Author Topic: Κώστας Σταφυλίδης  (Read 11524 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Κώστας Σταφυλίδης
« Reply #140 on: July 12, 2012, 18:53:48 »
Χαζευω το ματς της Νεων, πραγματικα μπραβο ρε Κωστα, εισαι μεγαλο ταλεντο κ μακαρι να συνεχισεις ετσι. Οι αγγλοι σπικερ λενε τα καλυτερα, σε υπερθετικοτατο βαθμο μαλιστα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #141 on: July 12, 2012, 21:48:00 »
ωχ ωχ...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #142 on: July 13, 2012, 15:45:37 »
Manchester City eye Greece starlet Stafilidis

Manchester City are eyeing a move for Greece starlet Kostas Stafilidis. The Greece under-19 left-back is regarded as one of the best young players in his position in Europe. The Blues may offer one of their own youngsters on loan to his club PAOK Salonika as part of a £1m deal in order to bring him in.

http://menmedia.co.uk/manchestereveningnews/sport/football/manchester_city/s/1583411_manchester-city-eye-greece-starlet-stafilidis

::)

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #143 on: July 13, 2012, 15:52:38 »
....Όνειρο μου να επιστρέψω κάποια μέρα στον ΠΑΟΚ να κλείσω την καριέρα μου....

:D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #144 on: July 13, 2012, 16:14:51 »
Πάει κι αυτός, τελικά όλοι οι πούστηδες τυχεροί είναι, θα του' ρθει ένα δυαράκι του ζήση μίζα και εμείς θα μείνουμε με ρομπερ και λίνο. Διώξαμε και τον σακελαρίου γαμώ τη μου και θα χάσουμε το γέλιο με  την προσπάθεια των δημοσιογράφων να μας πείσουν ότι ο σακελαρίου είναι πιστό αντίγραφο του ρομπερτο κάρλος
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #145 on: July 13, 2012, 16:30:12 »
Νομιζω προσφατα εδωσαν 8 εκ. λιρες για ενα παικτη απο Παρτιζαν ή Ερυθρο, κ εδω θελουν 1; Δεν θεωρω οτι θα τον πουλησουν σε αυτην την τιμη, φετος παει για βασικος οποτε του χρονου θα μπορουν να παρουν πολλα περισσοτερα... ακομα κ με την συλλογιστικη τους δλδ να το πας, δεν βγαινει
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #146 on: July 13, 2012, 16:36:58 »
Και εγώ μαζί με τον Dark είμαι, δεν θεωρώ πως είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να τον πουλήσουν τώρα ενώ αργότερα μπορεί να πάρεις πολλά περισσότερα. Αλλά με αυτούς ποτέ δεν ξες, μπορεί να βγουν να πουν ότι ο κόσμος δεν πήρε πολλά διαρκείας οπότε τώρα πουλάμε όσο όσο.

Φυσικά σκέψεις του τύπου στον ΠΑΟΚ δεν ξεπουλάμε τα δικά μας παιδιά και πρέπει να μείνουν κτλ κτλ δεν τις αναφέρω καν, δεν νομίζω πως ταιριάζει...

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #147 on: July 13, 2012, 17:23:05 »
Καριόλη Μπόλονι που αργούσες στην προπόνηση...
No Gods,No Masters

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #148 on: July 13, 2012, 17:26:09 »
 :thumbok:

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #149 on: July 13, 2012, 18:22:27 »
Μακάρι να μην τον πουλήσουν τώρα...

Αλλά με αυτούς που μπλέξαμε και την ανάγκη για ζεστό και άμεσο χρήμα, αν αληθεύει το δημοσίευμα δεν τον βλέπω τον μικρό να βγάζει τον Ιούλιο.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #150 on: July 13, 2012, 18:28:49 »
Πλάκα θα'χει..
Να πουλήσουν το μικρό για να κρατήσουν τον κοντό..

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #151 on: July 13, 2012, 18:37:53 »
Γαμησετα. Παει, μου φαινεται, το παληκαρακι!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #152 on: July 13, 2012, 18:59:14 »
Καριόλη Μπόλονι που αργούσες στην προπόνηση...

Άσε που κόστιζε και πολλά λεφτά. 600 χιλιάρικα ο μισθός τους, χώρια οι φόροι....

Μέχρι στιγμής στο +1,5εκ. η παρουσία του (η πρώτη πρόταση των Άγγλων, άμα πάρει και η εθνική νέων το κύπελλο, πάει για πάνω από 2), πέρα από ομίλους Γιουρόπα Λιγκ (άλλα 4,4 εκ.) αλλά κλάιν. Οι μίζες να βγαίνουν με τα φιλαράκια μας και γάμα τους υπόλοιπους... Αφού το είπε και ο φέρελπις Γιάννου (που καλός παίκτης φαίνεται να είναι το παιδί, άσχετα με τα ελάχιστα που έδειξε μέχρι σήμερα, αλλά όχι και κριτής των πάντων). Ζήση Μίζα, κιπ γκόινγκ...

Για μένα, σαν ΠΑΟΚτσής, θέλω να μείνει άλλον έναν χρόνο τουλάχιστον, κι ας υπάρχει ο κίνδυνος να υποτιμηθεί η αξία του σε μία μετριότατη ομάδα, όπως κατήντησε ο ΠΑΟΚ μας. Γιατί ξέρω πως αυτός που θα τον αντικαταστήσει θα είναι κατά πάσα πιθανότητα χειρότερός του.
Σαν ουδέτερος, θα έλεγα να φύγει, αλλά με περισσότερα φράγκα απ' αυτά που δίνουν τα αγγλάκια. Άμα είναι να πάει στην κωλοομάδα, ας πάει τουλάχιστον με 2,5. Κι ας μην τα αξίζει.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #153 on: July 13, 2012, 19:16:09 »
Αλλά με αυτούς ποτέ δεν ξες, μπορεί να βγουν να πουν ότι ο κόσμος δεν πήρε πολλά διαρκείας οπότε τώρα πουλάμε όσο όσο.

Μα αν το κάνουν αυτό, θα είναι από τις λίγες φορές που θα λένε την αλήθεια. Για αυτό θα τον πουλήσουν αν τον πουλήσουν, ό,τι αρπάξουμε τώρα είναι η λογική τους. Σιγά μη σκέφτονται το αργότερα και λοιπές μαλακίες.
Κατά τα άλλα συνεχίστε όχι απλώς να πιστεύετε (με τη θρησκευτική έννοια ε, της πίστης, γιατί περί τούτου πρόκειται) ότι αυτή η διοίκηση σκέφτεται και ενεργεί με γνώμονα το καλό της ομάδας, αλλά να το παίρνετε και ως δεδομένο  :D :D :D

ΥΓ: Θέλω άρθρο αύριο από κόλκα, ότι ο ρουμάνος τουλάχιστον τη ζημιά που έκανε στα ταμεία της παε με την αποζημίωσή του τη ρέφαρε από την πώληση του παίκτη που ανέδειξε, ότι βγήκε ακόμα ένα καλό από την απόλυσή του (και τον ξεφορτωθήκαμε και δεν μπήκαμε μέσα τελικά). Να γελάνε και τα βατράχια ουάνς αγκέν

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #154 on: July 13, 2012, 19:44:40 »
αν φυγει θα ανοιξει ο δρομος για το γιο του διοικητικου...
δε πιστευω οτι θα φυγει...δε μπορει να ειναι τοσοσ μπασταρδοι ανικανοι προδοτες...
1250000 θα ειναι ισα ισα για το συμβολαιο του νανου μεγιστανα γκολεαδορ
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #155 on: July 13, 2012, 20:34:55 »
1 μεγαλη υποθεση μεσα σε κατι μηνες απο την δευτερη ομαδα να μεταγραφεις στην πρωταθλητρια αγγλιας μπραβο ρε σταφυ

2 στην σιτι με 1 μυριο αγοραζουν μπισκοτα και καφεδες αν καταφερουν να πουλησουν τον σταφυ σε τετοια τιμη θα παρουν το νομπελ μαλακιας

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #156 on: July 17, 2012, 00:02:00 »
Πεντακοσάευρο με πόδια. Έτσι σε βλέπουν πολλοί. Κατά τα άλλα "θα χτίσουμε ομάδα με νέους". Α ρε ΠΑΟΚ. Μακάρι να μείνει τουλάχιστον φέτος να ανέβει και άλλο επίπεδο να βοηθήσει και την ομάδα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #157 on: July 17, 2012, 09:28:56 »
σωστός ο Ευθύμης!

Ξάνθη πολυτελείας θα πρόσθετα
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #158 on: July 17, 2012, 11:07:03 »
http://www.sport-fm.gr/article/566905

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να στηριχθεί σε σας που είστε η νέα φουρνιά που έρχεστε μέσα από τις Ακαδημίες;

«Πιστεύω ότι μπορεί να στηρίξει πολλά σε μας, αλλά δεν μπορείς να παίζεις και μόνο με πιτσιρικάδες. Χρειάζονται και οι έμπειροι παίκτες που θα μας καθοδηγήσουν. Οι ομάδες όμως όλο και περισσότερο θα αρχίσουν να στηρίζονται σε δικά τους παιδιά, καθώς πλέον δεν υπάρχουν και τόσο πολλά χρήματα στο ποδόσφαιρο, οπότε η στροφή είναι και αναγκαστική».

Εσείς που είστε από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ είστε έτοιμοι να ματώσετε περισσότερο τη φανέλα της ομάδας;

«Σίγουρα! Εμείς θα ματώσουμε τη φανέλα περισσότερο. Δεν πιστεύω ότι ένας ξένος ποδοσφαιριστής μπορεί να νιώσει όπως εμείς για τον ΠΑΟΚ, που μεγαλώσαμε μέσα στην ομάδα και είχαμε πάντα όνειρο να φορέσουμε τη φανέλα του.

Δεν είναι δυνατόν ένας παίκτης που θα έρθει από την Ισπανία ή τη Βραζιλία να πονάει περισσότερο από εμάς τον ΠΑΟΚ. Εμείς είμαστε από μικρά παιδιά μέσα στην ομάδα, στις Ακαδημίες. Εμείς μεγαλώσαμε μέσα στην Τούμπα φωνάζοντας συνθήματα και τρέχοντας να μαζεύουμε μπάλες.

Δε νομίζω ότι κάποιος ξένος θα ματώσει πιο πολύ από εμάς για τον ΠΑΟΚ. Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις κάποιων ξένων που έχουν δεθεί με μοναδικό τρόπο με τον ΠΑΟΚ, όπως είναι ο Γκαρσία, ο Λίνο κτλ. Ολοι μαζί θα ματώσουμε τη φανέλα παλεύοντας για το καλύτερο δυνατό για τον ΠΑΟΚ...».

Τι αποδείξατε με τη συμμετοχή σας στον τελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων;

«Νομίζω ότι η πορεία της Εθνικής έδειξε ότι κακώς οι ομάδες δεν εμπιστεύονται περισσότερο κάποια παιδιά. Υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα και πολλοί καλοί παίκτες. Νομίζω ότι όλοι στείλαμε ένα μήνυμα σε όλες τις ομάδες ότι πρέπει να προσεχθούν περισσότερο οι νεαροί Ελληνες παίκτες και να τους δείξουν οι ομάδες μεγαλύτερη εμπιστοσύνη...»

Εχετε συνειδητοποιήσει πόσο ψηλά φτάσατε;

«Ισως ακόμη και τώρα που μιλάμε να μην έχουμε συνειδητοποιήσει πού φτάσαμε και πόσο κοντά ήμασταν στην κορυφή. Σε κάθε ματς καταλαβαίναμε όλο και περισσότερο τις δυνατότητες που έχουμε ως ομάδα. Στον τελικό ξέραμε ότι είναι ένα ματς που μπορεί να συμβούν όλα. Αλλά νομίζω ότι φάνηκε πως οι Ισπανοί ήταν ένα κλικ πιο πάνω από εμάς. Ή μπορεί κι εμείς να μην εμφανιστήκαμε τόσο καλοί στον τελικό. Ηταν καλύτεροι στον τελικό, κέρδισαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν ήταν μικρό πράγμα ότι φτάσαμε στον τελικό...».

Τι περιμένεις από την επόμενη σεζόν;

«Βασικά θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να προσφέρω ακόμη περισσότερα στην ομάδα μου. Ελπίζω να κάνω ακόμη καλύτερα παιχνίδια και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, θέλω να δώσω περισσότερη χαρά στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Αυτό το θέλουμε όλοι στην ομάδα, θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη και του νέου προπονητή για να συνεχίσω να έχω θέση στην ομάδα».

Ακούστηκαν διάφορα τις τελευταίες μέρες για ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Σίτι...

«Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα ό,τι ακούγεται για Μάντσεστερ Σίτι κτλ με αυτά ασχολείται ο μάνατζερ μου. Εγώ είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ, θέλω να καθιερωθώ και να πετύχω πολλά πράγματα με τον ΠΑΟΚ και μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου...».

Με τον κ. Δώνη είχες κάποια επαφή; Τι εντύπωση σου άφησε;

«Είχαμε επαφή πριν φύγω για την Εσθονία. Μου φάνηκε εξ αρχής πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Πιστεύω ότι θα κερδίσω και τη δική του εμπιστοσύνη...».

Παρακολουθούσες τις εξελίξεις στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ;

«Φυσικά! Τα πρώτα φιλικά δεν μπόρεσα να τα δω, αλλά έμπαινα στα σάιτ και ενημερωνόμουν καθημερινά για όλα τα θέμα της προετοιμασίας και τις εξελίξεις...».

Φέτος θα είναι η χρονιά των παιδιών από τις Ακαδημίες;

«Πιστεύω πως ναι! Ο κ. Δώνης άλλωστε έχει δείξει ότι εμπιστεύεται τους νέους ποδοσφαιριστές και του αρέσει να δουλεύει με νεαρά παιδιά. Με σκληρή δουλειά μπορούν πολλά από τα παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ να έχουν ρόλο μέσα στην ομάδα».

Ποιον από τους συμπαίκτες σου στην Εθνική Νέων θα ήθελες στον ΠΑΟΚ;

«Όλους θα τους ήθελα στον ΠΑΟΚ! Αλλά αν ήταν να διαλέξω μόνο έναν, τότε θα διάλεγα τον Κατίδη. Είναι σαν αδερφός μου... Περισσότερο από κολλητός μου! Θα ήθελα να είμαστε συμπαίκτες και να παίζουμε στον ΠΑΟΚ. Αλλά σε αυτό το θέμα ο ΠΑΟΚ ξέρει τι πρέπει να κάνει... Εγώ το ψήνω πάντως (γέλια)»

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/greece/sto-top-10-oi-katidhs-kai-stafylidhs.1857799.html

Κώστας Σταφυλίδης (αμυντικός, Ελλάδα)

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA:

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ έχασε λόγω τιμωρίας το εναρκτήριο παιχνίδι της Ελλάδας στη διοργάνωση κόντρα στην Ισπανία, αλλά στους επόμενους αγώνες που έπαιξε απέδειξε την αξία του. Ο νεαρός μπακ-χαφ έχει επιθετικές αρετές και προκάλεσε προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, με τις προσπελάσεις του και τις εκτελέσεις στις στημένες φάσεις.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #159 on: July 17, 2012, 17:32:06 »
Κατεβα απ το καλαμι οσο ειναι νωρις Ρομπερτο Καρλος των Κουφαλιων..