Author Topic: Κώστας Σταφυλίδης  (Read 11558 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
Απ: Κώστας Σταφυλίδης
« Reply #300 on: June 29, 2013, 13:54:20 »
Εχουμε πει κακιες λογω της νοσηρης περσινης καταστασης στον ΠΑΟΚ μας, αλλα και εσυ Κωστακη, ΠΑΟΚτσακι εισαι καταλαβαινεις πως ηταν τα πραγματα... Τωρα που ηρεμησαν τα πνευματα και μπορουμε ολοι να σκεφτουμε πιο καθαρα πιστευω οτι φετος αδικηθηκε ο Σταφ, αφου ποτε δεν μπορεσε να προσπαθησει με ολους τους τραυματισμους που ειχε και κυριως γιατι ο σπυριαρης δεν το πιστεψε καθολου.

Καλη επιτυχια μικρε στην Γερμανια, σου ευχομαι οτι καλυτερο. Το κεφαλι κατω... δουλεια δουλεια δουλεια και αν κανεις οτι ειδαμε προπερσι εισαι για ακομα ψηλοτερα. Αυτο που ενιωσα οταν σε πρωτοειδα προπερσι, ενα ρουκι 18χρονο απο τις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ να ειναι ο καλυτερος παικτης του γηπεδου για τουλαχιστον 10 παιχνιδια, δεν πιστευω οτι προκειται να το ξαναδω!

Διαφημισε την ΠΑΟΚΑΡΑ και καποια στιγμη, οταν τελειωσει η ευρωπαικη σου καριερα θα ξανα φορεσεις τον Δικεφαλο στο στηθος γιατι εισαι δικος μας και το αξιζεις.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #301 on: June 29, 2013, 15:16:46 »
Tα λιπ γκλος στο στόμα δεν ήταν τυχαία. Πας με το γαμωσημο το γαλάζιο  βγάζεις μάτια στο κατακαλόκαιρο. Δοκάρια, σέντρες ακριβείας, ασίστ πάρε-βάλε, ενώ όλη τη χρονιά στην ομάδα που σε κανε άνθρωπο κάνεις την πριμαντόνα, βλεφαριάζεις κ το πέταλο. Είσαι πουστόπαιδο κ εύχομαι τα χειρότερα γτ νομιζεις οτι ο μεγάλος ΠΑΟΚ είναι καφενείο. Μισή ευθύνη δικιά σου που χεις επίπεδο κατίδη, μισή του ΠΑΟΚ που εμπιστεύτηκε την περιουσία του στους mvp της ηλιούπολης τους τυχάρπαστους.
Τράβα γαμήσου στάκι κ όταν γίνεις άνθρωπος στα 35- 40 σου, θα  καταλάβεις πόσο μα πόσο σα μαλάκας φέρθηκες

baron

• Guest
« Reply #302 on: June 29, 2013, 17:03:45 »

Διαφημισε την ΠΑΟΚΑΡΑ και καποια στιγμη, οταν τελειωσει η ευρωπαικη σου καριερα θα ξανα φορεσεις τον Δικεφαλο στο στηθος γιατι εισαι δικος μας και το αξιζεις.

κατά ποσο θα διαφημίσει τον ΠΑΟΚ δικέ μου δεν ξέρω

στον ΠΑΟΚ στα 40 του για πιο λόγο?

θα σταματήσουμε επιτέλους τον ΠΑΟΚ να τον βλέπουμε σαν καπη για κάθε περαστικό?

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ:

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

καλή τύχη στον παίκτη όπου και εάν πάει -- ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #303 on: June 29, 2013, 17:07:44 »
Tα λιπ γκλος στο στόμα δεν ήταν τυχαία. Πας με το γαμωσημο το γαλάζιο  βγάζεις μάτια στο κατακαλόκαιρο. Δοκάρια, σέντρες ακριβείας, ασίστ πάρε-βάλε, ενώ όλη τη χρονιά στην ομάδα που σε κανε άνθρωπο κάνεις την πριμαντόνα, βλεφαριάζεις κ το πέταλο. Είσαι πουστόπαιδο κ εύχομαι τα χειρότερα γτ νομιζεις οτι ο μεγάλος ΠΑΟΚ είναι καφενείο. Μισή ευθύνη δικιά σου που χεις επίπεδο κατίδη, μισή του ΠΑΟΚ που εμπιστεύτηκε την περιουσία του στους mvp της ηλιούπολης τους τυχάρπαστους.
Τράβα γαμήσου στάκι κ όταν γίνεις άνθρωπος στα 35- 40 σου, θα  καταλάβεις πόσο μα πόσο σα μαλάκας φέρθηκες

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #304 on: June 29, 2013, 19:49:42 »

κατά ποσο θα διαφημίσει τον ΠΑΟΚ δικέ μου δεν ξέρω

στον ΠΑΟΚ στα 40 του για πιο λόγο?

θα σταματήσουμε επιτέλους τον ΠΑΟΚ να τον βλέπουμε σαν καπη για κάθε περαστικό?

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ:

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ

καλή τύχη στον παίκτη όπου και εάν πάει -- ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Τα 40 ειναι δικια σου εμπνευση... Αν ερχοταν πχ στα 31 του σαν τους Παμπλο οταν ηρθαν κ ειχε 3 χρονια ποιοτικ ποδοσφαιρου θα μας χαλουσε;

Κατα τ'αλλα πως γινεται ΠΑΟΚτσης απο κουνια να βλεπει τον ΠΑΟΚ καφενειο ειδικα την περσινη χρονια, ενω την προπερσινη οχι δεν καταλαβαινω. Club πολυ αδικος εισαι ρε φιλε κατα την γνωμη μου, επαιξε 6-7 παιχνιδια φετος, σε αλλα μισοτραυματισμενος, σε αλλα εκτος θεσης και σε αλλα με συστημα μπουρδελο και φυσικα παντα με τον Δωνη προπονητη. Και αντι να κρινουμε την χρονια του με σοβαρο προπονητη οπως τον Μπολονι, τον κρινουμε με τον Δωνη; Δινεις χωρις να το καταλαβαινεις συγχωροχαρτι στον Δωνη με αυτο τον τροπο, κραζοντας δλδ παικτες που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ηταν 100% καλυτεροι με τον Μπολονι.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #305 on: June 29, 2013, 20:11:28 »
ο κλαμπ έχει τα δίκια του. την επόμενη μέρα του αποκλεισμού από την Τρίπολη αυτός ο teenager έπινε μαζί με την παρέα του καφέ στο brera στη διογένους κάνοντας αστειάκια. όλη την ώρα γελάκια ήταν. στα αρχίδια του ο ΠΑΟΚ.

εκτός του ότι μέσα στις 4 γραμμές δε τίμησες σχεδόν ποτέ το ΔΙΚΕΦΑΛΟ δε το έκανες ούτε εκτός αγωνιστικού χώρου την ώρα που ο ΛΑΟΣ έβραζε χαχανίζοντας με τα φιλαράκια σου την ώρα που ο ΛΑΟΣ δειλά δειλά επέστρεφε από το ταξίδι την Τρίπολη. τόσο πουτανόπαιδο.

στον αγύριστο.

ευτυχώς τυφλώθηκαν οι Γερμανοί. και αν εκεί παίξεις μπάλα δε θα αλλάξω γνώμη για σένα. μετράει που εδώ δε πρόσφερες ουσιαστικά

κακώς επανερχόμαστε στο θέμα του.

ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #306 on: June 30, 2013, 00:52:26 »
Συγγνώμη, αλλά αυτήν τη συλλογιστική δεν την αντιλαμβάνομαι, φίλε -αν μου επιτρέπεις- Lennon. Δηλαδή οποιοσδήποτε ΠΑΟΚτσής, την επομένη του αποκλεισμού, απαγορευόταν δια ροπάλου να βγει μια βόλτα για καφέ και να χαχανίσει με τα φιλαράκια του για το οτιδήποτε;; Αυτό τον μειώνει αυτομάτως ως ΠΑΟΚτσή και τον καθιστά σταρχιδιστή και πουτανόπαιδο; Εσύ αδερφέ μου, πως τον εντόπισες στο Brera, κάνοντας τσαϊράδα ή πίνοντας παραδίπλα το καφεδάκι σου με όλο το παρεώ; Θα 'πρεπε δηλαδή, να κλειστεί εντός τεσσάρων τειχών και να χύσει δάκρυ άπλετο για το πουτάνας το παιδί, το Δώνη;; 

Κατά τα λοιπά, διαφωνώ πλήρως ΚΑΙ με τα απαξιωτικά σχόλια. Θεωρώ πως είναι από τους ελάχιστους που νοιώθουν και αισθάνονται ΠΑΟΚ από τη νέα ερμαφρόδιτη γενιά που μας έμεινε αμανάτι πέρυσι το καλοκαίρι. Στα αγωνιστικά, θα κάνουμε πολλά χρόνια να βγάλουμε παρομοίου επιπέδου αριστερό μπακ. Ζήτημα θα 'ναι έτσι κι αλλιώς να βγάλουμε αριστεροπόδαρο παίκτη στην πιο άνυδρη θέση πανελλαδικώς. Αλλά ντάξει, εδώ τη γνώμη μας θα γράψουμε, όποια κι αν είναι αυτή.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #307 on: June 30, 2013, 01:15:13 »
Αδερφέ το θέμα δεν είναι αν έχει εχέγγυα να προκόψει ποδοσφαιρικά (που έχει). Είναι η πλήρης αδιαφορία του να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ φέτος. Κ σ αυτό φέρει ευθύνη κ ο ίδιος, πλην του (ανύπαρκτου) προπονητή του. Επίσης δεν γίνετα σε μια αποτυχημένη γι αυτόν χρονιά , να βγάζει μάτια 2 βδομαδες μετά, με άλλη φΑνελα.

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #308 on: June 30, 2013, 01:39:08 »
Τοσο τραυματιας ηταν πια ολο τον χρονο που δεν μπορεσε λιγο να βοηθησει τον λινο?40 και παιχνιδια εκανε ο αλλος.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #309 on: June 30, 2013, 02:51:08 »
φίλε Emprostisghsoitrelamenoi έπινα καφέ στο διπλανό τραπέζι με την παρέα μου δίχως να τον έχω αντιληφθεί αμέσως. Βέβαια επειδή είμαι διακριτικός δεν του είπα τίποτα εξάλλου ποτέ δεν μιλάω σε παίκτες του ΠΑΟΚ γιατί ειδικά στις εποχές μας το παίρνουν πάνω τους. Τελευταία φορά που μίλησα σε παίχτη του ΠΑΟΚ ήταν πριν χρόνια όταν πανηγυρίζαμε Λευκό Πύργο για το μπάσκετ και πετυχαίνουμε στην εγνατία τον Φραντζέσκο με τη γυναίκα του στο αμάξι και τον κατεβάσαμε κάτω και αρχίσαμε τα είναι τρελός και έχει στη φανέλα δικέφαλο με Νο 8 κλπ. Μιλάμε όμως για τον Φραντζέσκο που τίμησε το δικέφαλο αγωνιστικά και κυρίως - για μένα - εξωαγωνιστικά. Εξαίρεση έκανα μόνο για τον Γκαρσία όταν τον πέτυχα κέντρο μια φορά και του ζήτησα να βγω φώτο μαζί του μαζί με Κοντρέρας.

ο παίχτης του ΠΑΟΚ πρέπει να διδάσκει ήθος κυρίως εκτός γηπέδου. την επόμενη μέρα λοιπόν του αποκλεισμού κλειδώνεσαι σπίτι αν δε θες να προκαλέσεις σχόλια. τόσο απλά. φτάνει πια μας κοροιδεύει όλη η θεσσαλονίκη για τα παιδάκια που παίζουν μπάλα στον ΠΑΟΚ και κάνουν εμετό έξω από νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης μεθυσμένοι. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Κάποιος πρέπει να τον ενημερώσει τον Στήβενς για την εξω-αγωνιστική δράση των πιτσιρικάδων όσο είναι νωρίς.

Η ένστασή μου λοιπόν είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει ο CLUB. Η φετινή του αδιαφορία. "νταξ μωρέ του χρόνου εδώ θα είμαι?" και σήμερα διάβασα κάτι δηλώσεις του σε στυλ "ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ και τόσα χρόνια στην ομάδα και άλλα τόσα χρόνια πριν στο γήπεδο. και στη γερμανία θα είναι δύσκολα, ευτυχώς θα είναι ο τάδε και ο τάδε να έχουμε παρέα κλπ". Στα αρχίδια μας ρε Σταφυλίδη. τι μας τα λέει αυτά τώρα να τον θυμόμαστε και να λέμε "ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΟ ΠΑΟΚΞΞΞΑΚΙ". δε πρόκειται. στο καλό και μακρυά. και το επαναλαμβάνω. αν εκεί βγάλει μάτια δε θα μου κάνει εντύπωση. απλά θα επιβεβαιωθώ ότι αδιαφορούσε για τον ΠΑΟΚ.

αυτά δε μπορώ δλδ ρε φίλε. όλη τη χρονιά ήταν ο τέρμα καβατζωμένος από τους πιτσιρικάδες έχοντας εξασφαλίσει μεταγραφή στη γερμανία και ενώ έπρεπε να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ - στο φινάλε έτσι θα έδειχνε στην ομάδα του ότι αξίζει που τον πήρε - αλλά και θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ.

οτι χαρακτηρισμούς είπα τους αξίζει σε γενικές γραμμές, μη κολλάς και εσύ στο πουτανόπαιδο. το κάνω μαλακισμένο αν είναι για πιο λαιτ. το γεγονός ότι είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ δε μου λέει κάτι. ΠΑΟΚΤΣΗΣ από ΠΑΟΚΤΣΗ έχει διαφορά.

δεν ανάφερα κάτι για τις δυνατότητες του ή για το αν ξέρει μπάλα. κρίνω εκ του αποτελέσματος. κ φέτος ήταν στα παπάρια του. οι τραυματισμοί δεν αποτελούν δικαιολογία. στο φινάλε αν έχεις σοβαρή διοίκηση τον στέλνεις πίσω και λες δε τον χρειάζομαι άλλο δε μου προσφέρει κάτι δε τον θέλω άλλο για δανεικό. και τώρα δηλαδή έγιανε και βγάζει μάτια με τη "γαλανόλευκη"? σικ. με τον χειρότερο προπονητή του κόσμου αν μπεις μέσα και το θες βγάζεις μάτια. το έκανε φέτος?

μπορώ να τον κράζω ως αύριο. το κόβω.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #310 on: June 30, 2013, 11:57:08 »
Πάντως όλοι ξεχνάτε ότι ο παίκτης ήταν τέρμα τραυματίας τα 2/3 της χρονιάς. Και όσοι δεν τον ξεχνούν, τον κράζουν γι' αυτό. Ήμαρτον ρε στραβοστόμηδες!

Κατά τ' άλλα, κουτορνίθι ήταν όσο έπαιζε σε μας, γι' αυτό και μάζευε τις κάρτες σαν κεράσια. Αν αλλάξει, στ' αρκίδια μου, δεν θα παίζει στον ΠΑΟΚ. 

Σε τελική ανάλυση, πολύ κακό για το τίποτα. Άλλη δουλειά δεν έχουμε, με το παιδάκι να ασχολούμαστε.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #311 on: June 30, 2013, 16:31:55 »
δειξε μου τον φιλο σου τον Κατιδη να σου πω ποιος εισαι

Jordan-4

• Guest
« Reply #312 on: June 30, 2013, 17:10:15 »
ένταξη σαν να μη πέρασε..

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #313 on: June 30, 2013, 17:10:58 »
Κακές παρέες.

Υ.Γ. Βιβλιάρα οι Βαρκάρηδες.

Jordan-4

• Guest
« Reply #314 on: June 30, 2013, 17:29:48 »
"χεστονα" ρε φιλε ποιος σταφυλίδης το ξιπασμένο ρε

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #315 on: June 30, 2013, 18:30:37 »
Συμφωνω με κλαμπ . Το σταφυλιδη μετα απο κατι συμπεριφορες που ειδα δεν τον εχω καθολου σε εκτιμηση. Για κανα σταρ με την τατιανα ειναι το σταφυλλιδη.που την ειδε και παικτης.
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #316 on: June 30, 2013, 18:34:58 »
Πολυ ασχοληθηκαμε με το στρακιπου.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Makis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #317 on: June 30, 2013, 18:45:04 »
+5

Στο καλό και να μας γράφει.
Breaking The Waves

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #318 on: December 25, 2013, 15:54:54 »
Παλαίμαχος 19χρονος ποδοσφαιριστής. Κάθε φορά που παίζει εμφανίζεται και χειρότερος. Τζάμπα τρώει την πρώτη κίτρινη λες και είναι ο φαμπιάτος πάει και παίρνει τα νιάτα του μπέλιτς στο κέντρο η δεύτερη ανύπαρκτη αλλά πάλι έπρεπε να αποφύγει να δώσει την ευκαιρία στο κοράκι να τον αποβάλει. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την λεβερκούζεν τον βλέπω να επιστρέφει και να παίζει σε κανέναν λεβαδειακό, καμιά ξάνθη, μέχρι εκεί. Αναπολώ εκείνο το παιδάκι που εμφανίστηκε πέρσι το αδύνατο να παίζει μπάλα υψηλού επιπέδου. Φετος βλέπουμε έναν μπούλη πρησμένο απο το αλκοόλ να βγάζει την γλώσσα έξω και να μην έχει αναπνοές από το 35ο λεπτό. Τελικά το παν δεν είναι το ταλέντο αλλά το μυαλό.

α ρε πούστη μου, μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω. μέσω γάβρου λιβαδεια θα πάει ο κωστάκης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Σταφυλίδη από την Λεβερκούζεν.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να καταξιωθεί στην Μπουντεσλίγκα και σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport», οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τον αποκτήσουν.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φορτούνη.

http://inpaok.com/153683/o%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7/

ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #319 on: December 25, 2013, 17:43:18 »
μακριαααααααα