες στιγμές. Ήρθα σε μια ηλικία καλή. Ήμουν ευχαριστημένος στα όσα έδωσα". Σχετικά με την επιστροφή του στην Ελλάδα είπε: "Είμαι έξι μέρες στην Ελλάδα και έχω περάσει πολύ σπουδαίες στιγμές εδώ. Ο γιος μου έχει γεννηθεί στο Πανόραμα και η καρδιά μας ανήκει εδώ...". Ο ίδιος αναφέρθηκε και στους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Αρη λέγοντας τα εξής: "Από το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα κατάλαβα τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι. Ήταν σημαντικό για μένα που αυτή η πόλη είχε τόσο μεγάλες ομάδες".

http://olapaok.gr/basket/tetoia_agaph_den_yparxei_poythena_allou.1128520.html

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #8 on: July 04, 2011, 12:04:44 »
Αυτο γραφτηκε facebook του kenneth πριν 4 ωρες περιπου!!!

Kenneth Barlow
Thanks to all the people of Thessaloniki for all the love...Enjoyed my stay...PAOK fans 4 ever!!!!

οταν καποιοι ξερουν απλα να τιμουν το ψωμι που εφαγαν και να εκτιμουν την αγαπη του κοσμου τα πραγματα ειναι απλα........!!
γραφονται σε 17 λεξεις, 1 αριθμο, 6 τελιτσες, και 4 θαυμαστικα.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #9 on: July 04, 2011, 12:14:33 »

zagorakis

• Guest
« Reply #10 on: July 04, 2011, 15:40:42 »
ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ KENNETH BARLOW

Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. με την ευκαιρία του ερχομού στην πόλη μας του μεγάλου Kenneth Barlow, τον τίμησαν και τον ευχαρίστησαν για την σπουδαία προσφορά του στον μπασκετικό Π.Α.Ο.Κ.

Οι μοναδικές στιγμές που μας χάρισε αυτός και όλη η ομάδα την δεκαετία του \' 90 δεν μπορουν να ξεχαστούν εύκολα παρά τα χρόνια που πέρασαν.
Εκείνος ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. γέννησε πολλές γενιές οπαδών,μας χάρισε τίτλους και η αναγνώριση στο προσωπό του είναι το ελάχιστο δείγμα.

http://1926.gr/articles_details.php?keyi=35400&newsid=1

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #11 on: November 26, 2012, 17:30:40 »
¸öôáóáí ËÝâéíãêóôïí êáé ÌðÜñëïïõ (vid)

¸öôáóáí óôçí Èåóóáëïíßêç ïé äýï ðáëéåò äüîåò ôïõ ìðáóêåôéêïý ÐÁÏÊ, Êëéö ËÝâéíãêóôïí êáé Êåí ÌðÜñëïïõ...

Ï Ken Barlow êáé ï Cliff Levingston ìáò èõìßæïõí ðïëëÜ. Ó÷åäüí üëåò ïé áíáìíÞóåéò åßíáé åõ÷Üñéóôåò, áðü ôá êáëýôåñÜ ìáò ÷ñüíéá êáé êÜôé áðü üëá áõôÜ èá öÝñïõí ìå ôçí ðáñïõóßá óôç Èåóóáëïíßêç áõôïß ïé äýï áóôÝñåò ôïõ ÐÁÏÊ, ìáæß ìå áñêåôïýò áêüìç ðïõ êáôáöèÜíïõí…

Ï Ken Barlow êáé ï Cliff Levingston ìßëçóáí óôçí êÜìåñá ôïõ paokbc.gr, ëßãï ìåôÜ ôçí ÜöéîÞ ôïõò óôç Èåóóáëïíßêç, êÜëåóáí ôïí êüóìï íá åßíáé ôçí ðñïóå÷Þ ÔåôÜñôç óôï ÁëåîÜíäñåéï óôï öéëéêü ðáé÷íßäé öéëáíèñùðéêïý ÷áñáêôÞñá ðïõ èá ãßíåé ìåôáîý ÅëëÞíùí êáé îÝíùí ðáëáéìÜ÷ùí êáëáèïóöáéñéóôþí, èõìÞèçêáí ÅëëçíéêÝò ëÝîåéò êáé óõíèÞìáôá ôçò êåñêßäáò ôïõ ÐÁÏÊ…

http://www.youtube.com/watch?v=MXkxhvNkZE8&feature=player_embedded (Embedding disabled, limit reached)
http://www.paokmania.gr/%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/item/36940-%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BB%CE%AD%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BB%CE%BF%CE%BF%CF%85-vid
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #12 on: November 26, 2012, 19:14:50 »
Δύο από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ έφτασε μέχρι τα κόκκαλά μου.
Κλιφ-Κλιφ-Κλιφ-Κλιφ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #13 on: November 26, 2012, 23:03:56 »
Συγκίνηση και νοσταλγία βλέποντας αυτούς τους δύο παικταράδες. Τα κλάματα, οι φωνές και οι αγωνίες δεν ξεχνιούνται. Να μην μας ξεχνάτε και να ρχεστε στη Θεσσαλονίκη για την ΠΑΟΚάρα μας.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #14 on: November 27, 2012, 11:50:03 »
Συγκινηση..

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #15 on: November 27, 2012, 12:01:50 »
Νταξ, ανατρίχιασαν τα πάντα μου, ιδίως ο Κεν υπήρξε παιδικός μου ήρωας. Το μωρό του ελαφιού πότε σκάει, ξέρει κανείς? Ίσως θυμάται την συνθηματάρα που λέγαμε για να πικάρουμε τα σκουλίκια που τον έδωσαν στους τσέους.

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #16 on: November 27, 2012, 17:45:17 »
κλαμπ ηρθε αλλα τον σταματησαν στο αεροδρομιο και γυρισε πίσω γιατι τον απαγορευσαν την εισοδο στην χώρα για τότε που τον ειχαν πιασει
τραγικό  :'(
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #17 on: November 27, 2012, 17:46:27 »
έλεος με το κωλοκράτος σας
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #18 on: November 27, 2012, 20:59:02 »
Ούτε στην ζουαζιλάνδη τέτοια φαρσοκωμωδία , του απαγόρεψαν να μπει στην χώρα επειδη πριν 25 χρονια τον βρήκαν 2 τσιγάρα, μετά μερικούς τους χαλάει που βρίζουν την χώρα.

Πολύ κρίμα πάντως για τον μαύρο γιάννη γιαννούλη με το αστείρευτο ταλέντο κ τα ωραία γούστα

@ φοντο πίσω ο τιτάνας τζόνι νιούμαν δεν είναι? Είπα τζόνι νιούμαν κ θυμήθηκα  :'( :'( :'( :'(

http://www.youtube.com/watch?v=b-M_KgybKkg (Embedding disabled, limit reached) ---- 0.30, πιο Π.Α.Ο.Κ. πεθαίνεις

σορυ για το οφτοπικ αλλά έχω χαζέψει στα βιντεάκια απο χθες που ρθαν ξανά τα τέρατα, τι ομαδάρες ειχαμε ρε....πως περνάνε ετσι τα γαμημένα τα χρόνια

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #19 on: November 27, 2012, 21:13:13 »
όποιος δεν έχει δει το παιχνίδι δεν μπορεί να φανταστεί για τι σφαγή μιλάμε....και λίγα του έκανε ο τζόνι....άλλο ένα γεννημένο ΠΑΟΚτσάκι
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ